Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hmm sanki kız olan o da sana iyi bir isin olmazsa olmaz diyor ey Allahım :KK1: ama yine iyiymis seninki cnm benim olaylarım cok baska ve affedilmeyecek kdr kotuydu ama sevince affediliyor yada affedilmiyor bilmiyorum kalp kırıklıkları duruyor hala :KK31:

hadı yaa canım ne gıbıydı merak ettım :26: ama paylasmayabılırsın
evet ınsan sevınce affedıyor
benımkı iyi kazanıyor aslında ama geldıgı gıbı gıdıyor masrafı cok. işte oda hayatın yukunu tek basına almaktan sıkılmıs herhalde o sebepten bana ısrarı...

kesınlıkle kalp kırıklıkları gecmıyor ama yasanmıslıklar gecen zaman ınsan kıyamıyor arkada bırakmaya..

aslında şu hayat şartlarında mantıken doğru şeyler ama söyleyiş biçimi yanlış olmuş canım
ya ben maddi durum yüzünden yapılamayan evliliklerde az gelsin hep gelsin yeter diyenlerdenim. memur modundayım biraz :KK51:

aynen canım ama şimdi şart koyar gıbı soylenınce ınsan kırılıyor aslında dogru ama ....

benımkı iyi kazanıyor aslında ama geldıgı gıbı gıdıyor masrafı cok. işte oda hayatın yukunu tek basına almaktan sıkılmıs herhalde o sebepten bana ısrarı...

ilişkinin baslarında daha gorusmeden (ayrı sehirlerdeyiz) eski kız arkadasının yanına gitmis ben bunu kızdan ogrendim kız bana cıkıyoduk biz hala dedi erkek arkadasımda aksini iddaa edince inandım ilişkinin ilk zamanlarıydı bide onemsemedim ama bu kız surekli cıktı ilişkimiz suresince gizli gizli msne eklemeler beni msnde engellemeler onla konusmalar falan ayrıldıgımız donemlerde hatta ayrılmadan once bile bu kızla gorustuler arkadas olarak diyor ama nolursa olsun yanlıs
bir kere msn iletisinde '' x seni cok ozledim '' yazıyordu :KK53: yani o kızın ismi ben oyle kotu oldumki ozaman dedim ver sifreni yok dedi veririm girersin ama bu is biter dedi o kızla aynı isimde kuzeni var erkek arkadasımın iste ben ona yazdım dedi yani yenilcek bir yalanda degil haydi dedim neyse ama 1-2 hafta gecti gecmedi ayrıldık zaten o arada kızla konusmuslar tabi:KK31:..
birinci ayrılıgımız eften puften bir sebepten oldu fazla durmedi barıstık 2.si askere gitmeden onceydi o istedi durup dururken yine ayrılık sırasında eski kız arkadasıyla gorusmus msnden falan biliyordum tabi sonra donmek istedi kabul ettim izine geldi askerden bu ozamanda o kızla gorusmus yine sanırım kız ''git sor ona bana neler dedi'' gibi birsey dedi bana ben yine es gecti 3. ayrılıkda askerden geldi iste bu ileti olayının ustune oldu gene bıraktı:KK34:
tabi birlikteligimiz sırasında bu baska bir kız arkadasıyla daha gorustu msnden kıza teli vermis msnden konusmuslar falan filan birde bunun sevmedigim bir kız arkadası vardı kıza gwenle ayrıldık demis kızdan ogrendim bunu ben ortada oyle birsdeyde yoktu..4. ayrılıkda yine canı sıkıldı bıraktı :KK34:..5. ayrılıkda en sonuncu ayrılıgımızdı tabi..ya bunlar yuzeysel seyler aslında:KK1: agır lafları oldu cok fazla kaldırılmayacak turden bazen kafasına eser ilgilenmezdi benle arkadasları daha onemli olurdu falan filan..ben cok yıprandım bazen diyorum barısmakla hatamı yaptım ama olan oldu yine:KK31:

