- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
kızlar aklıma geldi bebeklerinizin isimlerini konustunuz mu hiçkesinlikle canım, zaten her gün görüşse bile doyamıyor ki insan, buluştuktan sonra aynı eve girip, aynı yatağa yatmak, kalktığında ilk gördüğün yüzün onun olması.. ah ah...
aynen canım,bıktım okuldan yaa, ömrümü yedisağolun kızlar iyiki varsınız
şu sınavları bi atlatalım da hayırlısıyla
tabii ki canım, önemli olan onu yüreğinde hissetmek. ben de bazen geceleri uyanıyorum sanki onun kokusunu duyuyomuş gibi oluyorum.. ona bakarsan onlar bizim yanımızdayken de biz onlara hasretiz ki :97: ama az kaldı kızlar yaa 3 yılcık daha sabır.. 2015 gelinleri topiği bizim olucak :81:o günlerin hayaliyle uyuyup uyanıyorumbuluşamıyoruz ama onun o bakışları her zaman benım gözümün önünde her saniye aklımda en önemliside bunlar sanırım dmi
amin canım, daimi olur dostluklarımız inşallahinşallah sınavların iyi geçer bu topik her zaman açık olacak burda buldum beni anlayan iyi insanları ben
evet canım, bu konuda şanslıyız. hatta onun annesiyle benim babam çocukluk arkadaşıküçükken aynı mahallede yaşamışlar
teyzemde bi sıvı el sabunu vardı onun kokusunu anımsatıyodu aynı ellerimi yıkayıp yıkayıp kokluyodum deli gibiaynen canım,bıktım okuldan yaa, ömrümü yedi
tabii ki canım, önemli olan onu yüreğinde hissetmek. ben de bazen geceleri uyanıyorum sanki onun kokusunu duyuyomuş gibi oluyorum.. ona bakarsan onlar bizim yanımızdayken de biz onlara hasretiz ki :97: ama az kaldı kızlar yaa 3 yılcık daha sabır.. 2015 gelinleri topiği bizim olucak :81:
kızlar aklıma geldi bebeklerinizin isimlerini konustunuz mu hiç
evet konuştuk biz çok hayaller kurduk 4 yıl en büyük hayalimizde bi kızımızın olmasıydı o yüzden ismi Hayal olucak kısmetseevet canım kızımızın ismi belli, 'Berra' inşallah ama yanına bir isim daha düşünüyoruz :). Ama oğlumuzun isminde kararsızız.
Böyle yazarken bile heyecanlandım. Rabbim nasip eder inşallah. Siz konuştunuz mu?
eveeettttt, masal olucak bizim kızımızın adıkızlar aklıma geldi bebeklerinizin isimlerini konustunuz mu hiç
yok canım aslında tanışmıyolaray tesadüfe bak, çok hoşaileleriniz tanışıyorlar mı diye soracaktım ama tanışıyorlarmış [/B]
önceden erkekler erkek evlatları olsun isterlermiş şimdi hepsi kız istiyo farkında mısınız benımkide sana benzeyen bi kızımız olsun diyoeveeettttt, masal olucak bizim kızımızın adıoğlan olursa ne diye sormayın kız diye hissediyoruz biz şimdiden ve öyle istiyoruz inşallah ama tabii önemli olan sağlıklı olması
yok canım aslında tanışmıyolarbiz birbirimizi, ailelerimizi, ailelerimize anlatınca tanıdık çıktıklarını fark ettiler. hani öyle evlere gidip gelme yok da normalde onun dayısıyla babam arada görüşür. söz olmadan biraz zaman önce evlere gidip asıl tanışma faslı olur diye düşünüyoruz.
teyzemde bi sıvı el sabunu vardı onun kokusunu anımsatıyodu aynı ellerimi yıkayıp yıkayıp kokluyodum deli gibio günler bi gelsin hayırlısıyla başka bişey istemıyorumm
inşallahhhhhgelcek canım gelcekonunla aynı el sabunuyla yıkıcaksınız ellerinizi
önceden erkekler erkek evlatları olsun isterlermiş şimdi hepsi kız istiyo farkında mısınız benımkide sana benzeyen bi kızımız olsun diyo
önceden erkekler erkek evlatları olsun isterlermiş şimdi hepsi kız istiyo farkında mısınız benımkide sana benzeyen bi kızımız olsun diyo
inanılmaz bi duygu olacaktır onun bebeğini taşımak yaaisimlere bak yaa ne güzel masal, hayal..
yalnız hepimiz de kız istiyoruz ne hikmetsesağlıklı olsunlar da öncelikle tabi. bak şimdi oğluma üzüldüm, onu da isterim ya kıyamamm
isimlere bak yaa ne güzel masal, hayal..
yalnız hepimiz de kız istiyoruz ne hikmetsesağlıklı olsunlar da öncelikle tabi. bak şimdi oğluma üzüldüm, onu da isterim ya kıyamamm
evet ya ortak yanlarımız çok fazlaa ben bu topiği açmadan önce sadece biz böyleymişiz gibi geliyodu nedense üzülüyodum sözlenmedik evlenmemize daha var vs diyeaynennn, yahu hem kaderlerimiz hem isteklerimiz aynı farkında mısınız
belki ikizlerimiz olur kızlar, ben de öyle bi ihtimal var, benim dedem ikiz, onun da amcaları :13:
güzel olur ama ya kız olursa ikiside bi süslerim bi süslerim miniklerimibelki ikizlerimiz olur kızlar, ben de öyle bi ihtimal var, benim dedem ikiz, onun da amcaları :13: