Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ben artık güzellik uykusuna yatıyorum kızlar.
Berce sana kırmızı rüyalar :KK53::KK53:
Semiramis sen de fazla takma canım kendi hatasını senin üstüne yıkıyor.
Düş yediklerini hazmetmeden uyuma reflü olursun mazallah

Okudum canım :) olur öyle arada :) Benım moral sıfır benımki burda yazdıklarımı okudu çok kızdı konusmuyo benımle...
fıstık artık okumus yapacak bır sey yok.. ama burda 10 lafımızdan 8 i onun babasıydı,hassas bır anıdır o yuzden oyle yapmıstır. keske soylemeseydın rumuzunu dıyecegım ama olan olmus.iyisi mi ondan fazla bahsetmemek
Millete yayın yaptı sedulu.
Bana defol git şimdi başkasına dedi.
Ve dahası oooo :KK14:
canım erkekler eser gürler bitti der yemın eder küfür eder ama çok geçmeden geri döner merak etme... .çok gördük esip gürleyenleri...

bEN az önce sevgilime 'aşkımmmmmmmmmm seni istiyorum' diye msj attım

Farkında olmadan attım

Abuuuuuu

:KK53:
kız coşmuşun gene yıldırım nıkahı yapak sana.damadın değil senın sırtına vuracam bızzat:KK52:

İyi uykular canım görüşmek üzere :KK54:

fıstık artık okumus yapacak bır sey yok.. ama burda 10 lafımızdan 8 i onun babasıydı,hassas bır anıdır o yuzden oyle yapmıstır. keske soylemeseydın rumuzunu dıyecegım ama olan olmus.iyisi mi ondan fazla bahsetmemek

canım erkekler eser gürler bitti der yemın eder küfür eder ama çok geçmeden geri döner merak etme... .çok gördük esip gürleyenleri...

kız coşmuşun gene yıldırım nıkahı yapak sana.damadın değil senın sırtına vuracam bızzat:KK52:

Hahahah çok güldüm

Bi yıldırım nikahı yapsak annemle babam napar acaba :KK53:

berceste iyi değilsin sen :)))

hurremland bakalım göreceğiz artık. Herşeyi mahvetti. Milletin öğrenmesinden hoşlanmadım hiç.

Evet canım haklısın..Zaten artık burayada yazmam yanı sizlerle konusurumda canım sıkkında olsa söylemem pek..

Kızlar ben de yatayım

Bu gece çılgın rüyalar görürüm artık

Uyumadan önce uzun uzun aşkımla ilk gecemizi hayal edicem zaten :KK69:

Soda içiyorum canım biraz olsun rahatlatıyor :)
İyi geceler görüşmek üzere iyi uykular :)

X