nie tekrar diktiriorsunki adam yanlış dikmiş bence söle düzeltsin ya sırıtmaaz belki ama çokda hoş durmaz bencemerhaba hanımlar salonuma güneşlik diktirdim ben uzun güneşlik istemiştimmmm uzun tavandan yere tül diktirdim ama adam pencere boyunda kısa güneşlik dikmiş...sizce kötü dururmu ?yoksa uzun güneşlik diktireyimmi bidaha?
bizimde evde tüller yere kadar hepsi güneşlikler kısa yani hep öyle olur ki onu öyle dikiolar yani hiç sırıtmıo rahat olsempatiksalakcinni
demi ya acaip durmazzz inşşş herkes boşuna takılıyorsunnnn kimse anlamaz bile diyorrr işte çok pimpirikli biriyim ondan takıldım..onca eşya aldık sorun olmadı ama perde ve halılar çok yordu beni:)senağlamakaydirigubbakcemile3
aman canım yorduğun şeye bak asıl güneşliklerde uzun olursa ilginç olurdu kötü dururdu takma yani hep öyle yapıolar kimsede yadırgamıo yani kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3cnm ben sanırım kafayı yedim düğün stresi yogunlugundan takılcak sorun arıycak yer arıyorum farkındayımkaydirigubbakcemile3off bi bitsede bu işler kurtulsam inşkafamçokkarıştı
aa o kadar zor mu oluyo kız gözümü korkutma kızz gerçi ben evlenene kadar kaç yıl geçer bilmem de ne zaman düğünün canım?
ayyyyyyyy valla keşke önceden konu açsaymışım içim içimi yediii sgl cnm bnm aslında niye taktım kafama onuda bilmiyorum nişanlıma kaç kez söyledim en sonunda bıktırdım adamaıkaydirigubbakcemile3Benim güneşliklerde kısa canım. Kötü durmuyor. Uzun olunca görüntüyü bozar bence.
aynen cnm tam mermer boyunda dikilmişşşş ben uzun demiştimmm ama okdr çok cam varki evde arada kaynamış neyse artık idare etcem bakalım tüller yan kanatlar gelince üzerine iyi durabilirrr herkess normal diyorsa normaldir eminim işte dışarıdan fikir almak daha iyi oluyor böle durumlarda:)normal olanı zaten tülün uzun,güneşliğinde kısa yani ;camın mermerinden 10 cm falan uzun olması dır...
Merhaba nem cim...
Bence çok kafana takma çoğu güneşlik kısa dikiliyor çünkü...
Şöyle düşün doğalgazlı ise evin güneşlik arkasına girmez üzerinde olursa bütün sıcak dışarı gidecek aklinialirimsmileİçini rahatlatmak için bir fikir canım...
Adam hatasını düzeltirse uzun yaptır. Eğer hatasını kabul etmezse yeniden para harcama.
şu tülleri ve güneşlikleri niye upuzun yaparlar anlamam ne gerek varya pencere nerde bitti orda tül ve güneşlik bitmeli hem makinada gereksiz yer kaplar yıkarken hemde ütülemesi var kısa olsa hemencik biter işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?