• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun tirnaklar sizce nasıl?

uzun tırnaklının yemeğini yemem.. bilmiyorum bana iğrenç geliyor.. eşim de hiç sevmez nefret eder. zaten tırnaklarım da yana uzar benim şekiilli uzamaz öyle

evet ya o ilk resimler ne kötü insandan çok yaratık gibi sanki.Allah affetsin ama :47:

diğerleri çok hoş çok bakımlı duruyor.özellikle kırmızı ojeli ve sonraki .

Uzun tırnakların modası geçeli çok uzun zaman oldu. Artık daha kısa, orta uzunlukta tırnaklar moda... İnanın ne erkekler ne de kadınların göz zevkine uzun tırnaklar hitap etmiyor.

eğer bakımsızsa çok iğrenç oluyo uzun uzun sararmış dibi pislik dolu:19::19::19: ama eğer bakımlıysada çok güzel oluyor.

Son düzenleme:
Bunlarda gayet makul tırnak ölçüleri

images
Olması gereken tırnak boyu budur diye düşünüyorum.. Hem şekili güzel hem hijyen olarak insanın aklına bişey getirmez.. Daha uzunu bana görede olmaması gerek..

Son düzenleme:
Bunlar cidden dehşet...

long%20nails.jpg

untitled1.JPG

long-nail.jpg

Bunlarda gayet makul tırnak ölçüleri

images

French-Manikur-Nasil-Yapilir-Tuyolar-Burada.jpg

kalici-french.jpg

French-Manikur-Nasil-Yapilir.jpg

Gördüğünüz gibi uzundan uzuna fark var...İkinci eklediğim tarzdaki tırnaklara iğrenç diyen varsa orada durup düşünmek gerekir işte...

bayiliciiiim bunlar ne,:52: ay ojede dayanmaz bunlara sür sür:27:

eskidenmiş o emel sayın zamanında kaldı uzun tırnak

bencede kırmızılı tırnakların boyu ideal, çok dipten keslincede gömük duruyo, oje yakışmıyo siyah dışında
:31:

Peki sizin bahsettiginiz tirnak uzunlugu ne? Cok uzatinca zaten icinde pek pislik barinmiyor. Icinde pislik barinmamasi icin ya dibinden kesmeliyiz ya da sürekli yikayip fircayla temizlemeliyiz. Ilkini asla yapamam ama ikincisini hep yapiyorum zaten. Ikincisi yeterli degil mi? :44:

Evet zaten mikropların barındığı yer tırnağın dibidir.
Benim tırnaklarım hep uzundur ama bakımını yapıorum her el yıkayışımda tırnaklarımı da fırçalıorum görünüş olarak itici bulan olabilir ama kesinlikle pis,mikrop yuvası iğrenç öö laflarını kabul etmiorum.
Doğru düzgün temizlenmediği sürece sadece tırnakta değil vücudun her yerinde mikrop barınır.
Nasıl ki doğru el yıkama diş fırçalama vs ile ilgili birsürü yazı video görüosak tırnak için de doğru temizleme önemlidir.

kızlar benimde tırnaklarım uzun ama asla bi tiksinen olmadı etrafımda.. cünkü gerçekten cok özen gösteriyorum
bakımını asla aksatmıyorum.. dediğiniz gibi elbette her yerde mikrop var tırnaklarda da olacak ama vücudun mikrobada ihtiyacı var :))) kendimi bildim bileli tırnaklarım uzun ve 1kere bile mikrop kapıp hasta olmadım ;)

Uzun zamandir bakmadim bu konuya, neler yazilmis neler.. Benim sordugum soru tam anlasilmamis sanirim, "bakimli da olsa" demisim ilk mesajimda.
Anlamadigim sey bakteriler sadece tirnakta mi bariniyor. Bakteriler her yerde kizlar yapmayin ya.. Tirnakta ve tirnak dibinde barinan sey ellerde, parmak aralarinda, gözeneklerde barinmaz mi? Böcekten bahsetmiyoruz bakteri bu, boyutu cok cok kücük. Güzelce ellerimi yikarim, tirnaklarimi fircalarim tamamdir. Bu iki islemden sonra tirnaktan bulasacak mikrop sactan da bulasir, gözden de, agizdan da..

