Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bilemiyorum yani geri çekmene yöntemine hiç güvenöiyorum ben nedense
hem kaç tane o şekilde korunan kişi tanıyorum hepsi birilikte olurken ayy dikkat et diye diye kocalarına cinselliğin tadını alamıyoruz diyorlar

Kendim icin giycem ben

Havaya giriyorum cunku kendimi seksi hissediyorum

Yurtta odada giydim de iste nasil oldu bakmak icin

Gaza geliyorum iyi oluyor

Kendin için giy zaten adamlar pek dikkat etmiyor çoğu zaman :)
Benim dolapta öyle çamaşırlarla dolu çok seviyorum ya çok güzel duruyor :)

kafamı çok kurcalıyor bu konu benim caiz mi değil mi diye vallahi niaht hatipoğluna mail atıcam bu gidişle
caiz mi değil mi ona göre hareket ederiz değil mi ama

Kızlar yeni topiğimizde 'Semiramis' ismi geçmesn malum hepimizin nicki belli.Yine bulur onu

kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum uzun süredir yazışmalarınızı okuyorum ortam çok sıcak :) ama yeni topik açılmış galiba onu nasıl öğrenicem ordan konuşucaksınız sanırım benide bilgilendirirseniz sevinirim semiramisin durumundan dolayı bilinmemesi gerekiyo galiba özel msj atarsanız hangi topikte toplandığınızı çok mutlu olurum :)

Genelde yeniler alıntı yapmayı bilmez.
Hem bir anda semiramisin nick değişikliği alıntısını da bulmanız ilginç geldi :44:

Genelde yeniler alıntı yapmayı bilmez.
Hem bir anda semiramisin nick değişikliği alıntısını da bulmanız ilginç geldi :44:

canım şuanda sen beni şüpheli durumuna soktun resmen ya :) benimde üç buçuk senelik bir ilişkim var yaz döneminde bol bol vaktim oluyodu telefondan takip ediyordum bu topiği yani sizleri neredeyse yazdan beri tanıyorum bu siteyide saç rengi vs araştırırken tesadüfen bulmuştum ve aşk bölümü tabiki durumumdan dolayı ilgimi çekti ve bizde sevgilimle üç buçuk senedir beraberiz ama okullarımız askerlik vs. daha çok var evlenmeye bende biraz hevesliyim ne yalan söylim o yuzden bu topiği okuyodum sürekli ve biraz rahatliyordum benle aynı durumda kişileri gördükçe. hepiniz alıntılarla cvp veriyosunuz bende yazılanların altında gördüm tıkladım o yazı otomatik geldi bu şekilde yani.

İlginç :) Yani sanki onun sevgilisinde yeni yeri arıyorsun :)

hepimizi mi tanıyorsun:)ben kimim mesela
kimim ben

banada ilginç geldi ya 3 mesajın var ve sadece bu konuyla ilgili ve şu anda üyelik iptalini okuyorsun tesadüf galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…