- 22 Nisan 2012
- 1.604
- 170
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #27.381
bak canım şizofreni tedavisi bitmez! çünkü şizofreni tam anlamı ile iyileşmez ömür boyu bu hastalık üzerine çeşitli ilaçlar kullanmak zorundasın
bunu bu konuda bilinçli biri olarak söylüyorum
sen tedavi bitti diyip kaçamazsın hele ki kliniğe bir kez yattıysan
çünkü ilaçlarını devlet kontrolünde her ay eczacından düzenli almalısın bu her ay düzenli rapor halinde bağlı olduğun sağlık kurumuna gider çünkü bu tarz hastalar toplum sağlığı açısından tehlike arz eder yani şizofreni tedavisi 3-5 yıl değil ömür boyudur.. bu yüzden sıkı bir takip altındasındır sen hissetmesende
yani bir tam + bir yarım içilmiyor mu bu meret bir tanesi yarıya bölünce birşey mi oluyor da iki farklı mg lık ilaç yazıyor doktor
berceste acıklama yaptıkca ıyıce sacmaladın gercekten .
kazen'ın sana karsı ıyımser davranmasının sebebını
hastalıgına yorumlamıstım ,ama bence senın daha ne kadar
sacmalayabılecegını ızlemek ıcın ozellıkle cagırdı senı buraya
kazen bu ne yapacagı hıc bellı olmaz,sag gosterıp sol vurur
kazen genel de fake uyeleri konustururda konusturur sonra
bombayı patlatırboyle bır sonuca varacagız sanırım
Bi foruma "bende okb var" yazmistim
Bi foruma "bende okb var" yazmistim
beni yanlış nalamada şizofren çözümü olmayan bir rahatsızlıktır tedavi oldum bitti cümlen hatalı '!
şimdi artık inanmamaya başaldım
evet şizofreni tedavisi görmüş bir insanın hukuk okuması ilerde avukat imkansız olmalı
yani bunun bir prosedürü yokmudur
bu hastalık bildiğim kadarıyla tedavi edilemiyor ilerlemesi yavaşlatılıyor
ve bu hastalığı taşıyanlar polis dr.avukat gibi meslekleri yapamamalı yani olmaz ki
yarın bi gün bir davada hayal görüp savunmayı ona göremi yapacak
valla gerçekten hasta mısn obsesif misin kompulsif misin şizofren misin bilemicem ama dünkü o taşıyıcı anne konusunu açanın sen olduğundan % 100 eminim hele ki imlan bile yazım tarzın tıpatıp aynıyken yok erkek arkadaşmın arkadaşları yok bilmemkimlerin oğulları demen çok saçma