Uzun tirnaklar sizce nasıl?

konuyu iğrenç pis yaptığı yenmez ojeyi pisliğini örtmek için sürüyolar
kadar demeye gelmiş
pardon ama kimin ne haddine
kişinin hijyen anlayışını yargılamak
iğrenç demek
herkes haddini bilerek saygı çerçevesi içinde
yorumlarını yapsın rica ediyorum

amonra nın yazdığına katılıyorum ...keşke benimde uzasa kırılmasa yada yamuk büyümesede bende uzatsam sonra her çeşit ojeler sürsem..kadını kadın yapan en önemli etken eller ve tırnaklardır...bir çok insan var ki tırnaklara bakan uzun tırnak hastası...inş bende uzatırım tırnaklarımı

uzun tırnak bir kadına yakışan en güzel şeylerden biridir, hele güzel bir şekil verildiyse... hiçbir zaman uzun tırnağa iğrenç gözüyle bakmadım. temiz olmasına da özen göstermek gerekir tabi... :82:

Kişisine göre değişir bu
Başkalarının ne düşündüğünü umursamayan biri olarak çok seviyorum uzun tırnak
Bence çok estetik

cok uzun tirnaklari bende igrenc buluyorum evet...ama ister uzun ister kisa olsun temizlige ve hijyene önem verilmelidir.. wc den ciktiktan sonra ellerini yikamayanlari ise az daha uyaracak oluyorum ama kendimi zor tutuyorum lavabonun muslugu eger otomatik acilmiyorsa peceteyle aciyorum..

bakimi seviyorsan hafif uzatabilirsin ve köke kadar kesmene gerek yok tabikide ama cok uzadiginda kendinde rahat etmezsinki, insanin eli ayagi büyümüs gibi oluyor.. ben tirnaklarimi kesince hafifliyorum..zaten her hafta 1 kere kesilince tam ideal oluyor, her hafta ayni gün tirnak kesmek adet edinirse cok saglikli olur..kesilecek güne kadarda azcik uzamis oluyor.. böylece hem kisa hem uzun tirnak tatmis olabilirsiniz...
bakimli olmasi ojeli olmasi demekte degil, oje tirnaklari sarartiyormus, sonucta kimyasal.. tirnaklarimi kestikten sonra parlatici törpüyle bazen törpülüyorum, cok hos görünüyor tavsiye ederim....
birde gercekten ama gercekten mutfaga giren bir ev hanimina, yemek hazirlayan birine uzun tirnak hic ama hic yakismiyor... tirnaklari cok uzun birinin yemeginden bende yiyemem..
bol hijyenik günler diliyorum

ben başkasında görünce beğeniyorum ama kendim tahammül edemiyorum uzun tırnağa
kirli geliyor ne kadar yıkasamda elimi

uzun tırnaklı insanların bırak yemeğini suyunu içesim gelmiyor o tırnaklarla tuvalete gidilir içi mikrop yuvası resmen oğğğğ şimdi bile tiksinesim geldi

bende uzatırım tırnaklarımı kısa oldugunda güzel görunmez gözume açıkcası ve yemek yaparken eldivende kullanmam eşimde etrafımdakilerde tırnaklarıma çok özendiğimi ve cok cok temiz tuttugumu bilirler soyulmus ojelerle gezmek uzun tırnaktan daha iğrenc ve itici bana göre tırnak diplerini temizlemek için fırçalar var bilmeyenlerin dikkatine o kadar minik ve kullanıslı ki cantanızı gectim cebinizde bile tasıyabiliyorsunuz

evet arkadaşlar uzun tırnaklılar için tırnak içine temizlemek için fırça var. ondan kullananlarada mı iğrenç diceksiniz ... lütfen kırıcı olmayalım bebişler

nekadar bakımlı olursa olsun isterse en sevdiğim renk oje sürsün güzel değil
iğrenç kelimesini kullanmaktan pek hoşlanmam sık kullanandan da hazzetmem ama iğrenç duruyo dan ziyade itici

Son düzenleme:
Uzun tirnak severim ama cok uzun tirnaktan igrenirim, istedigi kadar bakimli olsun.

