Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Hımm anladım canım...
Durumunu bildiği için içinden gelerek yardımda bulunuyor sana ben sürekli yardım bekler gibi bi düşünce olacağını sanmıyorum... Bana göre de yardım bekler gibi bi durum olmuyor...
Bu arada antalyada nerde kalıyorsun canım ailenlemi yani?

Bende o yüzden sıkıntıya giriyorum biraz :)
Ailemle kalıyorum canım yani annem ve anneannemle beraber babamla görüşmüyorum o İzmirde.

Anladım canım:) Bence kendini sıkıntıya sokma bu konuda:)

Günaydın mı :) Ne günaydını ayol akşam oldu :)))Yenimi uyandın :))

valla 1 saat felan oldu ama hala açılamadım:)))
canm buarada aksam kapatıcıyla ılgılı sordun ya atroşun yazdıgını onaylıyorum goldenrose ıcın aydınlık yapıyor tonu vs guzel ama kırısıklara doluyor gercekten:)))

Bu seferki görüşme sorununu da atlatırsak içim rahatlıycak canım :)

ne kadar zaman da bır gorusuyorsunuz.konya antalya arası kac saat.erkegın daha fedakar olması gerekır zaten genelde sen gıdıyormussun masraf yapıp, bırazda maddıyata gore değişir kımın maddiyatı daha ıyıyse o fedakarlık yapar canm bence,

Son düzenleme:

Çok uyuyunca insan zor açıyor kendini :)
Anladım canım bloglarda falan araştırayım ben diğer kapatıcılarda da aynı sorun varsa golden rose u deneyebilirim:)

ne kadar zaman da bır gorusuyorsunuz.konya antalya arası kac saat.erkegın daha fedakar olması gerekır tabı ama bırazda maddıyata gore değişir kımın maddiyatı daha ıyıyse o fedakarlık yapar canm bence,

Konya Antalya arası 5 buçuk saat canım yakın yani 3 haftaya bir görüşüyorduk bu sefer 1 ay oldu işlerimiz vardı.
Onun durumu daha iyi yani annesi babası çalışıyor benim babam yok yanımda maalesef annem her şeyimizi yetiştirmeye çalışıyor yol parası bile bazen zor oluyor benim için...

hmm canm o zaman bıraz o kassın...

25 mi? Fatih buyukmus yaw

Benim sevgilim daha 21 yasinda minigim benim

Sabah uyandiginizda birbirinize gunaydin msji atmiyor musunuz?

21 mi 25 mi ikinizinkiler de daha toy benim erkeğim 27 yaşında olgun bir erkek artık bebeğim
ALLAH uzun ömürler versin İNŞALLAH AMİN

Son düzenleme:

erkeğin bu konularda fedakarlık yapması lazım ama daha çok ,hem diyorsun ki onun durumu daha iyi o gelsin yanına yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…