kızlar bnde kactm snra gorsz ıyı geceleeeer:KK49:
iyi geceler tatlım, rüyanda sevdiceğini gör :KK16:
ilişkinin baslarında daha gorusmeden (ayrı sehirlerdeyiz) eski kız arkadasının yanına gitmis ben bunu kızdan ogrendim kız bana cıkıyoduk biz hala dedi erkek arkadasımda aksini iddaa edince inandım ilişkinin ilk zamanlarıydı bide onemsemedim ama bu kız surekli cıktı ilişkimiz suresince gizli gizli msne eklemeler beni msnde engellemeler onla konusmalar falan ayrıldıgımız donemlerde hatta ayrılmadan once bile bu kızla gorustuler arkadas olarak diyor ama nolursa olsun yanlıs
bir kere msn iletisinde '' x seni cok ozledim '' yazıyordu :KK53: yani o kızın ismi ben oyle kotu oldumki ozaman dedim ver sifreni yok dedi veririm girersin ama bu is biter dedi o kızla aynı isimde kuzeni var erkek arkadasımın iste ben ona yazdım dedi yani yenilcek bir yalanda degil haydi dedim neyse ama 1-2 hafta gecti gecmedi ayrıldık zaten o arada kızla konusmuslar tabi:KK31:..
birinci ayrılıgımız eften puften bir sebepten oldu fazla durmedi barıstık 2.si askere gitmeden onceydi o istedi durup dururken yine ayrılık sırasında eski kız arkadasıyla gorusmus msnden falan biliyordum tabi sonra donmek istedi kabul ettim izine geldi askerden bu ozamanda o kızla gorusmus yine sanırım kız ''git sor ona bana neler dedi'' gibi birsey dedi bana ben yine es gecti 3. ayrılıkda askerden geldi iste bu ileti olayının ustune oldu gene bıraktı:KK34:
tabi birlikteligimiz sırasında bu baska bir kız arkadasıyla daha gorustu msnden kıza teli vermis msnden konusmuslar falan filan birde bunun sevmedigim bir kız arkadası vardı kıza gwenle ayrıldık demis kızdan ogrendim bunu ben ortada oyle birsdeyde yoktu..4. ayrılıkda yine canı sıkıldı bıraktı :KK34:..5. ayrılıkda en sonuncu ayrılıgımızdı tabi..ya bunlar yuzeysel seyler aslında:KK1: agır lafları oldu cok fazla kaldırılmayacak turden bazen kafasına eser ilgilenmezdi benle arkadasları daha onemli olurdu falan filan..ben cok yıprandım bazen diyorum barısmakla hatamı yaptım ama olan oldu yine:KK31:
canım barışmışsın, boşver geçmişi geçmişte bırak, biz biraz da kadın olduğumuz için bu kadar ayrıntılara takılıyoruz. haklısın unutulcak şeyler değil, ama sen en azından son olarak geçmişe sünger çekmeyi denemeye çalışmışsın, haa sonucunuz ne olur bilemem, onu zaman gösterir, dilerim gönlünce olur ama sonucu ne olursa olsun sen en azından ''ben elimden geleni yaptım''deyip vicdanını rahat tutabileceksin. :KK34:

iyi geceler tatlım, rüyanda sevdiceğini gör :KK16:

canım barışmışsın, boşver geçmişi geçmişte bırak, biz biraz da kadın olduğumuz için bu kadar ayrıntılara takılıyoruz. haklısın unutulcak şeyler değil, ama sen en azından son olarak geçmişe sünger çekmeyi denemeye çalışmışsın, haa sonucunuz ne olur bilemem, onu zaman gösterir, dilerim gönlünce olur ama sonucu ne olursa olsun sen en azından ''ben elimden geleni yaptım''deyip vicdanını rahat tutabileceksin. :KK34:

gecmise cekicek sunger kalmadı artık :KK31: en son ayrılıkda kabul etmedim ısraretti bir daha yaparsa artık imkansız barısmak bakalım hayırlısı herseyin hepimizin gonlune gore versin Allah:KK16:

Son düzenleme:
kızlarrrr topiğimi buldum ya hu :KK9:
ve herkese günaydın haftanız mutlu, huzurlu, aşkla, sevdiceğinizle geçsin inşallah :nazar:
bende anlatayım derdimi ahh ahh:KK53:

kızlar bende sizin gibi uzun süre ilişkisi olanlardanım,
6 yıldır birlikteyim ama daha ciddi bişey yok aslında erkek tarafı hep atakta ama ben daha erken diyorum ama seneye belki olabilir.:KK4:

Son düzenleme:
......................................

Konu tekrar açılmıştır,yalnız konunuzu ziyaretçilerde göreblir konumdadır,başka türlüsü malesef imkansız.

