Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ya kazen yapma Allah askina

Tedavi gordum, tedavi bitti dedim

Tedavi oldum tamamen gecti demedim

Tedavi oldu, (tedavi) bitti dedim

Napayim öleyim mi tamamen iyilesmicem diye napayim?

öyle hemen geçmesi için bahsettiğinin şizofreni değil akut psikoz olması daha mantıklı olurdu... artı, hangi doktor max dozu 200 mg olan (ki bana bunu prof psikiyatrist dedi + prospektüste de yazmaktadır) ilacı yaşı daha çok genç bir hastaya daha fazla dozda verir ?

Son düzenleme:
Konuyu takip ettim de Berceste nickli üyenin dediğine göre daha önce burda konuştuğu arkadaşlarına hasta olduğundan bahsetmiş bence bunu açıklasanız olay biticek zaten

Sizlere hasta olduğundan bahsettimi etmedimi ?

Daha önce burda '' Kızlar ben Şirofren mişim'' '' Ölmek istiyorum '' vs.. gibi cümleler kurmuş söylediğine göre (!)

Zaten normal bir insan bu kadar yalan söyleyemez o yüzden bende hasta olduğuna inandım ...

simdi benden de bi soru geliyo artik dayanamadim..sadece lustral iciyorum baska da ilac icmiyorum dedin az once..peki su bu gece icmedigin icin kalbini sıkıstiran ve seni intihara meyilli hale getiren kalp ilacina noldu bi anda?????

Kalp ilaci intihara sevketmiyor bunu nereden cikardin
Resmen saclamadin

Ben demiştim dünki 2.üyelikle açtığın konuda.
Sen bugün banlanan üye değilmisin diye?
Sen de bunun üstüne hemen kaçmıştın.
Birde dedektifçilik oynuyorsun demiştin.
Bak tam da tahmin ettiğim kişiymişsin.
Ve sanırım şimdi de başka oyunlar peşindesin.

Ya bunu bilmiyordum, su an uzuldum, arastiririm soyledigin icin sagol dedim

Ne var bunda

yok sana kızmadım
eğer bundan haberin yoksa bu prosedür Allaha emanet ona kızdım
yani iş benim farketmeme kalmış olamaz
sen okula kaydolurken veya diploma alırken bu durum bilinmeli
yoksa şizofren bir polise Dr.a hayatımızı emnaet etmiş olmamalıyız dimi

Ben burada daha önce hiç şizofrenim diye yazdığını hatırlamıyorum.
Ha varsa böyle bi yazı bulunsun ortaya çıkarılsın.

Semiramis topiğinin ne hale geldiğini görüyor mudur acaba? :26: Kızlar bence yavaştan dağılalım yoksa sabaha kadar gider bu böyle. Berceste de kafasını toplar yarın uygun bi açıklama yapar umarım...

ilaç doğru ama hastalık doğru değil..

Hastaligin nesi yanlis?

Konuyu takip ettim de Berceste nickli üyenin dediğine göre daha önce burda konuştuğu arkadaşlarına hasta olduğundan bahsetmiş bence bunu açıklasanız olay biticek zaten

Daha önce burda '' Kızlar ben Şirofren mişim'' '' Ölmek istiyorum '' vs.. gibi cümleler kurmuş söylediğine göre (!)

Zaten normal bir insan bu kadar yalan söyleyemez o yüzden bende hasta olduğuna inandım ...

Evet bahsettim bi bulmaya calisayim eski yazdiklarimi

berceste meslek hayatımda sayende birsey daha öğrendim tesekkür ederim

lustralın 150mg olduğunu şuan ögrendim

ilacın firmasını da arayıp söylemek lazım onlarda hemen üretimine baslasınlar

Bir arkadaşın dediği gibi lustral genelde yazılan bir ilaçtır.
Ben de kullanmıştım bir ara.
Ve zaten bu tarz ilaçların genelde hepsinde
intihara meyil edebileceği bilgisi geçer.
Ama ilaç intihara meyil eder diye birşey yok.
Standart bir bilgidir.

Evet dedi daha önce..
Ama ben yaşadığı ağır şeylerden dolayı böyle söylediğini ve geçeceğini düşündüm hep..
Şizofren meselesinde ise o kadar da değildir ama psikolojisi bozuktur dedim..

