- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #27.361
Ya kazen yapma Allah askina
Tedavi gordum, tedavi bitti dedim
Tedavi oldum tamamen gecti demedim
Tedavi oldu, (tedavi) bitti dedim
Napayim öleyim mi tamamen iyilesmicem diye napayim?
Valla seninle doktorcukuk oynamicam
Yahu ben niye ictigim ilac hakkinda yalan soyleyim ?
Lustral iciyorum iste
simdi benden de bi soru geliyo artik dayanamadim..sadece lustral iciyorum baska da ilac icmiyorum dedin az once..peki su bu gece icmedigin icin kalbini sıkıstiran ve seni intihara meyilli hale getiren kalp ilacina noldu bi anda?????
Ya bunu bilmiyordum, su an uzuldum, arastiririm soyledigin icin sagol dedim
Ne var bunda
Benim burada ARKADASLARİM vardi
Ben onlara da aciklama yapmak icin geldim
Seyirci toplamaya gelmedim
Sadece arkadaslarimi geri istiyordum
ilaç doğru ama hastalık doğru değil..
Konuyu takip ettim de Berceste nickli üyenin dediğine göre daha önce burda konuştuğu arkadaşlarına hasta olduğundan bahsetmiş bence bunu açıklasanız olay biticek zaten
Sizlere hasta olduğundan bahsettimi etmedimi ?
Daha önce burda '' Kızlar ben Şirofren mişim'' '' Ölmek istiyorum '' vs.. gibi cümleler kurmuş söylediğine göre (!)
Zaten normal bir insan bu kadar yalan söyleyemez o yüzden bende hasta olduğuna inandım ...
Konuyu takip ettim de Berceste nickli üyenin dediğine göre daha önce burda konuştuğu arkadaşlarına hasta olduğundan bahsetmiş bence bunu açıklasanız olay biticek zaten
Sizlere hasta olduğundan bahsettimi etmedimi ?
Daha önce burda '' Kızlar ben Şirofren mişim'' '' Ölmek istiyorum '' vs.. gibi cümleler kurmuş söylediğine göre (!)
Zaten normal bir insan bu kadar yalan söyleyemez o yüzden bende hasta olduğuna inandım ...
Ya kazen yapma Allah askina
Tedavi gordum, tedavi bitti dedim
Tedavi oldum tamamen gecti demedim
Tedavi oldu, (tedavi) bitti dedim
Napayim öleyim mi tamamen iyilesmicem diye napayim?
Bir arkadaşın dediği gibi lustral genelde yazılan bir ilaçtır.
Ben de kullanmıştım bir ara.
Ve zaten bu tarz ilaçların genelde hepsinde
intihara meyil edebileceği bilgisi geçer.
Ama ilaç intihara meyil eder diye birşey yok.
Standart bir bilgidir.
sevgili berceste şizofreni tedavisi bitmez çünkü bu hastalık ömür boyu sürer..ve tam bir tedavisi yoktur..
yanlış kişiye birşeyleri ıspatlamaya çalışıyorsun ama olmuyor..
Sizofreni tedavin oldu ve bitti.Iyilestin yani?
Benim bildigim bu hastalik senlerrrrrrcee suren.Uzun ve mesakatli bir hastalik.Demin sizofren baslangiciydim tedaviden kactim sizofren oldum dedin.
hiç tedaviyle bi kerede bitmez bu hastalık yazmıcam dedim dayanamadım. benim çok çok yakın akraban sizofren ama o kdar ileri dereced değil hayal kuruyo bize anlaıyor feln yaklasık 2 sene tedavi gördü hastaneden taburcu oldu sürekli doktor kontrolüde gitti sadece bi süre gitmediği için hasteney geri alındı. yani öyle bi kerede bitmiyor o
ama bana burda anlattığuın çokda doğru gelmedi erkek arkadaşlarının girip yazmaları feln inandırıcı değil . baya dalga geçilmiş geliyor bana.
neyse söyledim gidiyorum. hastaysan kesinlikle tedavine geri dönmelisin bance allah yardımcın olsun.
berceste00 kullanıcısından alıntı
Tum yazilanlari okumadin galiba
Ben tedavi gordum, sizofreni icin
Su an da lustral kullaniyorum
Bunu anlamak cok mu zor?
Tum yazilanlari okumadin galiba
Ben tedavi gordum, sizofreni icin
Su an da lustral kullaniyorum
Bunu anlamak cok mu zor?