Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

iş başvurusu yaptıgım yerler oldu ama geri dönmüyolar nedense..Bi ara mağazada çalıştım 2 günde adam seninle çalışamıcaz dedi sebebi de adam evli ama yanındaki kızla ilişkisi vardı öğle araları eve gönderiyodu o kızla başbaşa kalıyodu hangi iş yeri bütün çalışanlarını o birlikte oldugu kız hariç yemeğe aynı anda yollar ki ? bende evim cok uzak gitmesemde olur dedim illa git tutturdu ufak bi tatsızlık gibi oldu orda adam o gün çıkışımı verdi..O günden sonra annemler izin vermiyo mağazaya.bakalım bi kaç iş daha var basvurucam en yakın zamanda :KK31:

ben okurken markette güvenlik olarakta çalıştım kasiyerde oldum.bi dershanede memurda oldum çalıştımda çalıştım.heryere başvuru yap sonra sana dönenler içinde eleme yap öle daha iyi oluyo.şimdi napıyosun dersen mesleğimi yapıyorum çok şükür bankadayım :KK34:
çağrı merkezini tavsiye etmem ama maddi zorluk var diyosun o yüzden tavsiye ederim deli para var arkadaşım bi kont firmasında çağrı merkezindeydi 2009 da 3000 tl aldığını bilirim primlerle :KK52::KK52:

aynı şey iktisat içinde geçerli canım :KK1: bende iktisat çıkışlıyım hakim yada savcı olma hakkımız var.şimdide bankadayım hedefim müdür olmak tabi devlete atanamazsam :KK9::KK9::KK9:

İİbf mezunlarının sadece idari hakim olma hakkı var ama bu nerdeyse semboliktir onlar 2.sıradadır öncelik her zaman hukukçularındır iibf çıkışlıların idari hakim olma şansı çok düşüktür. Hakimlik Sınavını kazansa bile mülakatta geçirmiyorlar dediğim gibi öncelik hukukçuların çünkü.

İİbf mezunlarının sadece idari hakim olma hakkı var ama bu nerdeyse semboliktir onlar 2.sıradadır öncelik her zaman hukukçularındır iibf çıkışlıların idari hakim olma şansı çok düşüktür. Hakimlik Sınavını kazansa bile mülakatta geçirmiyorlar dediğim gibi öncelik hukukçuların çünkü.

tabi canım öncelik konusunda bişey demiyorum zaten :KK34:

ben okurken markette güvenlik olarakta çalıştım kasiyerde oldum.bi dershanede memurda oldum çalıştımda çalıştım.heryere başvuru yap sonra sana dönenler içinde eleme yap öle daha iyi oluyo.şimdi napıyosun dersen mesleğimi yapıyorum çok şükür bankadayım :KK34:
çağrı merkezini tavsiye etmem ama maddi zorluk var diyosun o yüzden tavsiye ederim deli para var arkadaşım bi kont firmasında çağrı merkezindeydi 2009 da 3000 tl aldığını bilirim primlerle :KK52::KK52:
iyiymiş gerçekten :KK52: ben okudugum bölümü bitirebilirsem benim için baya iyi olacak :KK31:

iyiymiş gerçekten :KK52: ben okudugum bölümü bitirebilirsem benim için baya iyi olacak :KK31:

biter canım merak etme :KK34:
bak büyük marketler part eleman arıyo okul saatine göre ayarlanıyo ve yan haklarınla birlikte asgari ücret alabiliyosun bi başvur derim canım :KK52:
bu aralar kardeşime staj arıyoruz ilanlar gözüme çarpıyo :KK1:

İibf mezunları da önce uzman yardımcısı sonra uzman sonra müdür yardımcısı sonra da müdür olabiliyor di mi?

canım kurumuna bağlı devlet için.benim ark adliyede bil.işletmeni olarak başları yazı işlerinde bi üstü şef sonrası yazı işleri müdürü.o da i,f çıkışlı.ama bakanlıkta çalışmak istersen uzm.yrd.,uzman müdür diye biliyorum :KK31:

biter canım merak etme :KK34:
bak büyük marketler part eleman arıyo okul saatine göre ayarlanıyo ve yan haklarınla birlikte asgari ücret alabiliyosun bi başvur derim canım :KK52:
bu aralar kardeşime staj arıyoruz ilanlar gözüme çarpıyo :KK1:
bi araştırayım buralarda hangi marketler arıyo cnm güzel bi iş bulabilsem ilk zaman zor gelir ama sonra alışırm hem kendi paramı kazanırım sevgilimin yanına her hafta giderdim valla :KK8:

canım kurumuna bağlı devlet için.benim ark adliyede bil.işletmeni olarak başları yazı işlerinde bi üstü şef sonrası yazı işleri müdürü.o da i,f çıkışlı.ama bakanlıkta çalışmak istersen uzm.yrd.,uzman müdür diye biliyorum :KK31:

Anladım pekii istediğin olur inşAllah

bızımde 3 yıl oldu askere gttı geldı bekledm.. nısan yda soz yok ama aıleler babam harıc(babalar en son duyar)herkes bılıyorrr :) cok mutluyum cok sevıyorum ıns ısını elıne alıp yrdımcı kaptan pılot yrdmcısı oluck bırıkım yptkdan snra bnmde unıverstem bttkden snra mesleklerımızı elımıze aldkdan snra ee bu 3 sene tabı katlanıcak ama olsun hersyden baskın bı sevgı ysadıgımı dusnuyrum ıns sonumuz ıyı olur :)

sevgilimin okul askerlik derdi yoktaa benim var inşallah nişanlılık süresini çok uzatmaz ailem

ne kadar güzel işte.bak sana şöle bi tavsiye okuyodun yanlış hatırlamıyosam.lise kpss sine gir bu sene ve tercih yapıp atan okula öle devam et hem mezun olunca maaşında artıyo.ailende nişanlılık dönemini kısa kesmeni ister bölelikle :KK34:

bi araştırayım buralarda hangi marketler arıyo cnm güzel bi iş bulabilsem ilk zaman zor gelir ama sonra alışırm hem kendi paramı kazanırım sevgilimin yanına her hafta giderdim valla :KK8:

migros tansaş şok bulunduğun yerin marketleri falan ik firmaları part eleman arıyo mesela :KK34:

bızımde 3 yıl oldu askere gttı geldı bekledm.. nısan yda soz yok ama aıleler babam harıc(babalar en son duyar)herkes bılıyorrr :) cok mutluyum cok sevıyorum ıns ısını elıne alıp yrdımcı kaptan pılot yrdmcısı oluck bırıkım yptkdan snra bnmde unıverstem bttkden snra mesleklerımızı elımıze aldkdan snra ee bu 3 sene tabı katlanıcak ama olsun hersyden baskın bı sevgı ysadıgımı dusnuyrum ıns sonumuz ıyı olur :)
İnşallah cnm.. ya herkes 3 seneden bahsediyo farkındamısınız ne güzel tesadüf :KK76: 3 sene sonra hepimiz gelinlikli resimlerimizi koyarız inş :21:

Anladım pekii istediğin olur inşAllah

teşekkürler inşallah seninde istediğin olur

maşallah canım :nazar:
en yakın zamanda kavuşun inşallah :KK16:

X