Ben de iğreniyorum...Parmağın boyunu geçmemeli tırnağın boyu...Bir arkadaş da demiş, pislliğin en sevecegi yer tırnak aralarıdır. İstediğin kadar temiz tut, bakım yap, bi tuvalete girip çıktığın anda hoooop, bitti o iş...Kardeşimle milyon kez kavga etmişliğim vardır bu yüzden."Ben dipten kesemiyorum, acıyo" der ama bence o da bahane, oje sürdüğünde güzel dursun diye öyle yapıp bulandırıyo midemi.:37: Eldiven kullanmak çözüm mü? O tırnaklar o incecik eldiveni yırtmıyosa belki çözüm olabilir. Ama ne ojenin icad sebebini anladım, ne de süslü olcaz diye mikrop yuvası tırnakları uzatan kadınları. Tırnaklarımız da boyalı olmayıversin kardeşim, kaşımızı gözümüzü boyayınca yetmiyor mu?:63:

Dogru demis kardesin benim de dipten kesince aciyor ve cok eksik hissediyorum ellerimi. Bahane falan degil bu, benim asla yapamayacagim bir sey tirnagimi dipten kesmek. Ayrica kasimi gözümü boyamiyorum, benim süsüm tirnaklarim. Eldiveni de yirtmiyor. Kac kez hastane eldiveniyle boyadim saclarimi bir kere bile yirtilmadi. Evet tuvalete girip ciktiktan sonra ellerini güzelce temizlemiyorsan bitti o is, tirnaklarin ister kisa olsun ister uzun..

Kararimi verdim insanlari takmayacagim, yemeyiversinler kardesim yaptigim yemegi. Millet daha mikrobun nerelerde barindigindan bihaber.. Insanlar tirnagin icindeki mikroptan degil tirnagin kendisinden igreniyorlar. Yani uzun tirnagin görüntüsünü begenmiyorlar. Buna bir sey diyemem herkesin zevki, ama milletin göz zevki icin de tirnaklarimi kesemem..

hiç bi şekilde uzun tırnağı sevmem kesilirken eti rahatsız etmeyecek şekilde kökünden keserim

Uzun zamandir bakmadim bu konuya, neler yazilmis neler.. Benim sordugum soru tam anlasilmamis sanirim, "bakimli da olsa" demisim ilk mesajimda.
Anlamadigim sey bakteriler sadece tirnakta mi bariniyor. Bakteriler her yerde kizlar yapmayin ya.. Tirnakta ve tirnak dibinde barinan sey ellerde, parmak aralarinda, gözeneklerde barinmaz mi? Böcekten bahsetmiyoruz bakteri bu, boyutu cok cok kücük. Güzelce ellerimi yikarim, tirnaklarimi fircalarim tamamdir. Bu iki islemden sonra tirnaktan bulasacak mikrop sactan da bulasir, gözden de, agizdan da..

Dogru demis kardesin benim de dipten kesince aciyor ve cok eksik hissediyorum ellerimi. Bahane falan degil bu, benim asla yapamayacagim bir sey tirnagimi dipten kesmek. Ayrica kasimi gözümü boyamiyorum, benim süsüm tirnaklarim. Eldiveni de yirtmiyor. Kac kez hastane eldiveniyle boyadim saclarimi bir kere bile yirtilmadi. Evet tuvalete girip ciktiktan sonra ellerini güzelce temizlemiyorsan bitti o is, tirnaklarin ister kisa olsun ister uzun..

Kararimi verdim insanlari takmayacagim, yemeyiversinler kardesim yaptigim yemegi. Millet daha mikrobun nerelerde barindigindan bihaber.. Insanlar tirnagin icindeki mikroptan degil tirnagin kendisinden igreniyorlar. Yani uzun tirnagin görüntüsünü begenmiyorlar. Buna bir sey diyemem herkesin zevki, ama milletin göz zevki icin de tirnaklarimi kesemem..

Bence asıl tırnağı dipten kesmek çok kötü bi görüntü bi bayan eli bu sonuçta zerafet açısından hiç hoş değil.
Daha önce de yazmıştım bakımını yapıyorum uzun tırnak kullanıyorum.
Aynen canım,kimsenin göz zevki için kendi sevdiğim bişeyden ben de vazgeçmem

$07062011265.jpg

Buyrunuz uzun ama bakımlı tırnak.

Son düzenleme:
Bence asıl tırnağı dipten kesmek çok kötü bi görüntü bi bayan eli bu sonuçta zerafet açısından hiç hoş değil.
Daha önce de yazmıştım bakımını yapıyorum uzun tırnak kullanıyorum.
Aynen canım,kimsenin göz zevki için kendi sevdiğim bişeyden ben de vazgeçmem

Eki Görüntüle 219207

Buyrunuz uzun ama bakımlı tırnak.

Cocuk eli gibi oluyor cok dipten kesince ama herkesin zevki, herkes begendigi gibi kullanir tirnaklarini. Igrenc demek saygisizlik olur. Ben de basligi öyle actim ama degistirsem mi acaba?..
Canim cok güzel tirnaklarin. :69: Benim de o kadar olmasina az kaldi. Tam tabloluk, cok güzel süslemeler yapilir tirnaklarina. Bak ben buna bayildim..

3781.jpg

Bunlar da benim kirmizi ojeli tirnaklarim. Igrenen bakmasin..

sam1129.jpg

Back