Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sen niye yeni üyelik alıyorsun ya herkes yenileniyor mu yani :KK53:acaba benimkide biliyor mu ki benim nickimi zaten aramız bozuk sinir oluyorum bu aralar hareketlerine bende mi yeni üyelik alsam napsam ki bilemedim,ama benim ki bilmiyor ya nickimi sanmam cıks

canm ne bılıyım ılerde evlenınce eskı uyelıgımı gormesın gerek yok:)) onca çekiştirdim=))

Hoşgeldin canım nasılsın ? Bende ilk defa gece dışarı çıktım arkadasımla normalde annem izin vermez asla ama moralimde bozuk ya git dedi 11 i geçiyodu geldimm :KK31:

O zaman sende hoş geldin canım.
Benimde gece 11 i buldu eve gelmem sevgilimle vakit geçirdim. Tatil planlarından falan konuştuk.
Sen canını sıkma sakın hatasını anlayıp kendi arayacak ciddi olduğunu sanmıyorum

O zaman sende hoş geldin canım.
Benimde gece 11 i buldu eve gelmem sevgilimle vakit geçirdim. Tatil planlarından falan konuştuk.
Sen canını sıkma sakın hatasını anlayıp kendi arayacak ciddi olduğunu sanmıyorum

Bilmiyorum artık ne yapacak..Ne güzel sevgilinle vakit geçirmişsin :) Buaksam bi kızla konustuk onun sevgiliside istanbuldaymış sık sık görüşebiliyo musunuz diye sordum iki haftada bi hep geliyo ben hiç gitmedim daha dedi. İçim acıdı biz ıkı ayda bir bile görüşemiyoruz diyemedim.Gerçekten seven değer veren erkek geliyo ya valla...

Bilmiyorum artık ne yapacak..Ne güzel sevgilinle vakit geçirmişsin :) Buaksam bi kızla konustuk onun sevgiliside istanbuldaymış sık sık görüşebiliyo musunuz diye sordum iki haftada bi hep geliyo ben hiç gitmedim daha dedi. İçim acıdı biz ıkı ayda bir bile görüşemiyoruz diyemedim.Gerçekten seven değer veren erkek geliyo ya valla...

E insan sevdiğini görmeden yapamaz ki
Ama tabi bir de maddi durum var.

E insan sevdiğini görmeden yapamaz ki
Ama tabi bir de maddi durum var.

Benımkide ev bakmıyodu bişe yapmıyodu ki hatta kendı diyodu ne yapıyorum parayı bilmiyorum aileme bile adam akıllı vermıyorum diye.Nese ya ondan konusmayalım okur falan şimdi kızar msj atar nolur nolmaz..Ben üyeliğimi iptal ettireyim artık uyumadan yeni bi tane alayım :) Ağlıcam resmen üyeliğimi kapattırıyorum diye bu adımı cok seviyodum :)

Benımkide ev bakmıyodu bişe yapmıyodu ki hatta kendı diyodu ne yapıyorum parayı bilmiyorum aileme bile adam akıllı vermıyorum diye.Nese ya ondan konusmayalım okur falan şimdi kızar msj atar nolur nolmaz..Ben üyeliğimi iptal ettireyim artık uyumadan yeni bi tane alayım :) Ağlıcam resmen üyeliğimi kapattırıyorum diye bu adımı cok seviyodum :)

Nick değiştirsen olmuyor mu

X