Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım hiç kurcalama o kızla olan muhabbetleri, bu sevgilini de seni de üzer. geçmişte çok acı şeyler yaşamış ama bitirmiş, bitirdiğine inanmasaydı seninle bi ilişkiye başlamazdı, başlasa bile devamını getirmezdi, şimdiye çoktan bitirirdi ilişkinizi. sonuçta o da seni kullanmak istemez dimi :KK34:

canııım sana da teşekkür edıyorum haklısın ferahladım bıraz valla saolun kızlar..fıstıklarım benım:KK16::KK1:

güzellerim ben çıkıyorum geç oldu yarın buraya geldiğimde hepimizin sevdikleriyle arası düzelmiş olur inşallah :KK16:iyi geceler hepinizeee görüşmek üzere :KK54:

Selam kızlar son bir sınav kaldı ondan sonra eve gidiyorum yurt yemeklerinden sıkıldım yahuuu. Sınav dönemi sevgilimle pek msjlaşmıyoruz o yuzden bende bir değişiklik, bir gelişme yok :)

hemde nasıl rahatlattın anlatamam :KK54: haklısın aşırı ilgimdnde sıkılmış olabilirr :KK31: evet canım doğru söylüyosun ilişkilerde de evlilikte de en büyük iş kadınlara düşüyo sanırım hep alttan alıcı ortalığı yatıştırıcı taraf biziz baksana :KK1:

Canım doğru söylüyorsun sonuçta yuvayı dişi kuş yapar öyle değil mi :). Eski sevgili hakkında söylemek istediğim bir şey var kızlar sevgiliniz eskisiyle beraberken sizinle tanışacağını, sizle sevgili olacağını bilemezdi tahmi edemezdi o yuzden eski ilişkileri boşverin derim şimdi sevgiliniz varken aaa ben bundan ayrılırsam başka sevgilin olursa diyor muyuz? Hepimiz evleneceğiz diyoruz :) Bi de samiramis senin yaşadığını ben de yaşadım sevgilime benim neremi seviyosun benim için iyi ki var diyor musun gibi sorular sorunca cevabını alamıyordum böyle olmuyor yani onun senin neyini sevdiğini sorarak öğrenmen biraz zor canım o yuzden bence ısrar etme. Gün gelir ansızın aşkım anlayışlı biri olmanı çok seviyorum der iyi ki bu kadar anlayışlın Filan der yani :)

Son düzenleme:
Selam kızlar son bir sınav kaldı ondan sonra eve gidiyorum yurt yemeklerinden sıkıldım yahuuu. Sınav dönemi sevgilimle pek msjlaşmıyoruz o yuzden bende bir değişiklik, bir gelişme yok :)

ohh hadi kurtuluyosun canım. :21: benim salı günü bitti, ama dün de stajım vardı. o kadar yorulmuş ki.. bugün 2 de kalktım :KK1:

kızlar erkek arkadasım facede bi söz paylasmıs..
hanı soyle bı soz; Allah der ki kımı benden cok seversen alırım onusuz yasayamam deme onsuzda yasatırım vs dıe
yaa bunu eskı sewgılısını dusunerek mı paylastı acaba asırı sınırlendım. zamanında eskı sevgılı sendromu yasadık cunku.abartıyomuyum sızce kızlar :26:

yok canım öyle düşünme ama bu sözü biliyorum ben
ALLAH demiş kimi benden çok seversen onu senden alırım,kime onsuz yaşayamam dersen seni onsuz da yaşatırım demiş:26:
ama ben ALLAHIMI çok seviyorum zaten:KK16:

Canım doğru söylüyorsun sonuçta yuvayı dişi kuş yapar öyle değil mi :). Eski sevgili hakkında söylemek istediğim bir şey var kızlar sevgiliniz eskisiyle beraberken sizinle tanışacağını, sizle sevgili olacağını bilemezdi tahmi edemezdi o yuzden eski ilişkileri boşverin derim şimdi sevgiliniz varken aaa ben bundan ayrılırsam başka sevgilin olursa diyor muyuz? Hepimiz evleneceğiz diyoruz :) Bi de samiramis senin yaşadığını ben de yaşadım sevgilime benim neremi seviyosun benim için iyi ki var diyor musun gibi sorular sorunca cevabını alamıyordum böyle olmuyor yani onun senin neyini sevdiğini sorarak öğrenmen biraz zor canım o yuzden bence ısrar etme. Gün gelir ansızın aşkım anlayışlı biri olmanı çok seviyorum der iyi ki bu kadar anlayışlın Filan der yani :)
evet canım aramız düzeldi bugün sıcak davranıyo aksamki tartışma hiç olmamış gibiyiz artık sormucam asla zaten içinden geldiğinde söyler diye umuyorum :KK76:

Kızlar bu hafta sevgilimle görüşücez :) İzleyeceğimiz güzel[(hatta çok güzel :)] bi film önerir misiniz acaba ? :)

İzlemiştim ben onu hoşuma hiç gitmedi :)

bende izledim o filmi hiç beğenmedim bende
ama deiğim gibi not defetrini beğenmeme ihtimalini görmüyorum ben belkide sevgilinle karşılıklı ağlıcaksınız ve umarım ilerde bizde böyle bir aşkla yaşarız diceksiniz birbirinize o kadar diyorum:KK53:

X