Ben uzun tırnakları hiç sewmem,genelde kısacıktır bnmkiler zaten uzatamamda kırılıyo..Ama bakımını yaparsan sürekli temizlersen içlerinde kir kalmzsa bence sorun olmaz...

bende uzun tırnak severim ama bence uzun tırnak ne kadar bakımlıda olsa tırnağin içinde mikrop var yaptığını yemek istemem. ...

uzun tirnaklari bende cok severim, bende cok uzatirim ama tabi bakiminida hep yaparim. neyse nisanlimda cok seviyo benim tirnaklarimi o yuzden evlenince yemeklerimi yiyeceginden eminim:))

bu arada ben yemek yaptigim zaman hamur gibi kiyma gibi yogurcagim zaman hep eldiven kulanirim, boylece tirnaklar cok uzun olsada ve bakimli olsada ne tirnak zarar gorur nede yemekler risk alir)

Normali de bu zaten canım, eldiven kullanmak...Ben cidden anlamıyorum uzun tırnağa iğrenç diyen insanları...Uzatmayı sevmiyorsanız uzatmazsınız ama bu bir başkasının beğendiği bir şeye iğrenç deme hakkını vermez, hele hele bunu sterilizasyon konusu ile bağdaştırmak son derece tuhaf çünkü henüz mikrobiyoloji hakkında hiç bir bilgisi olmayan insanlar, ellerin ister kısa ister uzun tırnaklara sahip olsun aynı miktarda mikrop barındıracağının, eller ne ile yıkanırsa yıkansın asla tam manası ile sterilize olamayacağının, bunu sağlamak için özel kimyasal sıvıların kullanılması gerektiğinin, marketlerde satılan jellerin gerçekte sadece anti bakteriyel olduğunun ama anti mikrobiyal olmadığının, tam manası ile özel sıvılar kullanılarak sterilize edilmiş bir elin bile yeniden bakteri ve mikroplarla enfekte olmasının yalnızca ellerini peçete ile kurulayana kadar geçecek zaman kadar olduğunu bilemezler...Bu yüzden işin mikrop kısmını bırakıp işin estetiksel kısmına bakmayı daha doğru buluyorum...

Çok uzun tırnağın kullanışlı olmadığını düşünüyorum, tırnak ne estetik görüntüyü bozacak kadar kısa ne uzun olmalı ve insanın rahat edebileceği ve hatta rahat rahat kaşınabileceği kadar olmalı Daha evvelde yazdığım gibi 3/1 oran gayet uygundur...

Son düzenleme:
tabiki iğrenç değil bakımlı eller her zaman hoş görünür

Şahsen ben tırnak uzatamıyorum uzatanları beğeniyorum ama manikürlü bakımlı eller hoş olmaz mı hiç :18:fakatttttttt bülent ersoy gibi tırnak boyunu abartanlarıda hoş bulmuyorum kıvrılıyor neredeyse

Bunlar cidden dehşet...

Bunlarda gayet makul tırnak ölçüleri

Gördüğünüz gibi uzundan uzuna fark var...İkinci eklediğim tarzdaki tırnaklara iğrenç diyen varsa orada durup düşünmek gerekir işte...

Son düzenleme:
son iki fotoğraf oldukça kötü gözüküyor.ama üstündeki ideal boyutta.ben de kısa tırnak kullanan biri değilim ama çok uzun tırnak ciddi anlamda mide bulandırıyor

zaten ilk fotoğraflardan bahsetmek bile istemiyorum.farklı bir boyuttan kaçıp gelmiş o eller :))

Son düzenleme:
kırmızı ojeli olan .boyu gayet güzel cokta hos duruyor.ve temiz.ne kısa tırnaklar var bakasın gelmiyor o kadar ki kötü. etleri tırnaktan uzun hiç sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…