- 29 Ekim 2011
- 4.341
- 15
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #26.521
Ay gene geldim ben :)oho muhabbetlere bak :)
Berceste seksi çamaşır he :)))adam o sırada çamaşır mı görür be :)
Canim kondomu erkekler istemiyor
Geri cekilmeyle korunacaksiniz mecbur
Benim geri cekilmeyle 3 yildir korunan arkadasim var
Tehlikeli degil erkege bagli biraz erkek kacirmayacak iradeli olacak cikacak bosalmadan
İcine kacirirsa da ertesi gun hapi kullanirsin hamile kalmak istemiyorusan (caiz degil ama 2Yil arayi korumak istiyorsan kullanabilirsin)
Hamile kalmak okdr kolay dgl merak etme :)
Kendim icin giycem ben
Havaya giriyorum cunku kendimi seksi hissediyorum
Yurtta odada giydim de iste nasil oldu bakmak icin
Gaza geliyorum iyi oluyor
Keyfin mi yok senin?
Bende mac izliyorum keyfim kalmadi bjk liyim cinku
Canim bi hadise dayanaraktan caiz degil diyor hanefiler
Cinsellikte cinsel organlr kullanmak daha uygun olani diyorlar
Oral de eslerin birbirini gaza getirmeleri icin kullanilabilir diyorlar
Ama caiz diyenler de var
Bana sorarsan ben caiz diyorum
Tek haram olan anal sex dienlerin gorusune katiliyorum
Ama oral sex de iste bebek yapmayi saglamadigi icin de caiz sayilmayabilir
Dini isler cok karisik be :)
Kendim icin giycem ben
Havaya giriyorum cunku kendimi seksi hissediyorum
Yurtta odada giydim de iste nasil oldu bakmak icin
Gaza geliyorum iyi oluyor
zaten kendi için giyiyor ki insan yani ben bekarken giyiyorum kimse görmüyor ama kendim görüyorum yani
Kızlar yeni topiğimizde 'Semiramis' ismi geçmesn malum hepimizin nicki belli.Yine bulur onu
kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum uzun süredir yazışmalarınızı okuyorum ortam çok sıcak :) ama yeni topik açılmış galiba onu nasıl öğrenicem ordan konuşucaksınız sanırım benide bilgilendirirseniz sevinirim semiramisin durumundan dolayı bilinmemesi gerekiyo galiba özel msj atarsanız hangi topikte toplandığınızı çok mutlu olurum :)
Genelde yeniler alıntı yapmayı bilmez.
Hem bir anda semiramisin nick değişikliği alıntısını da bulmanız ilginç geldi :44:
kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum uzun süredir yazışmalarınızı okuyorum ortam çok sıcak :) ama yeni topik açılmış galiba onu nasıl öğrenicem ordan konuşucaksınız sanırım benide bilgilendirirseniz sevinirim semiramisin durumundan dolayı bilinmemesi gerekiyo galiba özel msj atarsanız hangi topikte toplandığınızı çok mutlu olurum :)
canım şuanda sen beni şüpheli durumuna soktun resmen ya :) benimde üç buçuk senelik bir ilişkim var yaz döneminde bol bol vaktim oluyodu telefondan takip ediyordum bu topiği yani sizleri neredeyse yazdan beri tanıyorum bu siteyide saç rengi vs araştırırken tesadüfen bulmuştum ve aşk bölümü tabiki durumumdan dolayı ilgimi çekti ve bizde sevgilimle üç buçuk senedir beraberiz ama okullarımız askerlik vs. daha çok var evlenmeye bende biraz hevesliyim ne yalan söylim o yuzden bu topiği okuyodum sürekli ve biraz rahatliyordum benle aynı durumda kişileri gördükçe. hepiniz alıntılarla cvp veriyosunuz bende yazılanların altında gördüm tıkladım o yazı otomatik geldi bu şekilde yani.
atractive
profil fotona bayılıyorum :)
sağol şekerimçok aşk dolu değil mi
İlginç :) Yani sanki onun sevgilisinde yeni yeri arıyorsun :)
ve kışkırtıcı :d çok hoş ya