- 26 Aralık 2007
- 22.147
- 12.101
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #27.341
berdestecim cidden seni yalanlamak istemiyorum ama birinin de seni durdurması gerekiyor değil mi
lustral da 50lik ya da 100lüktür
neyse o kısmı önemli değil
lustral anksiyete ve depresyon gibi hastalıklarda kullanılan çerez gibi herkese yazılan bir antidepresandır
not.. antipsikotik bir ilaç olmadığı için şizofrenide endikasyonu yoktur
beni yanlış nalamada şizofren çözümü olmayan bir rahatsızlıktır tedavi oldum bitti cümlen hatalı '!
şimdi artık inanmamaya başaldım
nasıl yetişilir ki bu kadar işe
gerçekten çokk zorr bu siteyle başa çıkmak
bi gün bende ikinci üyelik alacağım bakalım bulacak mısın
ama bu üyeliğime silme şakacıktan yani hehe
Bunu arastiririm ben sagol
beni yanlış nalamada şizofren çözümü olmayan bir rahatsızlıktır tedavi oldum bitti cümlen hatalı '!
şimdi artık inanmamaya başaldım
kızlar anlatılanlara inandınız mı
Doktorculuk oynayan arkadas,
Lustral 150 mg + lustral 100 mg = llustral 250 mg eder
150 mg lustral var
Sadece 50 ve 100 mg degil 150 de var
tövbe ne desem bilemedim neyse bende gidip xanax alayım bi tane uykum gelmeyecek gibi
herkese bol sabır ve iyi geceler
simdi benden de bi soru geliyo artik dayanamadim..sadece lustral iciyorum baska da ilac icmiyorum dedin az once..peki su bu gece icmedigin icin kalbini sıkıstiran ve seni intihara meyilli hale getiren kalp ilacina noldu bi anda?????
o zman sevgili doktorun sana aynı etkiye sahip 250 mg lık bi ilaç yazmak yerine iki kutu farklı mg lara sahip lustral yazıyor :)))))
yapma allah aşkına artık barkod sistemi denen bişi var grip ilacını dahi doktorun verdiği şekilde bitirmen gereken tarihten önce alamıyorsun kaldı ki aynı ilaçtan 250 mg denkleştirmek için iki kutu ayrı yazsın :)
Ben şoktayım şuan bayılıciğim.
o zman sevgili doktorun sana aynı etkiye sahip 250 mg lık bi ilaç yazmak yerine iki kutu farklı mg lara sahip lustral yazıyor :)))))
yapma allah aşkına artık barkod sistemi denen bişi var grip ilacını dahi doktorun verdiği şekilde bitirmen gereken tarihten önce alamıyorsun kaldı ki aynı ilaçtan 250 mg denkleştirmek için iki kutu ayrı yazsın :)