Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de iğreniyorum...Parmağın boyunu geçmemeli tırnağın boyu...Bir arkadaş da demiş, pislliğin en sevecegi yer tırnak aralarıdır. İstediğin kadar temiz tut, bakım yap, bi tuvalete girip çıktığın anda hoooop, bitti o iş...Kardeşimle milyon kez kavga etmişliğim vardır bu yüzden."Ben dipten kesemiyorum, acıyo" der ama bence o da bahane, oje sürdüğünde güzel dursun diye öyle yapıp bulandırıyo midemi. Eldiven kullanmak çözüm mü? O tırnaklar o incecik eldiveni yırtmıyosa belki çözüm olabilir. Ama ne ojenin icad sebebini anladım, ne de süslü olcaz diye mikrop yuvası tırnakları uzatan kadınları. Tırnaklarımız da boyalı olmayıversin kardeşim, kaşımızı gözümüzü boyayınca yetmiyor mu?
Ben de iğreniyorum...Parmağın boyunu geçmemeli tırnağın boyu...Bir arkadaş da demiş, pislliğin en sevecegi yer tırnak aralarıdır. İstediğin kadar temiz tut, bakım yap, bi tuvalete girip çıktığın anda hoooop, bitti o iş...Kardeşimle milyon kez kavga etmişliğim vardır bu yüzden."Ben dipten kesemiyorum, acıyo" der ama bence o da bahane, oje sürdüğünde güzel dursun diye öyle yapıp bulandırıyo midemi. Eldiven kullanmak çözüm mü? O tırnaklar o incecik eldiveni yırtmıyosa belki çözüm olabilir. Ama ne ojenin icad sebebini anladım, ne de süslü olcaz diye mikrop yuvası tırnakları uzatan kadınları. Tırnaklarımız da boyalı olmayıversin kardeşim, kaşımızı gözümüzü boyayınca yetmiyor mu?
Peki kaşımızı gözümüzü boyadığımız yetmiyor mu demişsin kaş göz boyamak nerden geliyor bir fikrin var mı ? Ayrıca kaş göz boyaları sağlıklımı gözüne çektiğin rimelden fardan mikrop bulaşmıyormu çok mu sağlıklı böyle düşünürsek hepsi sağlıksız
Ağır konuşmuyor musunuz biraz?
İğreniyorum dersiniz olur,biter.Yaptığınız resmen hakaret.
Ne düsünüyorsunuz bu konuda? Bakimli da olsa uzun tirnaklari igrenc bulan var mi? Uzun tirnakli birinin yaptigi yemegi yer misiniz?
Benim tirnaklarim baya uzadi. Seviyorum onlari, yakistiriyorum kendime. Kesmeye kiyamiyorum. Bir arkadasimla konusurken konu acildi ve uzun tirnakli birinin yaptigi yemegi yiyemeyeceginden bahsetti. Daha önceden de buna benzer seyler duymustum özellikle erkeklerden. Kafama takildi. Yemek yapmiyorum ama ilerde yapmaya basladigimda insanlar böyle düsünürse üzülürüm.