- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #26.101
oLAR OLAR
Sevgilim burayı oku da bana tecavüz et
Bu arada sevgilimden cevap gelmiş 'Askım ben de seni istiyommmm' demiş
İstemiyorum dese anormal olurdu kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oLAR OLAR
İstemiyorum dese anormal olurdu kız
oLAR OLAR
fıstık artık okumus yapacak bır sey yok.. ama burda 10 lafımızdan 8 i onun babasıydı,hassas bır anıdır o yuzden oyle yapmıstır. keske soylemeseydın rumuzunu dıyecegım ama olan olmus.iyisi mi ondan fazla bahsetmemekOkudum canım :) olur öyle arada :) Benım moral sıfır benımki burda yazdıklarımı okudu çok kızdı konusmuyo benımle...
canım erkekler eser gürler bitti der yemın eder küfür eder ama çok geçmeden geri döner merak etme... .çok gördük esip gürleyenleri...Millete yayın yaptı sedulu.
Bana defol git şimdi başkasına dedi.
Ve dahası oooo
kız coşmuşun gene yıldırım nıkahı yapak sana.damadın değil senın sırtına vuracam bızzatbEN az önce sevgilime 'aşkımmmmmmmmmm seni istiyorum' diye msj attım
Farkında olmadan attım
Abuuuuuu
Tarielanser, sen hiç merak etme o gelecek ama sen hiç yazma arama....
Ben artık güzellik uykusuna yatıyorum kızlar.
Berce sana kırmızı rüyalar
Semiramis sen de fazla takma canım kendi hatasını senin üstüne yıkıyor.
Düş yediklerini hazmetmeden uyuma reflü olursun mazallah
fıstık artık okumus yapacak bır sey yok.. ama burda 10 lafımızdan 8 i onun babasıydı,hassas bır anıdır o yuzden oyle yapmıstır. keske soylemeseydın rumuzunu dıyecegım ama olan olmus.iyisi mi ondan fazla bahsetmemek
canım erkekler eser gürler bitti der yemın eder küfür eder ama çok geçmeden geri döner merak etme... .çok gördük esip gürleyenleri...
kız coşmuşun gene yıldırım nıkahı yapak sana.damadın değil senın sırtına vuracam bızzat
fıstık artık okumus yapacak bır sey yok.. ama burda 10 lafımızdan 8 i onun babasıydı,hassas bır anıdır o yuzden oyle yapmıstır. keske soylemeseydın rumuzunu dıyecegım ama olan olmus.iyisi mi ondan fazla bahsetmemek
canım erkekler eser gürler bitti der yemın eder küfür eder ama çok geçmeden geri döner merak etme... .çok gördük esip gürleyenleri...
kız coşmuşun gene yıldırım nıkahı yapak sana.damadın değil senın sırtına vuracam bızzat
Ben artık güzellik uykusuna yatıyorum kızlar.
Berce sana kırmızı rüyalar
Semiramis sen de fazla takma canım kendi hatasını senin üstüne yıkıyor.
Düş yediklerini hazmetmeden uyuma reflü olursun mazallah
Kaçır beni aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmm
berceste iyi değilsin sen :)))
hurremland bakalım göreceğiz artık. Herşeyi mahvetti. Milletin öğrenmesinden hoşlanmadım hiç.
Adet dönemindesin dmi ? İnsan tuhaflaşıyor o dönemde zaten...
Evet iyi değilim
Kızlar ben de yatayım
Bu gece çılgın rüyalar görürüm artık
Uyumadan önce uzun uzun aşkımla ilk gecemizi hayal edicem zaten
Ben hiç böyle hissetmedim kendimi
Okadar koyun koyuna yattık , nefsime süper gem vurmuşum
Evet canım iki gün önce aşkımın ağzına ...yodum
Şimdi de seni istiyorum diye tutturdum