Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Hahahah çok güldüm

Bi yıldırım nikahı yapsak annemle babam napar acaba :KK53:
tatlım rahatlamak ıcın başka yollar da var:)
berceste iyi değilsin sen :)))

hurremland bakalım göreceğiz artık. Herşeyi mahvetti. Milletin öğrenmesinden hoşlanmadım hiç.
olsun sınırden olmustur takma milleti
Evet canım haklısın..Zaten artık burayada yazmam yanı sizlerle konusurumda canım sıkkında olsa söylemem pek..

özelden dertlesırız fazla konusmayız hakkında :KK31:

Aaa düş :KK14:
Yazmayacağım da dedi lafı okudun mu anamı ... seni ararsam dedi bana.

Valla burda okuyan bilir ben ne dönemden geçtim ki bi çok şeyide yazmadım ne küfürler etmişti sana yazarsam sana dönersem ...... vs vs vs şimdi yazmayım açık açık :)
Çünkü sinirlendiğinde kim olursa olsun küfür eden biriydi ve gerçekten çok ama çok kırıcı oluyordu...

Ama ne oldu canım biliyormusun daha 1 hafta geçmeden özürler dilemeye başladı ama hiç cevap vermedim istemedim çünkü gerçekten çok kırılmıştım ve ondan vazgeçmiştim 1 buçuk aya yakın hep görüşmek için yazdı aradı hep istemedim yalvardı çok değiştim dedi hiç inanmadım...
Benim evimin oraya gelip hep beklemiş beni hep izlemiş uzaktan sonradan haberim oldu bunlardan...
Neyse dedim bi şans vereyim ama hiç umutlu değildim ondan barışmak için numara yapıyor diye düşündüm ve şu an 5 ay oldu hiç bir değişme yok küfür desen küfür yok adam bambaşka biri okadar sakin ki inat yapmıyor gurur yapmıyor...İşin aslı ne biliyormusun vazgeçilmez olmadıklarını anlamaları..
Sen arama yazma bi hafta on gün bi ay bırak geçsin elbet yazıcak ...

.........................................................................................

Son düzenleme:
Valla burda okuyan bilir ben ne dönemden geçtim ki bi çok şeyide yazmadım ne küfürler etmişti sana yazarsam sana dönersem ...... vs vs vs şimdi yazmayım açık açık :)
Çünkü sinirlendiğinde kim olursa olsun küfür eden biriydi ve gerçekten çok ama çok kırıcı oluyordu...

Ama ne oldu canım biliyormusun daha 1 hafta geçmeden özürler dilemeye başladı ama hiç cevap vermedim istemedim çünkü gerçekten çok kırılmıştım ve ondan vazgeçmiştim 1 buçuk aya yakın hep görüşmek için yazdı aradı hep istemedim yalvardı çok değiştim dedi hiç inanmadım...
Benim evimin oraya gelip hep beklemiş beni hep izlemiş uzaktan sonradan haberim oldu bunlardan...
Neyse dedim bi şans vereyim ama hiç umutlu değildim ondan barışmak için numara yapıyor diye düşündüm ve şu an 5 ay oldu hiç bir değişme yok küfür desen küfür yok adam bambaşka biri okadar sakin ki inat yapmıyor gurur yapmıyor...İşin aslı ne biliyormusun vazgeçilmez olmadıklarını anlamaları..
Sen arama yazma bi hafta on gün bi ay bırak geçsin elbet yazıcak ...

Aramayı düşünmüyorum aynen çok kırıldım.
Beni sevdiğini biliyorum , pişmanda olacak.
Ama artık dönmek istemiyorum da kafam çok karışık :KK43:

Kızlar bu arada cidden ben birden coşmadım böyle

Bn hep böyleyim

İlk defa size yansıtıyorum sadece

Onu gördüğüm ilk günden beri böyleyim ben

Hatta merak ettim hep, siz nasıl bu kadar sakinsiniz diye

Galiba bende bir sorun var :KK52:

Kızlar bu arada cidden ben birden coşmadım böyle

Bn hep böyleyim

İlk defa size yansıtıyorum sadece

Onu gördüğüm ilk günden beri böyleyim ben

Hatta merak ettim hep, siz nasıl bu kadar sakinsiniz diye

Galiba bende bir sorun var :KK52:

Ya tabiki buluştuğumuzda kokusunu duyduğumda göğsüne yattığımda bende tuhaf oluyorum ama seninki fazla :))

Sevgilim de diyor başka erkek olsa bu kadar karşı koyamaz

beni çok zorluyorsun diyor :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Tamam tatlım eee sen nasılsın bakalım :)
nolsun canm hep bıldıgın gıbı.ewdeydım butun gun dızılere baktım geldım

Sevgilimi gördüğüm ilk günden beri böyleyim ben

İlk defa sizinle paylaşıyorum burada

Benim kankam usandı artık çünkü

Ya cidden onda farklı bişiy var, engel olamıyorum kendime

hmm umarım yasadıgında memnun kalırsın hayal kırıklıgına ugramazsın ve pişman olmazsn:)

X