Son düzenleme:
Kızlar açıldı topiğim yanlış anlama oldu ya ben ziyaretçilere kapatma imkanım olup olmadıgını sormak istemiştim tam anlatamadım demek istediğimi sanırım :KK17: bu topiği bu kadar sevdiğinizi bilmiyodum ya msjlar attınız hep kıyamam size muhabbetimize devam edelimmmmmm :21:

Kızlar açıldı topiğim yanlış anlama oldu ya ben ziyaretçilere kapatma imkanım olup olmadıgını sormak istemiştim tam anlatamadım demek istediğimi sanırım :KK17: bu topiği bu kadar sevdiğinizi bilmiyodum ya msjlar attınız hep kıyamam size muhabbetimize devam edelimmmmmm :21:

:KK9::KK9: ay dedim bende nolduu bişimi olduu :KK9::KK9:
neyse topiğimize tekrardan kavuştuukkk :KK8::KK8::KK8:

Bende evdeyim her zamanki gibi :KK59: Bi arkadaşım vardı önceden hep onunla görüşürdük o da yok artık bunalımdayım valla :KK31:

:26::26: şu an nerde canımm??
kendine bi uğraş edinsen..:26:
eğer oturduğun yerde halkeğitim merkezi ya da belediyenizin açmış olduğu (tezhip,ahşap boyama, takı tasarım vs..) kurslar varsa bence onlara kayıt olabilirsin..
hem güzel vakit geçirirsinn hemde şahane şeyler yapar burda bizimle paylaşırsın.. :KK16::KK16::KK16:

:26::26: şu an nerde canımm??
kendine bi uğraş edinsen..:26:
eğer oturduğun yerde halkeğitim merkezi ya da belediyenizin açmış olduğu (tezhip,ahşap boyama, takı tasarım vs..) kurslar varsa bence onlara kayıt olabilirsin..
hem güzel vakit geçirirsinn hemde şahane şeyler yapar burda bizimle paylaşırsın.. :KK16::KK16::KK16:
Arkadaşım hala duruyo buralarda ama görüşmüyorum artık normal olmadığını düşünüyorum çünkü bir sürü yalanlar söyledi bana saçma sapan 6 yıllık arkadastık:KK5:
Bunu bende çok istiyorum ama kayıt zamanı geçti iş bulurum diye düşünürken geç kaldım seneye yemek kursuna bi de muhasebeye gitmek istiyorum :nazar:

Arkadaşım hala duruyo buralarda ama görüşmüyorum artık normal olmadığını düşünüyorum çünkü bir sürü yalanlar söyledi bana saçma sapan 6 yıllık arkadastık:KK5:
Bunu bende çok istiyorum ama kayıt zamanı geçti iş bulurum diye düşünürken geç kaldım seneye yemek kursuna bi de muhasebeye gitmek istiyorum :nazar:

ne kadar çok üzülmüşsündürr..:KK50:
aa süper yemek kursudamı varmışş!! bence kaçırmamalısın seneye :KK9::KK9:
hem iş bulamıcaksın diyede bişey yok umudunu yitirme :KK34::KK34:
nerden ne çıkacağı inan belli olmuyo.. :KK31::KK31:

ayy ben de dedim noldu topiğimize :KK52:
ne güzel kader arkadaşlığı yapıyodur :KK19:
neyse ki yeniden açılmış :KK6:

ne kadar çok üzülmüşsündürr..:KK50:
aa süper yemek kursudamı varmışş!! bence kaçırmamalısın seneye :KK9::KK9:
hem iş bulamıcaksın diyede bişey yok umudunu yitirme :KK34::KK34:
nerden ne çıkacağı inan belli olmuyo.. :KK31::KK31:
hemde nasıl üzüldüm sence neden bi insan erkek arkadası hakkında yalanlar söyler bana subay oldugunu aldığı maaşın yüksekliğini vs vs anlattı aylarca sonra anladım ben tabi yalan oldugunu itiraf etti sonra bende tanıyorum çocuğu anlamayayım diye öyle demiş gitmiş yakın bi arkadasının eski nişanlısıyla çıkmış bende güvenemedim açıkçası benim sevgilime göz dikmeyeceğine nerden emin olabilirim ki :KK47:
iş konusunda ben şanssızım sevgilim çok şanslı ya bugun bankadan aramışlar gel görüşelim diye ama şuan çalıştığı için gidemicek :KK14:
evet yemek kursu varmış bari öğreneyim benimki çok yemek seçiyo marifetli bi kız olayım :KK1:

X