- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
- Konu Sahibi _Semiramis_
Geçmiştir siniri çoktan erkekler parlayıp anında sönerleraman aradı birsey olmamıs gibi konusuyor ama yaptıktan sonra ne onemi varki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiştir siniri çoktan erkekler parlayıp anında sönerleraman aradı birsey olmamıs gibi konusuyor ama yaptıktan sonra ne onemi varki
Geçmiştir siniri çoktan erkekler parlayıp anında sönerler
Kıyamam sakin ol cnm üzme kendini telefonda yanlış anlaşılmalar çok oluyo yüzyüze konuş eğer konusmadıysanbenimki gecmedi ya ben huzur istiyorum ama o olur olmadık seylere bagırıp cagırıyor annem babam bana bagırmıyor buda benim agrıma gidiyor işte
Güldürdün beni gerçekten insanları anlamak zor Sizinde mi sorunlarınız var tatlım5 yıl oldu. Ama bu kafayla giderse 5 sene daha bekler Gerçekten erkekleri 20 senede olsa anlamlandıramıyorsun
Bizim gibi gül gibi kızlara neden böyle yapıyolar anlamış değilimEvet ama bizimki çözülmez. Karakteri olmuş. Birşeyi detaylı düşünmeden tepki vermesi öldürüyor beni. O daha beklesin bakalım böyle giderse kim evlenecek onunla
slm cnm Aynı yerde yaşıyo olsaydık gelirdim hepsini yer bitirirdim ama değiliz işte afiyet olsun sanaselam kızlar
bugün sıkıntıdan patladım. vizelerim var, çok sıkıcı
ben de az önce halleyli pasta yaptım
buyrun gelin yiyelim kızlar, çay da yaptım ohh stres attım valla
Ammavelakin cnm alttan alttan bakmasana gel resim yüklemeyi beceremedin sanırım anlatmıştım ama
Kıyamam sakin ol cnm üzme kendini telefonda yanlış anlaşılmalar çok oluyo yüzyüze konuş eğer konusmadıysan
selam kızlar
bugün sıkıntıdan patladım. vizelerim var, çok sıkıcı
ben de az önce halleyli pasta yaptım
buyrun gelin yiyelim kızlar, çay da yaptım ohh stres attım valla
ya konu uzuyor her defasında ben ona birsey soyluyorum normal bir sekilde tartısma yaratacak birsey degil o bunu alıyor altında birseyler arıyor sesimi yukseltmiyorum acıklama yapıyorum surekli.. anlamıyor bagırıyor birde oyle laflar ediyorki ayrılık sebebi hepsi ya valla dayanamıyorum boyle
canım yaaa senı ne cok uzuyo bu sınır oldum ben burda valla.
erkekler bagırıp cagırarak suc bastırmaya bayılıyor
anladım güzelim inşallah sınavların çoook iyi geçerr bekliyorum sınavların bitince bol bol muhabbet ederizztatlım ya modeme bişey oldu internet açılmıyo bi türlü. resimler yarına kaldı. çok güzel anlatmışsn canim becercem yüklemeyi inşallah:)
telefondan girip bakiyorum arada ne yapıyosunuz ne ediyosunuz diye:)
bu arada ellerine sağlık sedefonur. bizim yerimze de ye:)
benim de vize haftam şu sinavlar bitsin de bi uzunca takılmak istiyorum topiğimzdee.
dua edin kızlar yarınki sınavm için.
çok öptüm hepinizi :* (telefondan ifade koyamiyorum da :) )
işte yakın olsanız belki sorunlar büyümeden bitecek hayırlısı olsun senin için aslında sevgilinde farkında haksız oldugunun ama sinirlenince kendisini kaybedenlerden demekkiyakın degilizki zaten yuzyuze konusalım :26: yine aksam konustuk sen hep haklı olmak istiyorsun bende kotu laflar ediyorum haklıyken haksız duruma dusuyorum diyor kendi benle cıkarken neler yaptı ama beni surekli sucluyor en son konusmamızda da boyle kelimeleri konusma tonu kaba saba argoydu yine kafamda ayrılık yokmu var boyle giderse bitiricem dayanamıyorum cunku
hoşgeldin güzel olmuş rumuzun hürremcimkızlar ben geldım rumuzumu değiştirdim
işte yakın olsanız belki sorunlar büyümeden bitecek hayırlısı olsun senin için aslında sevgilinde farkında haksız oldugunun ama sinirlenince kendisini kaybedenlerden demekki