- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #26.181
başlıgı da ilişkilerle ılgılı olmasın yenmı topıgımızın:))
zaten bnde yakında yenı uyelık alıcam
Zaten farklı bi konu açarım canım msj atarım sizlere...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım neden yorgunsun ?Selam kızlarrrr ben geldim:)Çok yoruldum çok
Semiramiscim takma kafaya.
Hem seni isteyelim artık diyor hemde kalkıp ayrılıyor...
Onun saydıkları bana göre tamamen bahane... Babasına üzgünmüşte sen burda yazıp gülüyormuşunda eğleniyormuşunda....
Sende üzüldün onunla birlikte burda ,herkes üzüldü babasının durumuna...Can sonuçta bu tanısın tanımasın herkes üzülür...
O çok üzgünde madem babasının demesiyle dahi dansözlü eğlencelere katılmıcaktı çok üzgünse senin onun yanında olmana izin vericekti.
Trip yaparak şımarıklık yaparak bir şey halledilmez ama bence bunun altında başka bir şey var canım.
O yüzden üzülme. Herşey olacağına varır.
Bi insan her şey ciddiye binmişken neden geri adım atsın ki...
Hoşgeldin canım neden yorgunsun ?
Haklısın zaten iyiyim şuanda olayın şokundan mı bilmiyorum ama içim acımıyo nedense :26:
Bu gece başka üyelik alıcam haberin olsun bu ıu olduğunda şok olma :)
Kızlar biz ayrıldık.Akşamki sebeplerden dolayı.Burda onun adını geçirmeyelim bidaha malum kızıyor istemiyor .Ben herhangi bi sorunum olduğunda iyi ya da kötü sizlere özel msjla ulaşırım.Başka üyelik mi almalıyım yoksa kullancı adımı mı değiştirmeliyim bilmiyorum,Günün birinde burayı tekrar okuyacağına eminim bende dertleşemeyeceğim sizlerle üye adımı değiştirsem bulur mu ki :26:
2 sene 3 ay boşunaaaymış
8 yıllık birliktelik
evliliğe kavuşamadan bitti gitti
zamanla herşey tüketiliyor
Aksam burdaki konusmalarımı okumuş o yüzden 'ben ne derdindeyim sen neler konusup gülüyosun hiç üzülmüyosun, hiç üzülmemişsin' falan dedi işte...Bugünde benım derdim, sıkıntım var bitti falan yazmış. Öyle işte canım..
Kızlar biz ayrıldık.Akşamki sebeplerden dolayı.Burda onun adını geçirmeyelim bidaha malum kızıyor istemiyor .Ben herhangi bi sorunum olduğunda iyi ya da kötü sizlere özel msjla ulaşırım.Başka üyelik mi almalıyım yoksa kullancı adımı mı değiştirmeliyim bilmiyorum,Günün birinde burayı tekrar okuyacağına eminim bende dertleşemeyeceğim sizlerle üye adımı değiştirsem bulur mu ki :26: