- 14 Mayıs 2011
- 13.032
- 42
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #27.141
ben çok samimi gördüm bercesteyi ve inandım bence inanın yarın bana tost ısmarlayacak
Abi kusura bakma, erkek milleti iste o evde 4 tane erkek var, ben bilmiyordum hepsinin burada dalga gectigini surekli yaw
Beni dinledigin icin tesekkr ederim
Kendimi aklamaya geldim
Sorularinz varsa buyurun
Abi kusura bakma, erkek milleti iste o evde 4 tane erkek var, ben bilmiyordum hepsinin burada dalga gectigini surekli yaw
Kendimi aklamaya geldim
Sorularinz varsa buyurun
Sen de mi bercestenin ev arkadaşısın biri kazenin üyeliğini mi hackladi kafamda deli sorular....
Uzun süredir bu topikte, bizimle. Çok mantıklı da yazıyodu. Benim bi iki sorunum olmuştu gayet de normaldi. Şaşırdım çok şaşırdım. Ablasını da kaç defa anlattı, yalan olamaz heralde. Yada bizimle oynayan kurnazın tekii. Kim bu oyunu aylarca sürdürebilir ki. Şizofren hastası da yapmaz bence. Mutlaka açık verir.bilenler cevap verebilir mi lütfen;
bu arkadışın ablasının hikayesi de mi gerçek değil,şizofren tanısı konuluşu da mı sahte?
benim ailemden biri de lösemi ve okuduğumdan beri kendimi toparlayamamıştım..hele intihar edecğim yazınca hep aklımdaydı.
şimdi gerçek değil mi bunlar?
o annelerle dalga geçtiğin konu kimindi,lütfen dürüst ol.
berceste öbür taraftan bildiriyor :))))
az şaka yapmamın mahsuru yok değil mi ?
erkek arkadasın var mı yasadıkların hayal ettiklerin mi? en cok bu merak edılıyordur herhalde=)
Ben inanmıyorum artık hiçbir şeye.Ne malum şimdi doğruları söyleyeceği ?
Yine kandırılacağız.
Uzun süredir bu topikte, bizimle. Çok mantıklı da yazıyodu. Benim bi iki sorunum olmuştu gayet de normaldi. Şaşırdım çok şaşırdım. Ablasını da kaç defa anlattı, yalan olamaz heralde. Yada bizimle oynayan kurnazın tekii. Kim bu oyunu aylarca sürdürebilir ki. Şizofren hastası da yapmaz bence. Mutlaka açık verir.
Sen de mi bercestenin ev arkadaşısın biri kazenin üyeliğini mi hackladi kafamda deli sorular....
ben çok samimi gördüm bercesteyi ve inandım bence inanın yarın bana tost ısmarlayacak
Ben aricm simdi ararimm bak kazen hahahhahabu gece senin telefonun susmaz bayım söyliyim
hazır mısın
Kendimi aklamaya geldim
Sorularinz varsa buyurun
inanmamayı seçersek eğer
elbet inanmayız.
Erkek arkadasimin ev arkadaslari yapmis
Annelikle dalga gecmek istememisler
Hani kk da biri abuk subuk bi konu acar da herkes Toplanir laf yarisina girer ya
İste yine oyle oldugu icin dalga gecmisler herkes toplandi yine diye
Annelige laf yok ozur diliyorlar
Mahsuru yok abi ben seni cok sevdim
Sevgilim var facede ekle beni fotolarimizi gor
Kk da gercekmis artik bu kadari hayal urunu olamaz :)
Ama hayal ile gercegi ben ayirt edemiyorum spesifik bi ornek vermen lazim onu da arastirmam lazim
Uzun süredir bu topikte, bizimle. Çok mantıklı da yazıyodu. Benim bi iki sorunum olmuştu gayet de normaldi. Şaşırdım çok şaşırdım. Ablasını da kaç defa anlattı, yalan olamaz heralde. Yada bizimle oynayan kurnazın tekii. Kim bu oyunu aylarca sürdürebilir ki. Şizofren hastası da yapmaz bence. Mutlaka açık verir.
Şizofreni misin ?
Erkek arkadaşın gerçekten var mı ?
Kalp hastalığın doğru mu ?
Gerçekten hukuk okuyor musun ?
inanmamayı seçersek eğer
elbet inanmayız.
bazen olaylar göründüğü gibi olmuyor yoksa ben mi çok safım ?
Var canim biz iki kere imam nikahi kiydirdik hatta
Birisini arkadaslar arasinda yaptik bi dindar arkadasimiz imam oldu (olabiliyor oyle)
Bir de dini konuda turkiyede yetkili bir adam kiydi nikahimizi kim oldugunu soyleyemem :)
Ve arkadaslarimiz hep biliyor nikahi
Sevgilim ben ailene soyleyecem dedi de ben kabul etmedim cunku
Benim ailem dindar degil yani onlar icin imam nikahli beraber olmusum nikahsiz olmusum farketmez
Ben alisverise ciktim kendime ic camasiri aldim yani nirmal ic camasiri degil anla iste :)
Bakalim olacak gibi