Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

slm cnm :KK54: Aynı yerde yaşıyo olsaydık gelirdim hepsini yer bitirirdim :KK56: ama değiliz işte afiyet olsun sana :nazar:
nasıl bişey bu halleyli pasta :26:

ahh keşke canım :KK16:
çok kolay bi pasta :KK31: geniş bi kabın içine kremşantiyi çırpıyoruz. içine halleyleri minik minik kırıp koyuyoruz ve kremşantiyle karıştırıyoruz. karışımı borcam tepsiye döküyoruz. bir yandan da sütle çikolata sosunu pişiriyoruz ve karışımın üzerine döküyoruz. 1-2 saat buzdolabında bekletince servise hazır :KK56:

ahh keşke canım :KK16:
çok kolay bi pasta :KK31: geniş bi kabın içine kremşantiyi çırpıyoruz. içine halleyleri minik minik kırıp koyuyoruz ve kremşantiyle karıştırıyoruz. karışımı borcam tepsiye döküyoruz. bir yandan da sütle çikolata sosunu pişiriyoruz ve karışımın üzerine döküyoruz. 1-2 saat buzdolabında bekletince servise hazır :KK56:
Evet kolaya benziyo gerçekten bi aksam anneme yaptırırım ben beceremem falan mahvolmasın güzelim pasta :KK1: :KK56: halley dediğin bildiğimiz markette satılan çikolatalı bisküvi oluyo dmi :44:

ya soz veriyor sana kotu soz soylemiycem diye herseferinde yine kullanıyor yani oyle ezik hissediyorumki kendimi bunları niye soylettiriyorum diyorum bir kadın bir erkege ne yaparsa erkek ona hakaret eder :KK31: annenle babanla yada kardesinlede tartısırsın ama hakaret etmezsin ve bende oyle damara basan biride degilimdir agzımdan bir kere kotu soz cıkmadı ona ben boyleyim diyip geciyor ama o beni oldugum gibi kabul etmiyor

canım kufur mu edıyor yaaa bu hiç iyi bir şey değil biliyormusun bızımkıde gecen kavgamızda kufur etmıstı bana cok alınıyor ınsan saygıyı bıtırıyor. kac saatlık mesafe var aranızda..?
onlar hiç ödün vermicek oldugum gıbı kabul et dıcek ama bız hep onlara uyucaz oh ne ala

canım kufur mu edıyor yaaa bu hiç iyi bir şey değil biliyormusun bızımkıde gecen kavgamızda kufur etmıstı bana cok alınıyor ınsan saygıyı bıtırıyor. kac saatlık mesafe var aranızda..?
onlar hiç ödün vermicek oldugum gıbı kabul et dıcek ama bız hep onlara uyucaz oh ne ala

evet iyi degil farkındayım buna canım sıkılıyor zaten her tartısmada boyle olmazki..birde kufur var kufur var yani :KK31: agır seyler
6saatlik bir mesafe var aramızda

genelde gunubirlik gelir zaten her gelisi problemli olur sorun cıkar bir kere ben gelicem deyipde hemen geldigini gormedimki

hmmmm valla rest cek canım yasınız maddı durumunuz vs musaıtse bır tarıh ver o tarıhe kadar gelsın ıstesın senı bi 7 yıl dha oyalanıp uzulerek boşa gıtmesın

mayıs gibi nisan diyorduk ama surda ne kaldı simdiden tarih belli olmalıki ancak hazırlıklar yapılsın nisanlıkdı bohcaydı falan ama yok hala bekliyoruz ailece konuscaklarda annesine demis babasına daha demedi napcam bilmiyorum kafayı yiycem yakında

mayıs gibi nisan diyorduk ama surda ne kaldı simdiden tarih belli olmalıki ancak hazırlıklar yapılsın nisanlıkdı bohcaydı falan ama yok hala bekliyoruz ailece konuscaklarda annesine demis babasına daha demedi napcam bilmiyorum kafayı yiycem yakında

yaaniii mayıs gıbı nişan dusunen insan anasını babasını önüne katar da gelır sıze...
tanıstın mı hiç ailesiyle..valla senı etkılemekte ıstemıyorum ama kusura bakma uyuz oldum sewvgılıne kac yasında

yaaniii mayıs gıbı nişan dusunen insan anasını babasını önüne katar da gelır sıze...
tanıstın mı hiç ailesiyle..valla senı etkılemekte ıstemıyorum ama kusura bakma uyuz oldum sewvgılıne kac yasında

ilk baslarda hemen yapalım diyordu ozaman ayrıydık sanırım barısmak icin yapıyordu is ciddiye binince sen bana istemiyorum demistinde seneye olcaktı hani falan dedi..ailesiyle 2 kere gorustum ben onlar istiyormus o oyle diyor ama bu sanki işler o boyuta geldikce geri kacmaya basladı gibi geliyor..27 yasında canım

canım bu kadar olur bızde de var halleylı pasta:KK1:
aa canım ne tesadüf :KK1: ben canım çikolata falan istediğinde direk bunu yapıyorum,çok basit, yazın yanında bide vanilyalı dondurma mmm :KK56:
Evet kolaya benziyo gerçekten bi aksam anneme yaptırırım ben beceremem falan mahvolmasın güzelim pasta :KK1: :KK56: halley dediğin bildiğimiz markette satılan çikolatalı bisküvi oluyo dmi :44:

evet tatlım bildiğimiz halley, 12 li mi 10 lu mu ne onlardan al, içine petibör bisküvilerden de koyabilirsin, o zaman daha hafif oluyo

Yaşıda baya varmış acaba korkuları falan mı var yani maddi anlamda falan uzun zamandır birlikteymişsiniz en azından bi söz takılsaymış sevgilin küçük yaşta değil çünkü :26:

aa canım ne tesadüf :KK1: ben canım çikolata falan istediğinde direk bunu yapıyorum,çok basit, yazın yanında bide vanilyalı dondurma mmm :KK56:

evet tatlım bildiğimiz halley, 12 li mi 10 lu mu ne onlardan al, içine petibör bisküvilerden de koyabilirsin, o zaman daha hafif oluyo
anladım cnm çekti valla denicem en yakın zamanda :KK56:

Yaşıda baya varmış acaba korkuları falan mı var yani maddi anlamda falan uzun zamandır birlikteymişsiniz en azından bi söz takılsaymış sevgilin küçük yaşta değil çünkü :26:

ne korkusu var anlamıyorumki kendi diyor evlenelim sonra bende yanasınca kacıyor oyun oynuyor sanki maddi anlamda da iyiler tek cocuk anne baba emekli hani yapabilcek guzteler aslında..

gwencım yıne rahatlamıs sen barısınca cepte hesabı...erkekler evlılık konusunda kaçan taraf.27 yas bır erkegın evlılıgı ıcın genç tabı...benım erkek arkadasım 33 yasında o bıle bana demıstı evlılıkten korkuyorum dıye..

ne korkusu var anlamıyorumki kendi diyor evlenelim sonra bende yanasınca kacıyor oyun oynuyor sanki maddi anlamda da iyiler tek cocuk anne baba emekli hani yapabilcek guzteler aslında..
hımmm haklısın sende yanaşma madem. düşünmem lazım de zamanla bakarız falan de madem sen yanaşmayınca evlenelim diyo demekki kovalamayı seviyo sende kaç :KK52:

X