ilişkinin baslarında daha gorusmeden (ayrı sehirlerdeyiz) eski kız arkadasının yanına gitmis ben bunu kızdan ogrendim kız bana cıkıyoduk biz hala dedi erkek arkadasımda aksini iddaa edince inandım ilişkinin ilk zamanlarıydı bide onemsemedim ama bu kız surekli cıktı ilişkimiz suresince gizli gizli msne eklemeler beni msnde engellemeler onla konusmalar falan ayrıldıgımız donemlerde hatta ayrılmadan once bile bu kızla gorustuler arkadas olarak diyor ama nolursa olsun yanlıs
bir kere msn iletisinde '' x seni cok ozledim '' yazıyordu
yani o kızın ismi ben oyle kotu oldumki ozaman dedim ver sifreni yok dedi veririm girersin ama bu is biter dedi o kızla aynı isimde kuzeni var erkek arkadasımın iste ben ona yazdım dedi yani yenilcek bir yalanda degil haydi dedim neyse ama 1-2 hafta gecti gecmedi ayrıldık zaten o arada kızla konusmuslar tabi
..
birinci ayrılıgımız eften puften bir sebepten oldu fazla durmedi barıstık 2.si askere gitmeden onceydi o istedi durup dururken yine ayrılık sırasında eski kız arkadasıyla gorusmus msnden falan biliyordum tabi sonra donmek istedi kabul ettim izine geldi askerden bu ozamanda o kızla gorusmus yine sanırım kız ''git sor ona bana neler dedi'' gibi birsey dedi bana ben yine es gecti 3. ayrılıkda askerden geldi iste bu ileti olayının ustune oldu gene bıraktı
tabi birlikteligimiz sırasında bu baska bir kız arkadasıyla daha gorustu msnden kıza teli vermis msnden konusmuslar falan filan birde bunun sevmedigim bir kız arkadası vardı kıza gwenle ayrıldık demis kızdan ogrendim bunu ben ortada oyle birsdeyde yoktu..4. ayrılıkda yine canı sıkıldı bıraktı
..5. ayrılıkda en sonuncu ayrılıgımızdı tabi..ya bunlar yuzeysel seyler aslında
agır lafları oldu cok fazla kaldırılmayacak turden bazen kafasına eser ilgilenmezdi benle arkadasları daha onemli olurdu falan filan..ben cok yıprandım bazen diyorum barısmakla hatamı yaptım ama olan oldu yine