• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ya cnm bizimkisi akısına gore gitti evlenme teklifi etmeden biz basladık zaten bunları konusmaya bide uzakta olunca nisan mevzusundan sonra gelipde evlenme teklifi etmesi falanda sacma olurdu :1:

haklısın canım bizde bebeklerimizden konusuyoruz oğlumuzda olsa kızımızda olsa fenerbahçeli bebek kıyafeti giydirecekmiş benimkii ahh ahh beni delirtecekk :9:

senın hangi bölüm canımm cok zor dmi ya aöf den okumakk :(

Benim işletme 3. sınıf
Açık ya da örgün fark etmiyor sıkıcı ders sıkıcı derstir bana göre :27:
Ama kendi kitaplarıyla çalışmak zor yardımcı kitap alıp çalışmak mantıklı
Senin bölüm ne

Benim işletme 3. sınıf
Açık ya da örgün fark etmiyor sıkıcı ders sıkıcı derstir bana göre :27:
Ama kendi kitaplarıyla çalışmak zor yardımcı kitap alıp çalışmak mantıklı
Senin bölüm ne

çeko benim çalışma ekonomisi 2. sınıfımm :) valla murat yayınlarının soru bankasından aldım iktisattan 150 soru çözdüm fatih murat yayınları cok iyidir falan dedi ama inş öyledir :1:

çeko benim çalışma ekonomisi 2. sınıfımm :) valla murat yayınlarının soru bankasından aldım iktisattan 150 soru çözdüm fatih murat yayınları cok iyidir falan dedi ama inş öyledir :1:

Bende geçen sene çeko okucaktım da bıraktım gitti bakalım bu sene işletme seneye ne olur bilemem :27::27:
Bende murat yayınlarından çalışıyorum güzel konu özetleri

Bende geçen sene çeko okucaktım da bıraktım gitti bakalım bu sene işletme seneye ne olur bilemem :27::27:
Bende murat yayınlarından çalışıyorum güzel konu özetleri

neden bıraktınnn çekoyu bakıyım :D bu sefer bende konu özeti alıcam soru bankasıda bütün derslerden almam lazım sadece matematik ve iktisattan aldım salak gbi sanki 2 dersten baska dersım yok :1:

Back
X