- 25 Kasım 2012
- 8.570
- 1.271
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #26.361
Evet, abartırız gözlerinde.Ben kendi adıma konuşayım abartırım biraz..Eskiden devlet sorunu yapardım resmen, saniyesinde konuşmak zorundaymışım gibi davranırdım..O da sinirlenirdiŞimdi daha sakinim, uygun zamanda söylerim mesela..O da kızmaz o kadar.Huylarına gidip tatlı konuşucaksın, tek çözüm bu
aynenzor bir ilişki yürütmek ya sabır sabır
Evett..Çoook zorr =) Allah sabır versin bizlere=) Onlar da bizimle uğraşıyolar amaErkekler her ne kadar umursamaz görünseler de umursuyolar, sadece biz belli ediyoruz.Tek fark=onlar rahatlar, abartmıyolar ==)
Canım beni faceden sildi , çocukca .
Büyük laf etti ararsam anamı .... dedi.
Ben adım atmam , affedermiyim bilmiyorum da .
Ama seviyorum.
aynen ama az da onlar belli etse duygu yoksunu sanmayacağız bizde
Canım sinirdendir onlar, sakinleşince doğru kararı vericeksiniz..O da seviyo bana göre.Çözüm karşılıklı olarak alttan almak=)
Dönüş olacağını sanmıyorum canım
Canım hiç belli olmaz.Bende öyle diyodum, burda çok dertleştim kızlarla en çok Sedefciğimin kafasını şişirdim =) Hiç olmaz diyodum.Ama birden oldu.Beni balkonda gördü, bi baktım kapıda, barıştık..Hiç belli olmuyo, ama seviyosanız, ki seviyosunuz. Bir araya gelirsiniz..
Yazın ayrıldık mesela biz kararı kesin ve netti.
Hem o kararıından vazgeçti , hemde barıştık.
Ama bu iki oluyor , birdaha sanmıyorum bunun olacağını.
Gömeceğiz o sevgiyi
Yazın ayrıldık mesela biz kararı kesin ve netti.
Hem o kararıından vazgeçti , hemde barıştık.
Ama bu iki oluyor , birdaha sanmıyorum bunun olacağını.
Gömeceğiz o sevgiyi
canım ya belki o da düşünür düzeltir bir şeyleri.
Sanmıyorum canım dönmeyeceğimi bilmesi lazımdı
kesin karraın buysa yürekten bitti diyorsan kendini toplaman için ne yapman gerekiyor onlara baksak. seni neler mutlu eder mesela?
Bak neyden korkuyorum biliyor musun ? Geçen sefer yaptığı gibi gelecek bir süre sonra ve ben hayata geç kalacağım.
Seviyorum da ya bakacağımm çok kötü mutsuz üzgün barışacağız ben gelmesin istiyorum gelirse vazgeçemiyorum
Şimdi faceyi açtım baktım hala bana olan engeli kaldırmamışBu kadar ne yaptım ben
Benimde 1 hafta engelli kalmıştı canım ama dayanamayı kaldırmıştı oda öyle yapacak eminim şuan kendini kandırıyor...