Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

oo fiyat çok iyiymiş canım, kaçırma derim ben valla sevgilimle bize kalsa biz sözde de sadece anne babalar olsun istiyoruz ama, 3 teyzem 2 dayım var onlar daha en başta geliyolar zaten kafalarında plan bile yapmışlar daha şimdiden, hangi hamurişlerini yaparız falan gibi minicik evimize nasıl sığcaz bilemiyorum

söz bizimde evde olur ya nişana sadece o dediğim cafeyi tutarız diye düşünüyoduk son zamanlarda pek konusamıyoruz ama herkes hazırda bi de sevgililerimizden o evlilik teklifini duysakk ahh ahh :109:

söz bizimde evde olur ya nişana sadece o dediğim cafeyi tutarız diye düşünüyoduk son zamanlarda pek konusamıyoruz ama herkes hazırda bi de sevgililerimizden o evlilik teklifini duysakk ahh ahh :109:

aahh ahh canım ben evlilik teklifini beklemiyorum bile.. çünkü söz kısmetse 2014 yazında olucak, ancak 2014 e girince her buluştuğumuz günü umutla geçiririm herhalde

aahh ahh canım ben evlilik teklifini beklemiyorum bile.. çünkü söz kısmetse 2014 yazında olucak, ancak 2014 e girince her buluştuğumuz günü umutla geçiririm herhalde
anladım tatlım inş gönlüne göre bi evlenme teklifi alırsın valla herkes burda nasıl teklif aldığınıda yazacak anlamam

anladım tatlım inş gönlüne göre bi evlenme teklifi alırsın valla herkes burda nasıl teklif aldığınıda yazacak anlamam
o teklifi aldığım gibi herkese duyururum herhalde
surdan birimiz evlensin bu yaz veya kışa kadar
valla benim bu sene evlenme ihtimalim % - sonsuz =)
ama küçük bi ihtimali bile olan arkadaşlarımız vardır inşallah

benim olabilir belki ama hic umutlanmıyorum hayatta hersey mumkun olabilcek tum aksilikleri dusunuyorum ayrılıkda buna dahil fazla hayal etmiyorum bu yuzden

benim olabilir belki ama hic umutlanmıyorum hayatta hersey mumkun olabilcek tum aksilikleri dusunuyorum ayrılıkda buna dahil fazla hayal etmiyorum bu yuzden
ay ben çok yıkılırım ya ayrılık falan olursa ALLAH korusun hayallerimin hepsi onun üzerine :18: bende de öyle bi ihtimal yok ne yazık ki :2:

ay ben çok yıkılırım ya ayrılık falan olursa ALLAH korusun hayallerimin hepsi onun üzerine :18: bende de öyle bi ihtimal yok ne yazık ki :2:

canım oyle deme vallahi ona bile alısıyor insan ben 5 defa terkedildim belki daha fazladır oyuzden tecrubeliyim ve gercekten de oyle ölürüm falan filan derlerya yok oyle birsey ilk zamanlar zor ama 1 aya kdr herseyi unutuyorsun umarım oyle birsey yasamaz kimse ama herzaman herseye hazırlıklı olun hayat cok tuhaf bambaska bir hayat sunabiliyor kimi zaman

doğru söylüyosun tabiki cnm Allahım gönlümüzde olanları hakkımızda hayırlı kılsın

kızlar bende geldım yahuuuu bana da uygunmus burası
hgeldin cindy seninde ufukta evlilik yok sanırım bizler gibi bu topik cok iyi geldi bana ya üzülüyodum bu yıl evlenecekler nişanlanacaklar sözlenecekler topiklerini gördükçe psikolojim bozuluyodu valla

çok haklısın, bi de ben kadere çok inanırım, evleneceğim adam o değilse nikahtan 1 dakika önce bile bişey olabilir. tabii allah korusun, zaten her gece ''allahım kaderime onu yaz'' diye dua ediyorum
yalnız ayrılık konusunda ben çok acı çekmiştim. biz de zamanında 2 yıl kadar ayrı kalmıştık ve o 2 yıl boyunca tek bir gün bile unutamamıştım

kızlar bende geldım yahuuuu bana da uygunmus burası

hoşgeldin tatlım valla az değilmişiz yaa, genelde az bi süre flört edip hemen evlenenler çoğunlukta olduğundan kendimi hep azınlıkta hissetmişimdir

Son düzenleme:
hgeldin cindy seninde ufukta evlilik yok sanırım bizler gibi bu topik cok iyi geldi bana ya üzülüyodum bu yıl evlenecekler nişanlanacaklar sözlenecekler topiklerini gördükçe psikolojim bozuluyodu valla

aynen canım.benım ılıskıde cok badıreler atlattı erkek arkadasım iş yuzunden bunalıma gırdı ilişkimiz yıprandı demedıgı kalmadı ayrıldk pişmanlıklar felan tekrar barıstık ama smdı evlılık felan konusuluyor bakalım ama ne zamannn...biizm sıkıntımız maddıyat..yoksa yarın evlencez

hoşbuldum fıstıklar...aynen canım genelde uzamayınca galıba bu işler daha kolay oluyor
sızın ne kadar oldu bılmıyorum ama 5-6 yıllıklar var benım onların yanında yıne az sayılır 2 yıl oldu...

of 2 yıl cokmus biz 5 ay ayrı kaldık ben o sırada biriyle cıkmıstım bile hatta asık oldum yane ama bana cok cektirmisti ilallah dedim saglıgım bozulmustu attım kendimi baska kollara ozaman

Bizimde aynı ya piyango falan oynuyorum bazen ama yok amorti bile çıkmıyo ne biçim şansım varmış anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…