- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
Bende çok üzüldüm ya benim yüzümden kapandı azıcık ama neyse :2:ayy ben de dedim noldu topiğimize
ne güzel kader arkadaşlığı yapıyodur
neyse ki yeniden açılmış
hemde nasıl üzüldüm sence neden bi insan erkek arkadası hakkında yalanlar söyler bana subay oldugunu aldığı maaşın yüksekliğini vs vs anlattı aylarca sonra anladım ben tabi yalan oldugunu itiraf etti sonra bende tanıyorum çocuğu anlamayayım diye öyle demiş gitmiş yakın bi arkadasının eski nişanlısıyla çıkmış bende güvenemedim açıkçası benim sevgilime göz dikmeyeceğine nerden emin olabilirim ki
iş konusunda ben şanssızım sevgilim çok şanslı ya bugun bankadan aramışlar gel görüşelim diye ama şuan çalıştığı için gidemicek
evet yemek kursu varmış bari öğreneyim benimki çok yemek seçiyo marifetli bi kız olayım
evet pozitif düşünmeliyiz doğruAllah Allah bahaneye gell...
Madem yaptığından utanıyosun yapma hadi yaptın hiç olmazsa dürüst ol öyle değilmi?
Neyse kendi bilir kuzumm.. Kaybeden o olur..
Öyle şanssızım deyip şansını küstürmee..Her şerde bi hayır vardır.. İllaki seninde bir kısmetin var ve uygun zamanı bekliyo sende böyle düşün tatlımm..
Pozitif düşünelim güzel şeyler yaşayalım..
Eminim sen kursa gitmedende marifetli bir ev hanımı olucaksındırr..
evet pozitif düşünmeliyiz doğruannem bana hiç yaptırmadıgından adam akıllı ne yemek ne ev işi yapmadım hem öğrenirim hem de bi aktivitem olurr
Bunlara okadar çok ihtiyacım var kicanım iş başa düşünce öyle güzel öğreniyosunkii
benim annemde hiç yaptırmadı ama onlar bi yere gittiğinde çok güzel çekip çeviririm evi
git sen kursa hem sosyal aktivite iştee ohh miss..
yeni arkadaşlar , yeni çevre...
hem havan değişir..
Bunlara okadar çok ihtiyacım var kiannem diyo arkadasa ihtiyacın yok ben varım ya diyo ama insan gene de çevresinde farklı kişilerde görmek istiyo yerine göre çıkıp gezmek istiyo..Sevgilimle uzağız birbirimize 2 bucuk saat olsa da buluşamıyoruz pek yakın olsak ne güzel olurdu..Bukadar boşlukta olmazdım
sizler olmasa burası olmasa napardım bilmiyorum iyiki varsınızzcanım çok iyi anlıyorum senii..
bende aynı dertten muzdaribim.. benimde doğru düzgün böyle sıkıntımı kederimi sevincimi düşünmeden paylaşabileceğim bi arkadaşım dostum yok burda ne yazıkki..
biz sevgilimle yakınız ama herşeyi ona da anlatamıyorum ki anlatsam bile bir süre sonra o da sıkılıyo.. haklıda.. gözünde memnuniyetsiz dırdırcı biride olmak istemiyorum o ayrı
Allah tan burası varr... kafamı dağıtıyorumm.. bi derdim olursa paylaşıyorumm..
bi sıkıntın olduğunda çekinmeden paylaşabilirsin hepimiz seni sıkılmadan dinlerizz..
tabii bi yere gidip bişiler içemeyiz belki ama sıkıntının hafiflemesi için iyi bi yöntem
slm cnmmmSelamlar canlaarrrr
Ay ödüm koptu bugün topik elden gitti diye.
Bi de herkese alıntı ile cevaplar yazıp, nişan elbisesi için fotolar yükleyecektim. "Cevapla"ya bi bastım. "konu kapatılmıştır" yazıyor
Allah'tan yanlış anlaşılmadan ibaretmiş.
Tam topiğime kavuştum derken bu kadar erken ayrılık olmaz.
kızlar bunlarada bayıldım ben yaaa nişanlanıyo olsam çok kararsız kalırdım
Eki Görüntüle 381134 Eki Görüntüle 381136
tatlım büyük A yazan yerin altında dünya ifadesi gibi iki ifade var ya onun yanında tablo gibi bişe var ona tıklıyosun dosyaları seç de ordan seçip eklentiyi yükle diceksincanım çok güzeller, özellikle sağdakini çok sevdim, benim ekleyeceğim bi kaç elbiseye benziyor.
Ya bu arada resim nasıl ekleniyordu, daha önce eklemiştim ama unuttum :26:
oh ya sonunda birisi geldiben varııııııım ama aynı tas aynı hamam yine kavga yine kavga bitmiyo hic
oh ya sonunda birisi geldineden kavga ediyosunuz tatlım
Bizde önceden böyleydik cnm inşallah zamanla oturur sizinde ilişkiniz..Ben çareyi susmakta ve alttan almakta buldum tartışsakta her zaman sıcak davranıyorum o zaman büyümüyo tartışmaya konu uzuyor her defasında ben ona birsey soyluyorum normal bir sekilde tartısma yaratacak birsey degil o bunu alıyor altında birseyler arıyor sesimi yukseltmiyorum acıklama yapıyorum surekli.. anlamıyor bagırıyor birde oyle laflar ediyorki ayrılık sebebi hepsi ya valla dayanamıyorum boyle
Bizde önceden böyleydik cnm inşallah zamanla oturur sizinde ilişkiniz..Ben çareyi susmakta ve alttan almakta buldum tartışsakta her zaman sıcak davranıyorum o zaman büyümüyo tartışmaama sizin sorunlarınızı bilemem :26:
Canım benım valla erkeklerin çoğu böyle hemen sinirlenirler benimkide bana çok alıngansın diyo..İnşallah düzelir aranızaltan alıyorum zaten onun onca lafının karsısında mantıklı acıklamalar yapıyorum ama oyle seyler soyluyorki simdi diyemiyorum burada.. sonra kızdım ondan oldu diyor ee tamamda ben robotmuyum bende insanım benimde sinirlerim var duygularım var aglasam mızmız oluyorum bagırsam o daha cok cıkıyor uste..