Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Basit sizofreni.. Basit

berceste acıklama yaptıkca ıyıce sacmaladın gercekten .

kazen'ın sana karsı ıyımser davranmasının sebebını

hastalıgına yorumlamıstım ,ama bence senın daha ne kadar

sacmalayabılecegını ızlemek ıcın ozellıkle cagırdı senı buraya

kazen bu ne yapacagı hıc bellı olmaz,sag gosterıp sol vurur

kazen genel de fake uyeleri konustururda konusturur sonra

bombayı patlatır boyle bır sonuca varacagız sanırım

aynısı benimde aklımdan geçmedi değil

Kimse saçmalamıyor yada kimse doktorculuk oynamıyor ortada bu kadar büyümüş bir konu varken insanlar yok yere üzüldükleri olay hakkında tepkilerini ortaya koyuyor ve haklı olarak meraklarını dile getiriyor.Sen açıklama yapmak yada kendi deyiminle kendini aklamak için geldin herkes sorularını yöneltiyor . He inandırmak zorunda değilsin o da ayrı bi konu.. Bu böyle uzar gider .

sanırım bir şizofreni, şizofreni olduğunu bilmez.
ben şizofrenim diyen biri hasta değildir.

( inanıyordun neden şimdi inanmıyorsun? inanmıyordun neden şimdi inanıyorsun ? davasına girmeyelım arkadaşlar, sadece önyargılı yaklasmak istemedım
konu netleşene kadar. bu davranısımdan dolayı benı yargılayamaz hiç kimse.inanıp inanmamak benım sorunum)

en başında inanmadım arkadaş ortada yoktu.
arkadaş gelmek istedi ''inanmak istiyorum dedım.
ve arkadaşın verdiği cevaplardan sonra sağlamamı yaptım ve sonuç, inanmıyorum!

hastalık mastalık yok ortada kafa buluyor resmen, millet de üzülmüş inanmış samimiyetine, gece gece geldiler bana iyice, düpedüz KARAKTERSİZLİK bu...

valla gerçekten hasta mısn obsesif misin kompulsif misin şizofren misin bilemicem ama dünkü o taşıyıcı anne konusunu açanın sen olduğundan % 100 eminim hele ki imlan bile yazım tarzın tıpatıp aynıyken yok erkek arkadaşmın arkadaşları yok bilmemkimlerin oğulları demen çok saçma

ben surada kac yildir üyeyim böyle bir hata yapmis olsaydim böyle kazen benimlede iletisime gecip getirir miydi?

hicbir sey olmamis gibi duracak artik,

üye adini degistirir filan...

ama güvenim kalmadi benim hemde bu kadar anlatayim derken sacmalalara

Hukukçu olarak ben açıklayayım.

Şizofrenisi varsa bu akıl hastalığına girer ve akıl hastalığı olan insan "sınırlı ehliyetsiz"dir.

Yani kanuni temsilcisi olmadan hiç bir işlem yapamaz normal vatandaş bile olsa.

Kaldı ki avukat hiç olamaz.

Ama şizofreniyi yıllarca süren süreçte tedavi ederse ve bu hastalığı yendiğini ( görünürde ! ) kanıtlarsa ( heyet raporu ) yapabilir.

Tabi önce hiç gitmediği - dün ne yaşadığından bile emin olamayan bir insanın o sayfalarca kitabı ezberlemesi lazım.

Ki mezun olabilsin.

Eğer bu arkadaş bunu başarabiliyorsa kendimden utanırım yani

Ben her gün ezber yapa yapa zor geçiyorum.

Ne yaşadığını hatırlamayan bir insan geçiyorsa dersleri bravo

berceste gercekleri söyle sende rahatla, bu konuda burda kapansin

senin icin üzülen arkadaslarin icin dogruyla gel

Artık kapansa şu konu ve gerçekten uzun süreli ilişkisi olupta evlilik yolunda henüz hiç adım atmamış olanlar topiği açılsa..

ben de akşamdan beri yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…