• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Tüle Uzun Güneşlik mi Olmalı?

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
merhaba hanımlar salonuma güneşlik diktirdim ben uzun güneşlik istemiştimmmm uzun tavandan yere tül diktirdim ama adam pencere boyunda kısa güneşlik dikmiş...sizce kötü dururmu ?yoksa uzun güneşlik diktireyimmi bidaha?

merhaba hanımlar salonuma güneşlik diktirdim ben uzun güneşlik istemiştimmmm uzun tavandan yere tül diktirdim ama adam pencere boyunda kısa güneşlik dikmiş...sizce kötü dururmu ?yoksa uzun güneşlik diktireyimmi bidaha?
nie tekrar diktiriorsunki adam yanlış dikmiş bence söle düzeltsin ya sırıtmaaz belki ama çokda hoş durmaz bence

Bence uzun tüle kısa güneşlik sırıtmaz..Bizde evde uzun tüllerimize kısa güneşlik kullanıyoruz..Hiç sırıtmıyor ama çok rahatsız olduysan adama gidersin düzeltir..

benim de tüller uzun güneşlikler kısa,annemin de öyle,kayınvalidemin de öyle,bence bi yanlışlık yok güneş pencere boyuna kadar girer sonuçta...

ay kıslarrrr düğün telaşındayız yaaa şimdi en ufak şeyden sorun çıkcak gerginlik olcak ondan üstünde durmak istemiyorum salon perdelerim öyle digerlerii uzunnn bakayım dediginiz gibi belkiii güzel durur tüllerim henüz gelmediii ben uzun istiyordummm tül daaha güzel duruyor gibime geliyorrr neyse artık en kötü ihtimalle düğünden sonra solonun güneşlikleirni deiştircem belkide güzel durur kısa haliyledeeee offf altı üstü bi güneşlik ama taktım kafaya.:)

bizimde evde tüller yere kadar hepsi güneşlikler kısa yani hep öyle olur ki onu öyle dikiolar yani hiç sırıtmıo rahat olsempatiksalakcinni

bizimde evde tüller yere kadar hepsi güneşlikler kısa yani hep öyle olur ki onu öyle dikiolar yani hiç sırıtmıo rahat olsempatiksalakcinni

demi ya acaip durmazzz inşşş herkes boşuna takılıyorsunnnn kimse anlamaz bile diyorrr işte çok pimpirikli biriyim ondan takıldım..onca eşya aldık sorun olmadı ama perde ve halılar çok yordu beni:)senağlamakaydirigubbakcemile3

demi ya acaip durmazzz inşşş herkes boşuna takılıyorsunnnn kimse anlamaz bile diyorrr işte çok pimpirikli biriyim ondan takıldım..onca eşya aldık sorun olmadı ama perde ve halılar çok yordu beni:)senağlamakaydirigubbakcemile3

aman canım yorduğun şeye bak asıl güneşliklerde uzun olursa ilginç olurdu kötü dururdu takma yani hep öyle yapıolar kimsede yadırgamıo yani kaydirigubbakcemile3

aman canım yorduğun şeye bak asıl güneşliklerde uzun olursa ilginç olurdu kötü dururdu takma yani hep öyle yapıolar kimsede yadırgamıo yani kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3cnm ben sanırım kafayı yedim düğün stresi yogunlugundan takılcak sorun arıycak yer arıyorum farkındayımkaydirigubbakcemile3off bi bitsede bu işler kurtulsam inşkafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3cnm ben sanırım kafayı yedim düğün stresi yogunlugundan takılcak sorun arıycak yer arıyorum farkındayımkaydirigubbakcemile3off bi bitsede bu işler kurtulsam inşkafamçokkarıştı

aa o kadar zor mu oluyo kız gözümü korkutma kızz gerçi ben evlenene kadar kaç yıl geçer bilmem de ne zaman düğünün canım?

aa o kadar zor mu oluyo kız gözümü korkutma kızz gerçi ben evlenene kadar kaç yıl geçer bilmem de ne zaman düğünün canım?

