Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Selam kızlarrrr ben geldim:)Çok yoruldum çok :KK43:
Semiramiscim takma kafaya.
Hem seni isteyelim artık diyor hemde kalkıp ayrılıyor...
Onun saydıkları bana göre tamamen bahane... Babasına üzgünmüşte sen burda yazıp gülüyormuşunda eğleniyormuşunda....
Sende üzüldün onunla birlikte burda ,herkes üzüldü babasının durumuna...Can sonuçta bu tanısın tanımasın herkes üzülür...
O çok üzgünde madem babasının demesiyle dahi dansözlü eğlencelere katılmıcaktı çok üzgünse senin onun yanında olmana izin vericekti.
Trip yaparak şımarıklık yaparak bir şey halledilmez ama bence bunun altında başka bir şey var canım.
O yüzden üzülme. Herşey olacağına varır.
Bi insan her şey ciddiye binmişken neden geri adım atsın ki...

Selam kızlarrrr ben geldim:)Çok yoruldum çok :KK43:
Semiramiscim takma kafaya.
Hem seni isteyelim artık diyor hemde kalkıp ayrılıyor...
Onun saydıkları bana göre tamamen bahane... Babasına üzgünmüşte sen burda yazıp gülüyormuşunda eğleniyormuşunda....
Sende üzüldün onunla birlikte burda ,herkes üzüldü babasının durumuna...Can sonuçta bu tanısın tanımasın herkes üzülür...
O çok üzgünde madem babasının demesiyle dahi dansözlü eğlencelere katılmıcaktı çok üzgünse senin onun yanında olmana izin vericekti.
Trip yaparak şımarıklık yaparak bir şey halledilmez ama bence bunun altında başka bir şey var canım.
O yüzden üzülme. Herşey olacağına varır.
Bi insan her şey ciddiye binmişken neden geri adım atsın ki...
Hoşgeldin canım neden yorgunsun ?

Haklısın zaten iyiyim şuanda olayın şokundan mı bilmiyorum ama içim acımıyo nedense
:26:
Bu gece başka üyelik alıcam haberin olsun bu ıu olduğunda şok olma :)

Hoşgeldin canım neden yorgunsun ?

Haklısın zaten iyiyim şuanda olayın şokundan mı bilmiyorum ama içim acımıyo nedense
:26:
Bu gece başka üyelik alıcam haberin olsun bu ıu olduğunda şok olma :)

Tüm gün kızlarla gezdik canım alışveriş yaptım.Çok yoruldum:)
Okudum canım bencede en iyisini yaparsın bu üyeliğini iptal ettirmekle :)Yenisini al ki burdan haberi olmasın hiç...
Ben de bi süredir yeni üyelik almayı düşünüyorum ama kullanıcı adıma kıyamıyorum :)

kızlar ya facede hareket dökümüne sadece ben kısmına tıklayıp arattığımda o kadar çok şey çıktı ki laf olsun dye bir sürü profile girmişim yıllar içinde bi göz atın derim en azından temizlik yapın :KK70:

Kizlar ya yurtta yine buraya erisimimi engellediler :KK5::KK5::KK5:

Semiramis sana da cok uzuldum hakkinda hayirlisi olsun :KK5::KK5::KK5:

Hadi optum en kisa zamanda geri gelebilirim ins :18:

Bu arada hepimiz uyelik adimizi degistirelim yeni bir topikte bulusalim madem :KK53:

Son düzenleme:
Kızlar biz ayrıldık.Akşamki sebeplerden dolayı.Burda onun adını geçirmeyelim bidaha malum kızıyor istemiyor .Ben herhangi bi sorunum olduğunda iyi ya da kötü sizlere özel msjla ulaşırım.Başka üyelik mi almalıyım yoksa kullancı adımı mı değiştirmeliyim bilmiyorum,Günün birinde burayı tekrar okuyacağına eminim bende dertleşemeyeceğim sizlerle üye adımı değiştirsem bulur mu ki :26:

Çok üzüldüm Canım ya :26: Kötü olmuş, keşke söylemeseydin sende adını filan, ne hakla okuyo? Burada herkesin derdi, sorunu konuşuluyor..Ayıp olmuş yaptığı.. Senin umrunda olmasaydı burda konuşma gereği bile duymazdın babasıdan, paylaştın bizimle dualar ettik adamcağıza, ne hakla üzülmemişsin diyo? Bi' üyelik al bence, bize de mesaj atarsın canım, bende düşünüyodum zaten yeni üyeliği, bi' kaç kişi daha düşünüyomuş =) Sıkma canını dicem ama elde değil, iyi bilirim :KK14: Ama şunu sakın unutma, Sen çok iyi kalpli, düşünceli, sadık birisin.Allah'ım kalbine göre verir.

canın çok yanıyordur eminim ama kafanda bitiriyorsan sen de bir şekilde geçicek insanlar neler neler atlatıyor eminim ki sen de güçlü bir kızsın sadece zaman birazcık

Aksam burdaki konusmalarımı okumuş o yüzden 'ben ne derdindeyim sen neler konusup gülüyosun hiç üzülmüyosun, hiç üzülmemişsin' falan dedi işte...Bugünde benım derdim, sıkıntım var bitti falan yazmış. Öyle işte canım..

nee ciddi misin ayrıldınız mı yani

Kızlar biz ayrıldık.Akşamki sebeplerden dolayı.Burda onun adını geçirmeyelim bidaha malum kızıyor istemiyor .Ben herhangi bi sorunum olduğunda iyi ya da kötü sizlere özel msjla ulaşırım.Başka üyelik mi almalıyım yoksa kullancı adımı mı değiştirmeliyim bilmiyorum,Günün birinde burayı tekrar okuyacağına eminim bende dertleşemeyeceğim sizlerle üye adımı değiştirsem bulur mu ki :26:

üye adını değiştirsen bulur çünkü buraya bakar konuya bir bakar nick değişmiş ama konuşulan konular aynı seni bulur
yeni bir üyelik aç ama bunu yönetime bildir kazene bildirmeden yaparsan direk atar siteden haberin olsun ikinci üyelik diye:KK34:

başlıgı da ilişkilerle ılgılı olmasın yenmı topıgımızın:))
zaten bnde yakında yenı uyelık alıcam

sen niye yeni üyelik alıyorsun ya herkes yenileniyor mu yani :KK53:acaba benimkide biliyor mu ki benim nickimi zaten aramız bozuk sinir oluyorum bu aralar hareketlerine bende mi yeni üyelik alsam napsam ki bilemedim,ama benim ki bilmiyor ya nickimi sanmam cıks

X