Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Canim bunlarin arasinda caizolmayan yontemler var

Spermlr yumurtanin bulusmasindan sonra dollenmis zigota etki eden hap, igne vs bunlar caiz degil

Caiz olan yolu arastiriyorum

hım canım biz ünideyken temel cinsel sağlık dersi almıştık dersten öğrendiğim bilgiler. haklsıın caiz olana göre araştırmak lazım. o zaman kondom galiba :)

ayy aman ALLAH korusun YARABBİM ataistler mi ALLAHIM beni öyle insanlardan uzak tutsun ömrüm boyunca
ablanın adına o kadar sevindim ki yüce RABBİMİN sevgisiyle vefat etmiş senin içinde çok seviniyorum canım çok şükür RABBİMİN yolundasın
ALLAH anne ve babanı da ıslah etsin yoluna döndürsün İNŞALLAH AMİN ,çok güzel aferin sana onlar için hep dua et
o zaman ilkokul arakdaşlarından ALLAH razı olsun canım senin gözünü açmışlar
bende seni seviyorum kız
sexüü iç çamaşır severim kuğzumm artık evlenince ne halde olurum kimbilir daha fazla alırım o zaman
ama bi kaç senedir mantarım var o yüzden pamuklu çamaşır giymek zorundayım özledim dantelli bebeklerimi

Son düzenleme:
Hakaret etti bana canım :)

hım canım biz ünideyken temel cinsel sağlık dersi almıştık dersten öğrendiğim bilgiler. haklsıın caiz olana göre araştırmak lazım. o zaman kondom galiba :)

Aslinda hicbiri caiz degil yani cocuk sahibi olmayi engellemek caiz degil

Ama caiz olmamanin da seviyeleri var

Kondom kotunun iyisi yani

Kondom ve disari bosalma hic degilse spermle yumurtayi bulusturmayan yontemler

O yuzden evlat katli olma yonunden caiz

Ama cocuk sahibi olmayi engelleme yonunden caiz degil

Ama evlat katili olmaktan iyidir deniyor

Annemle babam ablama cennete kavusmak icin Rabbimize donmeye basladilar

Annem bikac ay namaz kildi hatta :)

Babam bussuru hayir yapiyo zaten sevap kazanmak icin :)

Annem ateist akrabalarimizdan bizi uzak tuttu hep zaten

Canim gecmis olsun mantar benim de belam

Defol git lan pislik başka adama adi köpek.
Başkasını ananla işi yokmuş muhattap almıyormuş

Attığım yüz mesaja da cevap vermedi telefonu kapatmış :)

oha diyorum geri zekalı daha bir sürü şey demek isterdim ama canım arama bırak ne hali varsa görsün sen onun seviyesine düşme

doğum kontrol hapı caiz değil mi niçinnn?

Caiz degil canim...

Daha o konulara gelmedik ama ayrintili aciklama yapamicam

Sadece caiz olmadigini biliyorum

Hatta azile bile (geri cekilme) kiz gommenin kucuk hali demisler sahabe doneminde

Ama iste kuran a gore cocuklar arasi 2 yil olmalidir

Anne cocugu 2 yil emzirmelidir cunku

2 yil sureyi saglamak icin azil caiz gorulmus

Defol git lan pislik başka adama adi köpek.
Başkasını ananla işi yokmuş muhattap almıyormuş

Attığım yüz mesaja da cevap vermedi telefonu kapatmış :)

Sevgiline simdi bi msj at "SİKTİR GİT" de benim adima

Ay cok kizdim

ne güzel işte hayat bir sınav herşey bize ders veriyor değil mi
anne,baban adına sevindim canım çok iyi yapıyorlar hak yolundalar en azından ateist değiller
vallahi canım bu mantar bir geldimi gitmiyor hiç ben yıllar önce bir kaptım mantarı yok gitmiyor sürekli tedavi oluyorum gene nüksediyor
evlenince eminim kocama da geçicek hatta kocam bana asla oral sex yapamaz direk ona bulaşır bakteriler ve uçuk çıkar dudaklarında

Ben sevgi adına bişey haketmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…