- 29 Ekim 2011
- 4.341
- 15
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
benimde çikolata çektiiiay kızlar canım cok fecii sigara cektı
Bizimde aynı yapiyango falan oynuyorum bazen ama yok amorti bile çıkmıyo ne biçim şansım varmış anlamadım
haklısın canım.. bizim de 6,5 yıl olduhoşbuldum fıstıklar...aynen canım genelde uzamayınca galıba bu işler daha kolay oluyor
sızın ne kadar oldu bılmıyorum ama 5-6 yıllıklar var benım onların yanında yıne az sayılır 2 yıl oldu...
of 2 yıl cokmus biz 5 ay ayrı kaldık ben o sırada biriyle cıkmıstım bile hatta asık oldum yaneama bana cok cektirmisti ilallah dedim saglıgım bozulmustu attım kendimi baska kollara ozaman
haklısın canım.. bizim de 6,5 yıl oldu
ahh canım değil aşık olmak, o 2 yıl kimseye bakmadım, o da aynı şekilde olduğu için barıştıkama biz de ilişki devam ederken çektirme yoktu, benim saflığım yüzünden bittiği için, bittikten sonra ikimiz de çok çektik o ayrı =)
çok haklısın, bi de ben kadere çok inanırım, evleneceğim adam o değilse nikahtan 1 dakika önce bile bişey olabilir. tabii allah korusun, zaten her gece ''allahım kaderime onu yaz'' diye dua ediyorum
yalnız ayrılık konusunda ben çok acı çekmiştim. biz de zamanında 2 yıl kadar ayrı kalmıştık ve o 2 yıl boyunca tek bir gün bile unutamamıştım
Tatlım özel değilse neden ayrılmıştınız ?
Ve nasıl olduda 2 yıl sonra barıştınız ?
Merak ediyorum 2 yıl dile kolay ya
Amin tatlımKızlar Allah bızlerı ayırmasın sevdiceklerimizden bi ömür beraber bır yastıkta kocatsın
hıı tabi ilişkide sorun olmayınca unutmasıda zor olur haklısın..bizde cin iskencesi vardı ama yine barıstık orası ayrı
bizde de çin işkencesi var
ama yıne de vazgecılmıyor
bugun saka yaptımistemıyorum senı dedım tamam dedı yiğitliğe b.k surdurmedı ama cok uzatmadan şaka dıyınce nasıl rahatladıgını hissedebildim
sevıyorum be kızlar
çok haklısın, bi de ben kadere çok inanırım, evleneceğim adam o değilse nikahtan 1 dakika önce bile bişey olabilir. tabii allah korusun, zaten her gece ''allahım kaderime onu yaz'' diye dua ediyorum
yalnız ayrılık konusunda ben çok acı çekmiştim. biz de zamanında 2 yıl kadar ayrı kalmıştık ve o 2 yıl boyunca tek bir gün bile unutamamıştım
Tatlım özel değilse neden ayrılmıştınız ?
Ve nasıl olduda 2 yıl sonra barıştınız ?
Merak ediyorum 2 yıl dile kolay ya
tatlım biraz ayrıntılı bi hikaye, o yüzden şu linkten okuyabilirsin, hani kafanda kendi hayatınla ilgili bişey varsa kısaca anlatıp onu etkilemek istemem
http://www.kadinlarkulubu.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/352121-9829-masalimiz-9829-a.html
tatlım biraz ayrıntılı bi hikaye, o yüzden şu linkten okuyabilirsin, hani kafanda kendi hayatınla ilgili bişey varsa kısaca anlatıp onu etkilemek istemem
http://www.kadinlarkulubu.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/352121-9829-masalimiz-9829-a.html
Tamam tatlım okuyorum hemen
şöyle bi kere rahat bi kafam olmamıştır, ayrıntılara fazla takılıyorum bi de çok duygusalım ben yaa, keşke kafama tokadan başka bişey takmasamvazgecilmiyor ama saglıgı bozuyor bu kdr sinir stres :26: daha gecenlerde burnum kanadı bu yuzden yakında ölücem..bide herseyi kafaya takan bir insanım psikolojim berbat otesi..cozumu yokmu hicbirseyi kafaya takmamanın acaba
vazgecilmiyor ama saglıgı bozuyor bu kdr sinir stres :26: daha gecenlerde burnum kanadı bu yuzden yakında ölücem..bide herseyi kafaya takan bir insanım psikolojim berbat otesi..cozumu yokmu hicbirseyi kafaya takmamanın acaba
bende de aynı sorun var hayatımın odak noktası halıne geldı ve okuz altında buzagı arar oldum ve iyileşemıyorum ya bız kendımızı değiştirecegız yada onlar kendılerını değiştirecekler bunun baska yolu yok gibi...
birde bende su var nefret edıyorum bu durumdan, romantık bı ortam oluyor senı sevıyorumlar havada ucusuyor mesela 5 dakıka gecıyor illa bır lafından yola cıkarak onu bıyerlere baglayıp butun romantızmı dıbe vuruyorum.trıbal enfeksıyona yakalandm kurtulusu yok mu bunun:44:
şöyle bi kere rahat bi kafam olmamıştır, ayrıntılara fazla takılıyorum bi de çok duygusalım ben yaa, keşke kafama tokadan başka bişey takmasamama malesef bunun çözümünü bulamadım ben, bulanlar söylesin lütfen..
semiramis iyi geceler, tatlı rüyalar, rüyanda sevdiceğini gör
sizin maddi sorunlar yuzundendi tartısmalarınız sanırım..sana nasıl laflar etti cok ozel degilse hani kırıcı seyler soyluyor dedinya merak ettim benimki gibimi acaba ben turunun tek ornegi sanıyorumda onu
canım benım erkek arkadasım malesef zor durumda oldugu gunlerde bana iyi bir işin olmazsa bu iş olmaz vs vs
karıyer yap yoksa olmaz gibi seyler soyluyordu
hayat zor geçinemeyız bilmem ne
bide bıızmkı cok patavatsızdır kırıcı olur yanı
hala da bekleyişte zaten bnm ıyı bır maaşa kavusmamı beklıyor
canım benım erkek arkadasım malesef zor durumda oldugu gunlerde bana iyi bir işin olmazsa bu iş olmaz vs vs
karıyer yap yoksa olmaz gibi seyler soyluyordu
hayat zor geçinemeyız bilmem ne
bide bıızmkı cok patavatsızdır kırıcı olur yanı
hala da bekleyişte zaten bnm ıyı bır maaşa kavusmamı beklıyor