- 23 Aralık 2010
- 1.711
- 172
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.201
canım merak etme, sen yokken kimsede bi değişiklik olmadı hala evlenmeyi bekliyoruzYa inanamıyorum, kırk yılda bir geyik bölümünde bir konuya yazayım dedim, onu da unutmuşum. Konu almış başını gitmiş, hatta taşınmış
İnşallah ilk yazdığım tarihten bu yana aynı dertten muzdarip arkadaşlardan ilerleme kaydeden olmuştur, var mı nişan hazırlıkları
Dün sevgilim bir anda evlenelim dedi.(nişanlı bile değiliz bu arada) Artık saf gibi hemen atlamıyorum, biliyorum ki ciddi değil. Hem önce abisinin iş bulması lazım bizim evlenmemiz için.
Arkadaşları ya yeni evli ya evlilik hazırlığında, arada ona da uğruyor işte evlilik düşünceleri, istediğinden değil sırf özendiğinden.
hoşgeldin canım. tabiki buyurselam kızlarr seedefimin davetiyle ben de geldimm :)
beni de aranıza alırmısınız aceba
canım merak etme, sen yokken kimsede bi değişiklik olmadı hala evlenmeyi bekliyoruzneden istemesin ki evlenmek,istiyordur ama şartlar uygun olmadığı için fazla dile getiremiyordur
hoşgeldin canım. tabiki buyursende durumlar nasıl, evlilik vs ne zaman belli mi
hoşbulduk canım biz 4,5 senedir birlikteyiz lisede başladık şu an ünideyiz... erkek arkadaşımın okulunun bitmesine iki sene var.. iki sene sonra söz düşünüyoruz o askere gider sonra.. gleince nişan düğün arka arkaya olur herhalde.... yine de herşeyin hyırlısı hepimiz için
hoşbulduk canım biz 4,5 senedir birlikteyiz lisede başladık şu an ünideyiz... erkek arkadaşımın okulunun bitmesine iki sene var.. iki sene sonra söz düşünüyoruz o askere gider sonra.. gleince nişan düğün arka arkaya olur herhalde.... yine de herşeyin hyırlısı hepimiz için
inşallah canım bu topikte herkes bekliyor
hayırlısı ile sevdiceğimizle evlenelim de..
amin canım. senin de yaklaşık 3 sene var desene, buradakilerin çoğu 2015-2016 gelini olacak sanırım
bu arada siz aynı şehirde misiniz kızlar?
umarım öyledirr :26:
Bizim ailelerimiz de aynı şehirde üniversitelerimiz de.. :)
oo süper :) bizim lisede sınıf ve sıramız hatta dersanemiz aynıydı haftanın 7 günü görüşürdük
şimdi ünide ayrı şehirlere düşünce çok kötü oldu ama çoğu bitti azı kaldı
bence iyi olmuş yaaa sürekli beraber olmak ne kadar iyi olur bilmiyorum. Mesela benim arkadaşımla sevgilisi aynı üniversitede aynı yurtta.. Okulda beraber yurtta beraber.. İkisinin de başka arkadaşları olamıyo hep beraberler.. Arkadaşım sıkılıyor keşke farklı okullarda olsaydık diye hehh :)
ya ddevamlı birlikte olunca da herşeyden kavga çıkıyo bir de :) böyle özlem oluyo kavga etmeye vakit kalmıyo işte görüşeceğin güne kadar şafak sayıyosun falan :) biz ayda bir görüşüyoruz o yüzden iyiyiz yani dediğim gibi çoğu gitti azı kaldı böyle böyle bitecek artık
Her şeyin azı çoğu zarar ya. Çok görüşmek de iyi değil az görüşmek de ortası işte :) Dediğin gibi çok mesajlaşınca filan illa kavga oluyor
Bu arada iki kalbe kaç msj sayısıyla ulaşılıyor?
aynen öyle canım alıştık artık beklemeye..
bi de biz ayrı şehirlerdeyiz 11 saat mesafe var arada o da çok zor
ama o olsun da başka bişi istemiyorum ben
aynen öyle canım sizin de mi öyle gözüküyo yoksa hepimiz aynı seneye dek gellicez hemen hemen yani :))
Her şeyin azı çoğu zarar ya. Çok görüşmek de iyi değil az görüşmek de ortası işte :) Dediğin gibi çok mesajlaşınca filan illa kavga oluyor
Bu arada iki kalbe kaç msj sayısıyla ulaşılıyor?
çok emin değilim ama 500 olabilir canım