çok yorucu cnm bmmmm düşün bi çıkıyosun tüm evin mobilyalarını alıyorsun sonra kafan karışıyor başka yerde daha güzelini buluyorsunnn mutfak eşyası al al bitmiyorrr en küçügünden en büyügüne hep sıkıntı oluyor çok güzel bi duygu ama aşırı yorucu hem beyinen hemde bedenen çok yoruldumkafamçokkarıştıhaziran 20 sinde cnm düğün 1 ay kaldııı bakalımmmm güzel ama zor farklı bi duyguuu aileden ayrılmakkkk yeni bi hayata adım atmakkkk ufak tefek sorunların canını sıkması zor valla neyalan diyeyimmdelikafaduldenşu düğünün bittigi günü bi görseydimsempatiksalakcinni

Benim güneşliklerde kısa canım. Kötü durmuyor. Uzun olunca görüntüyü bozar bence.

normal olanı zaten tülün uzun,güneşliğinde kısa yani ;camın mermerinden 10 cm falan uzun olması dır...

Merhaba nem cim...
Bence çok kafana takma çoğu güneşlik kısa dikiliyor çünkü...
Şöyle düşün doğalgazlı ise evin güneşlik arkasına girmez üzerinde olursa bütün sıcak dışarı gidecek aklinialirimsmileıçini rahatlatmak için bir fikir canım...

Benim güneşliklerde kısa canım. Kötü durmuyor. Uzun olunca görüntüyü bozar bence.
ayyyyyyyy valla keşke önceden konu açsaymışım içim içimi yediii sgl cnm bnm aslında niye taktım kafama onuda bilmiyorum nişanlıma kaç kez söyledim en sonunda bıktırdım adamaıkaydirigubbakcemile3
normal olanı zaten tülün uzun,güneşliğinde kısa yani ;camın mermerinden 10 cm falan uzun olması dır...
aynen cnm tam mermer boyunda dikilmişşşş ben uzun demiştimmm ama okdr çok cam varki evde arada kaynamış neyse artık idare etcem bakalım tüller yan kanatlar gelince üzerine iyi durabilirrr herkess normal diyorsa normaldir eminim işte dışarıdan fikir almak daha iyi oluyor böle durumlarda:)
Merhaba nem cim...
Bence çok kafana takma çoğu güneşlik kısa dikiliyor çünkü...
Şöyle düşün doğalgazlı ise evin güneşlik arkasına girmez üzerinde olursa bütün sıcak dışarı gidecek aklinialirimsmileİçini rahatlatmak için bir fikir canım...

cnm bnmmmmmmmm valla bunu hiç düşünmemiştim ben sadece görsellige baktım ev kaloriferli cidden ısıyı engellerdi demi uzun olsaydııı :lepi:sgl tatlım içimi çok ama çok rahatlattınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz düğün arifesinde insan herşeye takılıyor onu anladım:1no2:

Adam hatasını düzeltirse uzun yaptır. Eğer hatasını kabul etmezse yeniden para harcama.

Adam hatasını düzeltirse uzun yaptır. Eğer hatasını kabul etmezse yeniden para harcama.

cnmmm ben şehir dışına gitcem gelin perdecinin yeirni bilmiyorumm şimdii bide kayınpederin arkadaşıymışşşş bidaha gitmek olmuyorrrrr bakalım en sonki ahlini göreyim inş iyi durur:)

şu tülleri ve güneşlikleri niye upuzun yaparlar anlamam ne gerek varya pencere nerde bitti orda tül ve güneşlik bitmeli hem makinada gereksiz yer kaplar yıkarken hemde ütülemesi var kısa olsa hemencik biter işi

şu tülleri ve güneşlikleri niye upuzun yaparlar anlamam ne gerek varya pencere nerde bitti orda tül ve güneşlik bitmeli hem makinada gereksiz yer kaplar yıkarken hemde ütülemesi var kısa olsa hemencik biter işi

cnmm bende tam tersi düşünüyorum böle acaip geliyor kısa olunca gözümeeeee tabiri cayizse düdük gibi gelio kaydirigubbakcemile3

Back
X