Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ayy kızlar ne güzellll, çekirdek aileyken geniş aile olmuşuz :119:
benim de şu vizelerim bi bitsin buraya daha sık uğrıcam :KK55:
ilk defa yalnız olmadığımı hissettirdi bu topik bana, çünkü etrafımda hiç böyle uzun ilişkisi olan yok ve beni anlamıyolar :KK19:
semiramis teşekkürler arkadaşım bu topiği açtığın için :KK19:

ayy kızlar ne güzellll, çekirdek aileyken geniş aile olmuşuz :119:
benim de şu vizelerim bi bitsin buraya daha sık uğrıcam :KK55:
ilk defa yalnız olmadığımı hissettirdi bu topik bana, çünkü etrafımda hiç böyle uzun ilişkisi olan yok ve beni anlamıyolar :KK19:
semiramis teşekkürler arkadaşım bu topiği açtığın için :KK19:
aynen kocaman bi aile olduk burda dertlerimizi sevinçlerimizi rahatlıkla paylaşıyoruz asıl ben size teşekkür ederim yanımda oldugunuz için siz olmasanız bu topiğin bi anlamı olmazdı :KK16:

sevgililerinizle ortalama ne kadar zamanda bir görüşüyorsunuz kızlar? :26:
valla biz önceden askerden önce ıkı ayda bi falan görüşüyoduk ama şimdi baya oldu ayrı şehirde oldugumuz ıcın maddi imkanlarda olmadıgından görüşemiyoruzz :KK50:

valla biz önceden askerden önce ıkı ayda bi falan görüşüyoduk ama şimdi baya oldu ayrı şehirde oldugumuz ıcın maddi imkanlarda olmadıgından görüşemiyoruzz :KK50:

Allah maddi sıkıntılarınızı gidersin, tez zamanda da kavuştursun sizi ve tüm birbirini özleyen sevgilileri :KK19:

Amin sağol cnm siz ne kadarda bi görüşüyosunuz :KK31:

canım biz ayrı şehirlerdeyken(arada 5 saatlik mesafe vardı) ayda 1 görüşüyorduk.
Şimdi çok şükür aynı şehirdeyiz. Aramızda 40dk.lık mesafe var. Sınav zamanları ve ailesinin yanına gittiği zamanlar dışında haftada 3-4 kez görüşüyoruz.
Aynı şehirde olunca insan sabredemiyor. 5 dk da olsa göreyim diyosun falan. :KK31:

Son düzenleme:
canım biz ayrı şehirlerdeyken(arada 5 saatlik mesafe vardı) ayda 1 görüşüyorduk.
Şimdi çok şükür aynı şehirdeyiz. Aramızda 40dk.lık mesafe var. Sınav zamanları ve ailesinin yanına gittiği zamanlar dışında hafta 3-4 kez görüşüyoruz.
Aynı şehirde olunca insan sabredemiyor. 5 dk da olsa göreyim diyosun falan. :KK31:
evet öyle tabii ne güzel aynı şehirdesiniz üniv için mi ayrıydınız :nazar:

sevgililerinizle ortalama ne kadar zamanda bir görüşüyorsunuz kızlar? :26:

biz her gün görüşüyoruz allaha şükür. :KK31: evlerimizin arası yürüyerek 20 dk. ama okul varken her gün değil.. onun pzt,salı,çarş,perş dersleri var. keşanda okuyor. pazartesi sabahı keşana gidiyor, perşembe akşamüstü edirneye geliyor :KK55:

evet öyle tabii ne güzel aynı şehirdesiniz üniv için mi ayrıydınız :nazar:

darısı başınıza:KK16:
valla bizim durumumuz o kadar karışık ve de uzun ki canım. bi gün uzunca internet başında olacağım zaman yazacağım, hatta bi kaç sorun, daha doğrusu aklımda soru işaretleri var. Onlarla ilgili de fikirlerinizi almak istiyorum :KK31:

inş bu günleriniz de geçicek canım, bi gün bi bakmışsın sabah gözünü açtığında yanında uyuyor, akşam yine aynı yatağa giriyorsunuz.. :KK31:

biz her gün görüşüyoruz allaha şükür. :KK31: evlerimizin arası yürüyerek 20 dk. ama okul varken her gün değil.. onun pzt,salı,çarş,perş dersleri var. keşanda okuyor. pazartesi sabahı keşana gidiyor, perşembe akşamüstü edirneye geliyor :KK55:

ne güzel evlerinizin bu kadar yakın olması :nazar:

valla bizim durumumuz o kadar karışık ve de uzun ki canım. bi gün uzunca internet başında olacağım zaman yazacağım, hatta bi kaç sorun, daha doğrusu aklımda soru işaretleri var. Onlarla ilgili de fikirlerinizi almak istiyorum :KK31:

uygun olduğunda sor tabii canım, burda birbirimize yardım etmek için varız. gerek üzüntülerimizi, gerek mutluluklarımı paylaşmak için..:KK19: ki bizi birbirimizden başka anlayan yoktur valla

bekliyorum canım yardımcı olmaya çalışırım her zaman:KK54:

uygun olduğunda sor tabii canım, burda birbirimize yardım etmek için varız. gerek üzüntülerimizi, gerek mutluluklarımı paylaşmak için..:KK19: ki bizi birbirimizden başka anlayan yoktur valla

bekliyorum canım yardımcı olmaya çalışırım her zaman:KK54:

sağolun kızlar iyiki varsınız :KK16:
şu sınavları bi atlatalım da hayırlısıyla :KK31:

inş bu günleriniz de geçicek canım, bi gün bi bakmışsın sabah gözünü açtığında yanında uyuyor, akşam yine aynı yatağa giriyorsunuz.. :KK31:
o günlerin hayaliyle uyuyup uyanıyorum :KK16: buluşamıyoruz ama onun o bakışları her zaman benım gözümün önünde her saniye aklımda en önemliside bunlar sanırım dmi :KK31:

o günlerin hayaliyle uyuyup uyanıyorum :KK16: buluşamıyoruz ama onun o bakışları her zaman benım gözümün önünde her saniye aklımda en önemliside bunlar sanırım dmi :KK31:

kesinlikle canım, zaten her gün görüşse bile doyamıyor ki insan, buluştuktan sonra aynı eve girip, aynı yatağa yatmak, kalktığında ilk gördüğün yüzün onun olması.. ah ah...:KK31:

X