Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

semıramıscım bu arada askınla albumlerını felan yenı gordum....
cok yakısmıssınız hiç ayrılmayın ınsallah:KK16:
yalnız bişi itiraf edıyım sen daha guzelsın ona gore:KK1:

canım onu nasıl gördüğüne de bağlı.. eğer siyahlar içinde görürsen, onu içinden atmak istiyosan, 7 gece üstüste istihare yattığında soğuyomuşsun
ama bi de güzel bir şekilde görürsen mutlaka umut içine girersin. hazır olduğunda dene ama bence

yok yapmıyım en iyisi zaten kaderimi bilmemek daha iyi sonra üzülürüm belki
zaten kaderimizi bilmemeiz bizim için hayırlı olsaydı ALLAH gizlemezdi ki herkes bilirdi başına gelecekleri böylesi daha iyi

aynen kız benım muhabbet gırgırdır sıze komık anılarımı anlatırdım :KK52:
komik anı dedin aklıma aşkıma rezil oluşum geldi azıcık ayıppp ama anlatayım :KK30: daha çıkmıyoduk ama konuşuyoduk nette tartışmaya başladık bi nedenden dolayı hatırlamıyorum bende sinirlendim sil beni yazacağıma s.k beni yazmışım ortaya i koyun :KK17: camlarımızda açıktı bana dedi sen ne yazdın bende sil beni yazdım dedim bi oku istersen dedi ayyyyyy rezil oldum yaa nasıl utanmıştım anlatamammm :KK9:

semıramıscım bu arada askınla albumlerını felan yenı gordum....
cok yakısmıssınız hiç ayrılmayın ınsallah:KK16:
yalnız bişi itiraf edıyım sen daha guzelsın ona gore:KK1:
teşekkür ederim cnm inş tüm sevenler ayrılmaz:KK16: aşkımda cok yakışıklıdır yaa ben tam tersi onun benden daha güzel oldugunu düşünüyorumm :KK31:

haklısın tatlım :KK1: evet ya ben düğününe diye röfle falan yaptırıyolar ya açıkçası doğal bulmuyorum özellikle gelinliğin üzerine kahve tonları cok daha güzel gidiyoo bundan sonra sarı en son yapacağım renktir :KK31:
ya evet gelinlik zaten beyaz ee saç sarı ten de bizimki gibi beyazsa ne soluk durur ama :KK1: gelinliğe kesinlikle koyu tonlarrr :KK12:
ynen ama siz sabaha kadar aşklarınızdan bahsederdiniz ben mal mal bakardım sapkolik olarak:KK43:
yok canım ya her telden konuşuyoruz biz :KK1:

komik anı dedin aklıma aşkıma rezil oluşum geldi azıcık ayıppp ama anlatayım :KK30: daha çıkmıyoduk ama konuşuyoduk nette tartışmaya başladık bi nedenden dolayı hatırlamıyorum bende sinirlendim sil beni yazacağıma s.k beni yazmışım ortaya i koyun :KK17: camlarımızda açıktı bana dedi sen ne yazdın bende sil beni yazdım dedim bi oku istersen dedi ayyyyyy rezil oldum yaa nasıl utanmıştım anlatamammm :KK9:

haha canım bak bak oda nasıl dıkkat etmıs:KK1:

sağolun canlar yinede moral vermeye çalışıyorsunuz bana:KK5:
bu arada farkında mısınız topikte dördümüz konuşuyoruz hep:KK52:

:KK52::KK52:çok manidar ve davetkar bir laf ollmuş:KK52:

bende anlatayım bi rezıl olma anısı cok utanmıstım rezalettı resmen:KK17:
daha yenı sewgılıydık ve onun dogum gunu gelıyordu kız arkadasıma sence ne alayım dogum gununde tarzında bır mesaj yazmıstım
yanlıslıkla ona yollamısım cok utanmıstım:KK17:
baska aklıma gelırse yazarım:KK52:

yok yapmıyım en iyisi zaten kaderimi bilmemek daha iyi sonra üzülürüm belki
zaten kaderimizi bilmemeiz bizim için hayırlı olsaydı ALLAH gizlemezdi ki herkes bilirdi başına gelecekleri böylesi daha iyi

o da doğru canım :KK31:
semiramisçim ayy ne tatlısınız canımm ya maşallah :nazar:

daha yenı sewgılıydık ve onun dogum gunu gelıyordu kız arkadasıma sence ne alayım dogum gununde tarzında bır mesaj yazmıstım
haha :KK9: nasıl kurtardın bu durumu yaaaa bende kuzenımle msjlaşıyorum dogum günü falan yaklaşınca fikir almak amacıyla on kere kontrol edıyorum ona göndermeyeyım diyeee :KK1:

eskiden bende yapıyodum öyle yaa benim daha önceki telimin joistiği çok kyagandı hemen altta numaralar geçiyordu bende hep ex arkadaşıma msj attığımdan dolayı arkadaşıma atıcağım mesajlarıda ona atıyordum sonra teli değiştirince düzelttim:KK9:

bi kere de film izlıyorduk cok basıt bır sahneyı anlayamamıs ona sormustum oda benle dalga gecmişti ozamanda utanmıstım...ama bnm fazla rezıllıgım yok galıba yaaa soyle bı dusundumde genelde o olur rezıl:KK52:

hahah :KK9: ayy biz bunu çok yapıyoruz. bana ondan mesaj gelmiş ''eve gelirken ekmek al aga'' yazıyo :KK53: :KK52: ya da benden ona yanlışlıkla ''erkek milleti böyle işte'' diye giden mesajlar :KK60:

X