Ya kazen yapma Allah askina

Tedavi gordum, tedavi bitti dedim

Tedavi oldum tamamen gecti demedim

Tedavi oldu, (tedavi) bitti dedim

Napayim öleyim mi tamamen iyilesmicem diye napayim?

bak canım şizofreni tedavisi bitmez! çünkü şizofreni tam anlamı ile iyileşmez ömür boyu bu hastalık üzerine çeşitli ilaçlar kullanmak zorundasın
bunu bu konuda bilinçli biri olarak söylüyorum
sen tedavi bitti diyip kaçamazsın hele ki kliniğe bir kez yattıysan
çünkü ilaçlarını devlet kontrolünde her ay eczacından düzenli almalısın bu her ay düzenli rapor halinde bağlı olduğun sağlık kurumuna gider çünkü bu tarz hastalar toplum sağlığı açısından tehlike arz eder yani şizofreni tedavisi 3-5 yıl değil ömür boyudur.. bu yüzden sıkı bir takip altındasındır sen hissetmesende

Bir arkadaşın dediği gibi lustral genelde yazılan bir ilaçtır.
Ben de kullanmıştım bir ara.
Ve zaten bu tarz ilaçların genelde hepsinde
intihara meyil edebileceği bilgisi geçer.
Ama ilaç intihara meyil eder diye birşey yok.
Standart bir bilgidir.

evet ona bakarsan sivilce ilaci vardi bir tane ismini yazamiyorum yazmasini bilmiyorum yani

ondada yaziyormus o sey ama her icende intihara meyilli degil..

kimi haplarda dikkat dagitir gece icin diyor yani bunlar illa degil

sevgili berceste şizofreni tedavisi bitmez çünkü bu hastalık ömür boyu sürer..ve tam bir tedavisi yoktur..

yanlış kişiye birşeyleri ıspatlamaya çalışıyorsun ama olmuyor..

Sizofreni tedavin oldu ve bitti.Iyilestin yani?

Benim bildigim bu hastalik senlerrrrrrcee suren.Uzun ve mesakatli bir hastalik.Demin sizofren baslangiciydim tedaviden kactim sizofren oldum dedin.

hiç tedaviyle bi kerede bitmez bu hastalık yazmıcam dedim dayanamadım. benim çok çok yakın akraban sizofren ama o kdar ileri dereced değil hayal kuruyo bize anlaıyor feln yaklasık 2 sene tedavi gördü hastaneden taburcu oldu sürekli doktor kontrolüde gitti sadece bi süre gitmediği için hasteney geri alındı. yani öyle bi kerede bitmiyor o:KK43:
ama bana burda anlattığuın çokda doğru gelmedi erkek arkadaşlarının girip yazmaları feln inandırıcı değil . baya dalga geçilmiş geliyor bana.
neyse söyledim gidiyorum. hastaysan kesinlikle tedavine geri dönmelisin bance allah yardımcın olsun.

selamımı verdim çıktım dayanamadım yine geldim:KK52::KK52:
:KK53::KK53::KK53: ya lütfen TÜM yazdıklarını okur musunuz berceste nin aaaaaa çok üstüne gittik :KK53::KK53::KK52::KK52:

berceste00 kullanıcısından alıntı
Tum yazilanlari okumadin galiba

Ben tedavi gordum, sizofreni icin

Su an da lustral kullaniyorum

Bunu anlamak cok mu zor?

Son düzenleme:
Tum yazilanlari okumadin galiba

Ben tedavi gordum, sizofreni icin

Su an da lustral kullaniyorum

Bunu anlamak cok mu zor?

Ohoo canım yapma ya..

Hiç bir şeyi cevaplayamayınca ben mi anlamamaz oldum ?

Emin olduğum bir kaç şey var ;

Lustrali bana bile yazdılar.

Zaten vefat sonrası sinir krizi geçirirsen herkese yazdıkları bir hap yani.

Bir kere bu yalan.

Bu hastalık sende varsa okula nasıl devam ediyorsun hele ki hukuka yani ?

Şahsen ben bu halimle sınav dönemi "kafayı yiyorum" ki zaten klasiktir bu üniversitede.

Ayrıca lustral de gayet uyutan bir ilaç düşün ben 50 mg aldım günde 1 günde bile farkettirdi..

İsteyen sana inansın.

Ben inanmıyorum.

Ayrıca şizofreni olsan zaten geçmez canım o hastalık ben iyiyim demeyi bırak bence.

X