- 16 Ekim 2007
- 6.289
- 43
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #25.921
Bir kişi 40 canım ikimizin ki 80 oluyor. Tabi onun gelişi var bide benim gelişimde var.
Araba babasının ama erkek arkadaşım daha çok kullanıyor o yüzden benzin hazır yani. O burda otelde kalmak için bi yerlere gittiğimizde ödemek için para ayırmış zaten fakat otobüsle gitme durumu çıkınca bide bende para olmayınca karışıklık çıktı.
Aramızda para mevzusu şöyledir mesela bizim ben Konyaya gidicem yol param eksik o tamamlar yada biletimi alır. Ben şuana kadar para anlamında yardımda bulunmadım hiç çünkü durumum müsait olmadı. Çok az bi miktar yanında yoktur vermişimdir ama onun dışında olmadı.
Hani onun durumu daha iyi bana göre o yüzden gidişimi ayarlamasını istedim fakat sürekli ondan yardım bekler gibi mi oluyor :44:
Hımm anladım canım...
Durumunu bildiği için içinden gelerek yardımda bulunuyor sana ben sürekli yardım bekler gibi bi düşünce olacağını sanmıyorum... Bana göre de yardım bekler gibi bi durum olmuyor...
Bu arada antalyada nerde kalıyorsun canım ailenlemi yani?
Anladım canım:) Bence kendini sıkıntıya sokma bu konuda:)
Bende o yüzden sıkıntıya giriyorum biraz :)
Ailemle kalıyorum canım yani annem ve anneannemle beraber babamla görüşmüyorum o İzmirde.
gunaydınnnnn
Günaydın mı :) Ne günaydını ayol akşam oldu :)))Yenimi uyandın :))
Bu seferki görüşme sorununu da atlatırsak içim rahatlıycak canım :)
Merhabalar yeni uyandın sanırım sen
Bu seferki görüşme sorununu da atlatırsak içim rahatlıycak canım :)
akşam 5 te yattım valla canım:)))
valla 1 saat felan oldu ama hala açılamadım:)))
canm buarada aksam kapatıcıyla ılgılı sordun ya atroşun yazdıgını onaylıyorum goldenrose ıcın aydınlık yapıyor tonu vs guzel ama kırısıklara doluyor gercekten:)))
ne kadar zaman da bır gorusuyorsunuz.konya antalya arası kac saat.erkegın daha fedakar olması gerekır tabı ama bırazda maddıyata gore değişir kımın maddiyatı daha ıyıyse o fedakarlık yapar canm bence,
Konya Antalya arası 5 buçuk saat canım yakın yani 3 haftaya bir görüşüyorduk bu sefer 1 ay oldu işlerimiz vardı.
Onun durumu daha iyi yani annesi babası çalışıyor benim babam yok yanımda maalesef annem her şeyimizi yetiştirmeye çalışıyor yol parası bile bazen zor oluyor benim için...
hmm canm o zaman bıraz o kassın...
Eheh anladim canim
Benim annemin de dogum gunu 30 ocak anne 53 oluyorsun masallah dedim
Ne 53ü 35 oluyorum rakamlari yanlis yazdin diyor
Cok hos kadin bu annem yaaa
25 mi? Fatih buyukmus yaw
Benim sevgilim daha 21 yasinda minigim benim
Sabah uyandiginizda birbirinize gunaydin msji atmiyor musunuz?
Konya Antalya arası 5 buçuk saat canım yakın yani 3 haftaya bir görüşüyorduk bu sefer 1 ay oldu işlerimiz vardı.
Onun durumu daha iyi yani annesi babası çalışıyor benim babam yok yanımda maalesef annem her şeyimizi yetiştirmeye çalışıyor yol parası bile bazen zor oluyor benim için...