Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kesinlikle canım, zaten her gün görüşse bile doyamıyor ki insan, buluştuktan sonra aynı eve girip, aynı yatağa yatmak, kalktığında ilk gördüğün yüzün onun olması.. ah ah...
kızlar aklıma geldi bebeklerinizin isimlerini konustunuz mu hiç

sağolun kızlar iyiki varsınız
şu sınavları bi atlatalım da hayırlısıyla
aynen canım,bıktım okuldan yaa, ömrümü yedi
o günlerin hayaliyle uyuyup uyanıyorum buluşamıyoruz ama onun o bakışları her zaman benım gözümün önünde her saniye aklımda en önemliside bunlar sanırım dmi
tabii ki canım, önemli olan onu yüreğinde hissetmek. ben de bazen geceleri uyanıyorum sanki onun kokusunu duyuyomuş gibi oluyorum.. ona bakarsan onlar bizim yanımızdayken de biz onlara hasretiz ki :97: ama az kaldı kızlar yaa 3 yılcık daha sabır.. 2015 gelinleri topiği bizim olucak :81:

inşallah sınavların iyi geçer bu topik her zaman açık olacak burda buldum beni anlayan iyi insanları ben
amin canım, daimi olur dostluklarımız inşallah

evet canım, bu konuda şanslıyız. hatta onun annesiyle benim babam çocukluk arkadaşı küçükken aynı mahallede yaşamışlar

ay tesadüfe bak, çok hoş aileleriniz tanışıyorlar mı diye soracaktım ama tanışıyorlarmış

teyzemde bi sıvı el sabunu vardı onun kokusunu anımsatıyodu aynı ellerimi yıkayıp yıkayıp kokluyodum deli gibi o günler bi gelsin hayırlısıyla başka bişey istemıyorumm

evet canım kızımızın ismi belli, 'Berra' inşallah ama yanına bir isim daha düşünüyoruz :). Ama oğlumuzun isminde kararsızız.
Böyle yazarken bile heyecanlandım. Rabbim nasip eder inşallah. Siz konuştunuz mu?

Son düzenleme:
evet konuştuk biz çok hayaller kurduk 4 yıl en büyük hayalimizde bi kızımızın olmasıydı o yüzden ismi Hayal olucak kısmetse oğlumuz olursa Demir istiyoruz eğer ikinci bi kızımız olursa Sahil düşünüyoruz ama bakalım ben 3 çocuğu yaptım bile bu arada Berra da güzelmiş değişik

eveeettttt, masal olucak bizim kızımızın adı oğlan olursa ne diye sormayın kız diye hissediyoruz biz şimdiden ve öyle istiyoruz inşallah ama tabii önemli olan sağlıklı olması
ay tesadüfe bak, çok hoş aileleriniz tanışıyorlar mı diye soracaktım ama tanışıyorlarmış [/B]
yok canım aslında tanışmıyolar biz birbirimizi, ailelerimizi, ailelerimize anlatınca tanıdık çıktıklarını fark ettiler. hani öyle evlere gidip gelme yok da normalde onun dayısıyla babam arada görüşür. söz olmadan biraz zaman önce evlere gidip asıl tanışma faslı olur diye düşünüyoruz.

yok canım aslında tanışmıyolar biz birbirimizi, ailelerimizi, ailelerimize anlatınca tanıdık çıktıklarını fark ettiler. hani öyle evlere gidip gelme yok da normalde onun dayısıyla babam arada görüşür. söz olmadan biraz zaman önce evlere gidip asıl tanışma faslı olur diye düşünüyoruz. [/QUOTE]

aynen canım ben de öyle düşünüyorum. en iyisi zaten

önceden erkekler erkek evlatları olsun isterlermiş şimdi hepsi kız istiyo farkında mısınız benımkide sana benzeyen bi kızımız olsun diyo

isimlere bak yaa ne güzel masal, hayal..
yalnız hepimiz de kız istiyoruz ne hikmetse sağlıklı olsunlar da öncelikle tabi. bak şimdi oğluma üzüldüm, onu da isterim ya kıyamamm

yalnız hepimiz de kız istiyoruz ne hikmetse sağlıklı olsunlar da öncelikle tabi. bak şimdi oğluma üzüldüm, onu da isterim ya kıyamamm
inanılmaz bi duygu olacaktır onun bebeğini taşımak yaa çok hevesliyim valla artık ona belli etmiyorum hevesimi ama neyse

belki ikizlerimiz olur kızlar, ben de öyle bi ihtimal var, benim dedem ikiz, onun da amcaları :13:

aynennn, yahu hem kaderlerimiz hem isteklerimiz aynı farkında mısınız
evet ya ortak yanlarımız çok fazlaa ben bu topiği açmadan önce sadece biz böyleymişiz gibi geliyodu nedense üzülüyodum sözlenmedik evlenmemize daha var vs diye

belki ikizlerimiz olur kızlar, ben de öyle bi ihtimal var, benim dedem ikiz, onun da amcaları :13:

evet ya benim de teyzelerim ve halamın çocukları ikiz. Hem baba hem anne tarafından var yani. Ama ben ikiz istemiyorum(gerçi isteğe göre değil ama) çok zor olmaz mı bakması :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…