- 13 Aralık 2009
- 3.119
- 1
- Konu Sahibi _Semiramis_
ayni durumdayim cok zor cokk
kavusacakmiyiz daha o bile belli degil cok uzgunum kahroluyorum
nolduki :26::26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayni durumdayim cok zor cokk
kavusacakmiyiz daha o bile belli degil cok uzgunum kahroluyorum
yavaş yavaş görmeye başladı coğu kişi tatlım bende üzülmüştüm isyan etmiştim baya ama şimdi mutluyummbu topiği bugün farkettim dahaya.daha önceden niye gelmemişm
yavaş yavaş görmeye başladı coğu kişi tatlım bende üzülmüştüm isyan etmiştim baya ama şimdi mutluyumm
Selam kızlaarr
Sonunda onca evlilik,nişan,söz topiklerinin arasından kendime uygun bir topik bulabildim :)
Biz de 3.5yıldır tanışıyoruz 2.5 yıldır birlikteyiz. Ama evlilik için bi 4 sene daha bekleyeceğiz gibi. Bizim durumlar baya bi karışık da
Geç olsun güç olmasın diyerek avutuyoruz işte kendimizi :)
slm canım hoşgeldin sendeSelam kızlaarr
Sonunda onca evlilik,nişan,söz topiklerinin arasından kendime uygun bir topik bulabildim :)
Biz de 3.5yıldır tanışıyoruz 2.5 yıldır birlikteyiz. Ama evlilik için bi 4 sene daha bekleyeceğiz gibi. Bizim durumlar baya bi karışık da
Geç olsun güç olmasın diyerek avutuyoruz işte kendimizi :)
aynen geç olsun ama güç olmasın:) ..zaman su gibi oda gelir geçer
teşekkürler cnmbende yeni gördüm daha sürekli burdayım ama gözüme yeni çarptı,biandada kendini burda buluyosun zaten..buarada geç olmaz sanırım hayırlı olsun topiğin canm
slm canım hoşgeldin sende
İnsan tuhaf oluyo ama dmi ya nişan söz evlilik konularını gördükçe Ama merak etmeyin kızlar bizim zamanımızda gelecek elbet açarız bizde koyarız nişan düğün fotoğraflarımızıı ohh kıskananlar çatlasınn
mrb ah o engeller yok mu hayatımızı mahvetti valla içimizi çürüttüüüMerhaba.. :80:
Benim de uzun süreli bir iliskim var, 6 yıl oldu ama hala ciddi bir adım atmayı düsünmüyoruz cünkü is, okul, askerlik insanın hayatına bir takım engeller cıkabiliyor..
Benim acelem de yok aslında ne bileyim, nasip kısmet gec olsun ama güc olmasın.
slm canım hoşgeldin sende
İnsan tuhaf oluyo ama dmi ya nişan söz evlilik konularını gördükçe Ama merak etmeyin kızlar bizim zamanımızda gelecek elbet açarız bizde koyarız nişan düğün fotoğraflarımızıı ohh kıskananlar çatlasınn
haklısın ama bazen de canıma tak etmiyor değil. güç olsun da yanımda olsun diye :)
ee kizlar dünden bugüne evlenme teklifi alan varmi
hoşbulduk canım. sorma yahu, artık sırf o konulara ben de yazabileyim diye daha bi evlenesim geliyor
Sizde benim yaptığımı yapın tehdit edin benden başkasıyla olursan alnının ortasından vururum seni dedim olmam zaten dedi ama gene de ben söyledim yani (korkmadı tabi ama olsun )kesin olacağını bilsek o bile yeter
Yaramı deşme o evlilik teklifini duydugum gün bayram ilan edicemee kizlar dünden bugüne evlenme teklifi alan varmi
tartısan varmı desen tamam ama evlenme teklifi zor ne bahtsızmısız bizler boyle