Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım merak etme, sen yokken kimsede bi değişiklik olmadı hala evlenmeyi bekliyoruz neden istemesin ki evlenmek,istiyordur ama şartlar uygun olmadığı için fazla dile getiremiyordur
selam kızlarr seedefimin davetiyle ben de geldimm :)
beni de aranıza alırmısınız aceba
hoşgeldin canım. tabiki buyur sende durumlar nasıl, evlilik vs ne zaman belli mi

Son düzenleme:

hoşbulduk canım biz 4,5 senedir birlikteyiz lisede başladık şu an ünideyiz... erkek arkadaşımın okulunun bitmesine iki sene var.. iki sene sonra söz düşünüyoruz o askere gider sonra.. gleince nişan düğün arka arkaya olur herhalde.... yine de herşeyin hyırlısı hepimiz için

inşallah canım bu topikte herkes bekliyor
hayırlısı ile sevdiceğimizle evlenelim de..

amin canım. senin de yaklaşık 3 sene var desene, buradakilerin çoğu 2015-2016 gelini olacak sanırım

inşallah canım bu topikte herkes bekliyor
hayırlısı ile sevdiceğimizle evlenelim de..

aynen öyle canım alıştık artık beklemeye..
bi de biz ayrı şehirlerdeyiz 11 saat mesafe var arada o da çok zor
ama o olsun da başka bişi istemiyorum ben

amin canım. senin de yaklaşık 3 sene var desene, buradakilerin çoğu 2015-2016 gelini olacak sanırım

aynen öyle canım sizin de mi öyle gözüküyo yoksa hepimiz aynı seneye dek gellicez hemen hemen yani :))

Yeni gelenler hoşgeldiniz. Herkeste aynı planlar :) İşte üni bitecek söz yaparız askere gider sonra evleniriz.. :) Hepimiz aynı umutları taşıyoruz :)

bu arada siz aynı şehirde misiniz kızlar?
umarım öyledirr :26:

Bizim ailelerimiz de aynı şehirde üniversitelerimiz de.. :) Yani oturduğumuz şehirler aynı okuduğumuz şehirler aynı ama oturduğumuz ve okuduğumuz şehirler birbirinden farklı. Ay karışık oldu sanki biraz.

bence iyi olmuş yaaa sürekli beraber olmak ne kadar iyi olur bilmiyorum. Mesela benim arkadaşımla sevgilisi aynı üniversitede aynı yurtta.. Okulda beraber yurtta beraber.. İkisinin de başka arkadaşları olamıyo hep beraberler.. Arkadaşım sıkılıyor keşke farklı okullarda olsaydık diye hehh :)

ya ddevamlı birlikte olunca da herşeyden kavga çıkıyo bir de :) böyle özlem oluyo kavga etmeye vakit kalmıyo işte görüşeceğin güne kadar şafak sayıyosun falan :) biz ayda bir görüşüyoruz o yüzden iyiyiz yani dediğim gibi çoğu gitti azı kaldı böyle böyle bitecek artık

Her şeyin azı çoğu zarar ya. Çok görüşmek de iyi değil az görüşmek de ortası işte :) Dediğin gibi çok mesajlaşınca filan illa kavga oluyor

Bu arada iki kalbe kaç msj sayısıyla ulaşılıyor?

Son düzenleme:

aynen öyle canım :) ortaıs en iyisi

valla mesaj konusunu hiç bilmiyorum ben :26:

canım bizim de 4 sene gibi gözüküyor ama belli de olmaz, durumlar biraz karışık bizde. sınavlarım bitince burda anlatıp destek ve tavsiyelerinizi bekleyeceğim

Biz de aynı şehirdeyiz bu arada. Ama 8-9 ay öncesine kadar farklı şehirlerdeydik, uzak olmanın zorluklarını ve o özlemi iyi bilirim yani. Allah tez zamanda kavuştursun tüm sevenleri inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…