• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun tirnaklar sizce nasıl?

Birde soruyor musun değiştireyim mi diye, değiştir tabii ki böyle başa böyle traş demişler:1::1::1:

Bu arada elleriniz çok güzel kızlar:nazar::nazar::nazar:

$006.jpg

Bunlarda benim ellerim... $001.jpg $007.jpg

Son düzenleme:
Cocuk eli gibi oluyor cok dipten kesince ama herkesin zevki, herkes begendigi gibi kullanir tirnaklarini. Igrenc demek saygisizlik olur. Ben de basligi öyle actim ama degistirsem mi acaba?..
Canim cok güzel tirnaklarin. :69: Benim de o kadar olmasina az kaldi. Tam tabloluk, cok güzel süslemeler yapilir tirnaklarina. Bak ben buna bayildim..

3781.jpg

Bunlar da benim kirmizi ojeli tirnaklarim. Igrenen bakmasin..

sam1129.jpg

Tırnak yapımız aynı canım çok benzio:69:

uzun tırnaklı olanlar ndn dert ediyo kı bu yemek işini.. eline eldıven tak ve öyle yap. hiç de sorun değil bnce senın elınden yemek yemek ıstemeyen yemesın zaten hem ben kısa tırnakları oldğu halde bnm elım kadar temız olmayan nıce ellerr gördmm anlatamam...

arkadaşlar kısa tırnaklar herzaman en güzeli.hiç olmadı biraz uzatıp frenç yada doğal bir oje sürüldğünde muhteşem oluyo.fazla uzunu hem hijyenik değil hemde çok yırtıcı gözüküyo :D

orta uzunluk gayet ideal
böyle bülent ersoy tırnağı kadar olanlar hiç hoş değil bence
zate işi gücü olmayan ehlikeyf insanların o kadar uzattığını düşünüyorum
yoksa ev işi yapanların ki o kadar uzun olamaz ya kırılır yada iş yapmaya mani olur
benim tırnaklar uzunda olsa kısada olsa hamur işini ve etleri tavukları eldivenle yaparım

ha birde tırnak yatağı uzun olup kısacaık tırnaklar varya işte onlar benim favorim

Son düzenleme:
çok uzun tırnak sevmem .heleki bülent ersoy olanından ne o öyle :27: orta uzunluklu olması gayet güzel

Birde soruyor musun değiştireyim mi diye, değiştir tabii ki böyle başa böyle traş demişler:1::1::1:

Bu arada elleriniz çok güzel kızlar:nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 219303

Bunlarda benim ellerim...Eki Görüntüle 219304 Eki Görüntüle 219305

Sagol canim seninkiler de cok güzel... :69::nazar:
Canim ben basligi degistirecegim ama basligi degistirirsem mecbur konu icerigini de degistirecegim, yasak diye biliyorum ben.. :26:

Tırnak yapımız aynı canım çok benzio:69:

Evet canim benziyor ama senin tirnak yatagin daha uzun, benim daha kisa dikkatli bakarsan ojenin altindan görürsün. O yüzden ben kisa tirnagi kendime yakistiramiyorum.

arkadaşlar kısa tırnaklar herzaman en güzeli.hiç olmadı biraz uzatıp frenç yada doğal bir oje sürüldğünde muhteşem oluyo.fazla uzunu hem hijyenik değil hemde çok yırtıcı gözüküyo :D

Hijyenik olmadigini nerden biliyorsun, mikrobiyoloji hakkinda ne kadar bilgin var? Kilicbaligi'nin yorumunu bi oku istersen. Bilgisiz insanlarin bu sekilde ahkam kesmelerine hic anlam veremiyorum.

orta uzunluk gayet ideal
böyle bülent ersoy tırnağı kadar olanlar hiç hoş değil bence
zate işi gücü olmayan ehlikeyf insanların o kadar uzattığını düşünüyorum
yoksa ev işi yapanların ki o kadar uzun olamaz ya kırılır yada iş yapmaya mani olur
benim tırnaklar uzunda olsa kısada olsa hamur işini ve etleri tavukları eldivenle yaparım

ha birde tırnak yatağı uzun olup kısacaık tırnaklar varya işte onlar benim favorim

Ben gayet rahat ev isi yapabiliyorum uzun tirnaklarla. En güzeli eldiven kullanmak zaten, sadece tirnaklari keserek hijyen saglayamayiz.
Malesef tirnak yatagim kisa o yüzden kendime kisa tirnagi yakistiramiyorum..

bakımlı olduğu sürece iğrenç değil...
bakımlı ve abrtılmamış bi boydaysa..oldukça çekici gözüküyor

Acilen konu basligini degistirmeliyim sanirim.. Yoksa olay hakaret boyutuna gelecek. Insanimiz bayiliyor sevmedigi seyleri asagilamaya.. Kimse yazilanlardan bir sey anlamamis, sadece Kilicbaligi'nin yazdiklarini okusaniz yeter zaten. Hala hijyenden bahsediyorsunuz..
Arkadaslar ben oturup biraz düsündüm bu ilk mesajda bahsettigim uzun tirnak icin igrenc diyen arkadas hakkinda.. Bu arkadas kesinlikle tirnaklarini uzatamazdi, yiyor muydu tam hatirlamiyorum ama hep kisaydi tirnaklari hem de hic beyazi görünmeyecek kadar. ve sanirim anladim uzun tirnaklari niye igrenc buldugunu..
Acaba ben konu basligini degistirsem icerigini de cok az degistirsem bir iki kelime sorun olur mu ki? Ya da konu direk kapansa..

konu başlığı tarafımdan değiştirilmiştir
paylaşım yaparken saygı sınırlarını aşan
iğrenç, berbat yaptığı yenmez tarzı hakarete varan
mesajlar yazanlar hakkında uyarı ve ceza sistemi uygulanacaktır, herkesin bilgisine.

Bayanlarda ilk dikkat edilen yerlerden biri ellerdir.Bir bayanın tırnakları dipten kesilirse uzundan daha itici bana göre.Ki mikrop dediğiniz yıkandıktan 3 sn sonra bile her yerden gelebilir zannediyo musunuz ki kısa tırnaklar tertemiz süt gibi..Uzun ama bakımına dikkat edilen tırnaklar kadar güzel ve çekici bişey yok bence,bazı arkadaşlar da ojeye kadar laf etmişler,ojeler gayet temizdir öyle kir saklamak için de olduğunu hiç sanmıyorum.Rahatsız olan yemesin ama görünüşüne de hakaret eden insanlar bana kalırsa tırnak uzatmak için can atan insanlardır.Acayip uzunu ben de sevmem ama uzun bi tırnakla kısa bi tırnağı karşılaştırırsanız kimse kısayı seçmez.

Moda açısından bakarsdak uzun tırnağın devri çoktan kapandı galiba. Ben rahat da edemem görünüşü de bana güzel gelmiyo, hafif uzun küt kesilmiş ve frenchli tırnakları hiçbi şeye değişmem :46:

bnce çok uzun tırnaklar göze pek hoş gelmiyor bn görüdğümde ürküyorum açıkçası. hoş ilkokulda çok snrli bi hocam vardı tırnakları upuzuuundu psikolojk de olblr..
çok kısa da hoş değil bi normal olcak..
bana normal gelen benim erkek arkadaşıma uzun geliyo gerçi ama ben kısaltmıyorum tabikiii nasıl hoşuma gidiyosa öle kullanıyorum:34:
temiz ve bakımlı olması şartıyla tabiki hoşuna gidenlerde kullanabilir uzun tırnak :1:

Back