Ne düsünüyorsunuz bu konuda? Bakimli da olsa uzun tirnaklari igrenc bulan var mi? Uzun tirnakli birinin yaptigi yemegi yer misiniz?
Benim tirnaklarim baya uzadi. Seviyorum onlari, yakistiriyorum kendime. Kesmeye kiyamiyorum. Bir arkadasimla konusurken konu acildi ve uzun tirnakli birinin yaptigi yemegi yiyemeyeceginden bahsetti. Daha önceden de buna benzer seyler duymustum özellikle erkeklerden. Kafama takildi. Yemek yapmiyorum ama ilerde yapmaya basladigimda insanlar böyle düsünürse üzülürüm.
bende uzatırım tırnaklarımı kısa oldugunda güzel görunmez gözume açıkcası ve yemek yaparken eldivende kullanmam eşimde etrafımdakilerde tırnaklarıma çok özendiğimi ve cok cok temiz tuttugumu bilirler soyulmus ojelerle gezmek uzun tırnaktan daha iğrenc ve itici bana göre tırnak diplerini temizlemek için fırçalar var bilmeyenlerin dikkatineo kadar minik ve kullanıslı ki cantanızı gectim cebinizde bile tasıyabiliyorsunuz
uzun tirnaklari bende cok severim, bende cok uzatirim ama tabi bakiminida hep yaparim. neyse nisanlimda cok seviyo benim tirnaklarimi o yuzden evlenince yemeklerimi yiyeceginden eminim:))
bu arada ben yemek yaptigim zaman hamur gibi kiyma gibi yogurcagim zaman hep eldiven kulanirim, boylece tirnaklar cok uzun olsada ve bakimli olsada ne tirnak zarar gorur nede yemekler risk alir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?