Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Yok bebegim fevri cikmadim :)

Sirf zina olmasin diye imam nikahi kilifi uydurmak dogru degil

Kendini kandirabilirsin de Allah'i mi kandiracaksin :)

Biz nikah yapali 2 yil olacak nerdeyse sence cinsellik icin mi?

Oyle olsa coktaaaaan olmustu bu is

heh bunu yaz bana işte fıstık, ben medenıyım de, bekaret bır namus kavramı değil de..bana bunlarla gel .. o vakıt arkandayım ama bana ımam nıkahıyla gelme :))

Medeniyim

Ben bu cocukla braber olmadan baskasiyla evlenmem

Ona yar olmadan baskasina yar olmam

Yani buyuk konusmayim da

Su anin tadini cikarmak varken :)

Bu gunler geri gelmeyecek :)

Umarim ilkim ve sonum olur

İlkim olcak da sonum olur mu orasini bilemem iste :)

umarım sonunda olur..Allah nasip etsın.
kız yap su işi de bızde rahatlayalım sende

Aynen canım da peki biz bunca zaman evlenmeden günahı ilahiyatçılardan boşuna mı duyduk :)
Bana garip geldi ilahiyat okuyup böyle düşünmen :)
Yanlış anlama seni seviyorum canım.

canım ben seni eleştirmekle ilgili veya açık aramakla ilgili değil tamamen meraktan araştırmaya başlamıştım. yanlış ifade ettiysem kusura bakma

umarım sonunda olur..Allah nasip etsın.
kız yap su işi de bızde rahatlayalım sende

Heheheh cok hossun canim

Aynen canım da peki biz bunca zaman evlenmeden günahı ilahiyatçılardan boşuna mı duyduk :)
Bana garip geldi ilahiyat okuyup böyle düşünmen :)
Yanlış anlama seni seviyorum canım.

Nikah olmadan iliski zinadir canim gunahtir

Ne demek istedin anlamadim :)

canım ben seni eleştirmekle ilgili veya açık aramakla ilgili değil tamamen meraktan araştırmaya başlamıştım. yanlış ifade ettiysem kusura bakma

Yok bitanem hic biseyi yanlis anlamadim ben merak etme

Sen cok tatlisin :)

Mesela benim bi arakdasim geldi biz de nikah yapcez dedi

Yapma dedim

Beni dinlemedi

3 ay sonra kavga sirasinda sinirle oglan kizi bosadi :)

Yapmayin sakin :))

Kalkismayin bu islere :)

bende daha önce araştırdığımda berceste senin dediklerini öğrenmiştim. kendini naıl daha rahat hisediyorsan mutlu oluyorsan öyle yaşa seviyorum yazdıklatını içtenliğini senin aklından geçenler zaman zaman benimde aklımdan geçsede duruyorum durduruluyorum

Kiyamam sana

Kimsenin kalbini kirmak istemem

Eger uzdugum birisi olmussa ozur dilerim kizlar

Ben deli dolu birisiyimdir sakin bnm dediklerime takilip uzulmeyin

anladım canım nikah varsa zaten ALLAH katında karı-kocasınız siz sorun yok
kız ailen dindar değil sen nasıl böyle oldun çok şükür doğruyu yanlışı ayırd edebiliyorsun ailene de bahsetsene bunlardan doğru ve yanlışlardan sanırım senin sevgilin dindaar o yüzden mi sen çok dindarsın?
korunma korusuna gelircek olursak ya kondom kullanın ya da geri çekme yöntemiyle seevgilin kendisi korunsun
oo sexi çamaşırlar aldın yani kendineben eğer birlikte olucak olsaydım sevgilimle sexi çamaşır alışverişine çıkmama gerek yoktu çünkü benim bütün çamaşırlarım dantelli sexüü çekmecem dolu yani

Bebegim ya seni cok seviyorum :)

Ben nasil dindar oldum bilmyorum ilkokulda arkadaslarim sayesinde oldu galiba

Benim amcalarim halalarim ateisttir dusun yani

Ben aileme telkinlerde bulunuyorum, onlar icin dua ediyorum :)

Babam oruc tutuyor ama Allaha sukur hic degilse :) ateist degil kardesleri gibi :)

Ablamla biz dindardik yani Allah nasip etmis :)

Senin seksü ic camasirlarini sevsinler :))))

çok farklı korunma yolları var

doğum kontrol hapı, geri çekme, içinde hormanların olduğu aylık ve 3 aylık iğneler, deri altı kapsulü, rahme yerleştirilen bişi var spermin geçmesini engelleyen, hem erkek hem kadın kondomu, vajinaya konulan jel, hap bir de şey vardı daha eskiden kullanılan kadının vajinasına bir şey yerleştiriyorlardı...

ayy gerçekten çok heyecanlı ya ALLAH yar ve yardımcınız olsun canım seninde yavuklununda:)ALLAH bize de yardımcı olsun o günler geldiğinde AMİN
hürroşum zaten berceste de farkında dır olayın o boyutlarının
mesela bende nişanlanınca seevgilimle imam nikahı kıyıcam bunu çok istiyorum ama tabi annemin babamın iznini alıcam yani

Canim bunlarin arasinda caizolmayan yontemler var

Spermlr yumurtanin bulusmasindan sonra dollenmis zigota etki eden hap, igne vs bunlar caiz degil

Caiz olan yolu arastiriyorum

evet canım.
amın canım Allah mutlu gunlrımızı gostersın
ımam bıkahı bnde yaptrcam canm nıkahla beraber felan özenıyom)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…