Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Hoşgeldin aramıza:)
Onu kendi yöntemleriyle vur bence..Aramıyor mu arama :)
Mesaj atmıyor mu atma :)
Bi süre sonra bazı şeylerin farkına varıcak senin neden değiştini sormaya başlıcaktır :)

Tamam doğru hatırlıyorum o zaman canım :)
Yinede bi sorayım dedim :)
Bi süre sonra sana bi kaç soruyla gelebilirim

Ben yazın bile soğuk suyla duş alamam kız adam bu soğukta nasıl soğuk suyla duş alsın cani seni:)

Hayırdır canım ?Ankara'ya mı taşınıyorsun yoksa?

Duş meslesine gelince evet ben biraz merhametsiz bir sevgiliyim

Kızlar ben çıkıyorum şimdi akşama görüşürüz

Hoşgeldin aramıza:)
Onu kendi yöntemleriyle vur bence..Aramıyor mu arama :)
Mesaj atmıyor mu atma :)
Bi süre sonra bazı şeylerin farkına varıcak senin neden değiştini sormaya başlıcaktır :)

Hoşbulduk canım..
bu yöntem bile onu etkilemiyor. tahammülümde kalmadı açıkcası bu gamsızlığına..

Kızlar size bir şey sorucam. Canım sıkıldı biraz bu konuya.
2 buçuk senedir beraberim erkek arkadaşımla ve 4 aydırda ayrı şehirlerdeyiz.
O Konyada ben Antalyadayım. Daha önce Konyada yaşadığım için akrabalarım var oraya gidince onlarda kalıyorum yani tek yol parasını ayarlıyorum.
Sevgilimin buraya gelmesi daha masraflı oluyor kalcak yeri yok otel parası,yol parası burda gitceğimiz yerleri falanda o ödüyor...
Haliyle benim gitmem daha rahat oluyor.
Bu seferde 5 gün sonra 3 günlüğüne gelicek beraber Konyaya gidicez uzun bi süre beraber olucaz.
Annemle babam ayrı benim. Maddi durumumuzda aman aman iyi değil yani.
Ben oraya giderken arada yol paramı ayarlardı yardım ederdi. Şimdi bendede yok hiç burdan Konyaya otobüsle gitcekmişiz arabayla gelemeyebilirmiş bende paramın olmadığını o ayarlayabilir mi diye sordum. O bendede yok otobüsle gelceğimizi bilmediğimden ayarlamadım kendime bile dedi.
Sen ayarlasan annenle konuşsan dedin. Böyle durumlarda erkeğin daha fedakar olmasını düşünüyorum ben yanlış mıyım sizce ?

Yol parası ne kadar tutucak ki...
İkinizde çalışan insanlarsınız yola çıkılcağını bile bile neden kenara azda olsa bi miktar para atmadınız ki:44:
Birde ben sevgili yada eşler arasında para durumuna şu şekilde bakarım, insanlık hali parasız kalabilir o ay başka ekstra bi şey çıkabilir ve fazla harcama olmuş olabilir o yüzden sevgiliden para istemesi bana garip gelmez ama her zaman olan bi durumsa bana terstir işte o durum... Erkeğin bi ağırlığı olmalı derim ben... Ama bu her zaman olmayan bir şeyse insanlık hali der geçerim yardım ederim para mevzusunu sorun yapmam...
Ama benim burda anlamadığım kendi arabasıyla gidildiğinde daha masraf olmaz mı ?
Sonuçta benzin parası çok gidiyor iki kişinin bilet parasından daha fazla tutar diye düşünüyorum...Arabayla gidilseydi de durum bu şekilde mi olucaktı?

En son 2 saat önce yedimde hemen acıkıyorum bu kadar yiyip de kilo alamayan bir insanım :)

Süper bir şey bu :) Bende bi kaç sene önce aynen bu durumdaydım :)
Yer yer hiç kilo almazdım sabit dururdum kilomda ama benim bi sırrım vardı tabi her yemekten sonra soda içerdim :))) O kadar çok soda içmekte faydalı bir şey değil tabi ama nabayım kilomu sabit tutuyordu :)
Şimdi ise oh maşallah çok kilo aldım ama çok güzel oldu şimdi :)))
Yüzüm ve vücudum topladı kendini :) Bu kiloda kalmak için sodaya başlıcam yeniden DD

Bir kişi 40 canım ikimizin ki 80 oluyor. Tabi onun gelişi var bide benim gelişimde var.
Araba babasının ama erkek arkadaşım daha çok kullanıyor o yüzden benzin hazır yani. O burda otelde kalmak için bi yerlere gittiğimizde ödemek için para ayırmış zaten fakat otobüsle gitme durumu çıkınca bide bende para olmayınca karışıklık çıktı.
Aramızda para mevzusu şöyledir mesela bizim ben Konyaya gidicem yol param eksik o tamamlar yada biletimi alır. Ben şuana kadar para anlamında yardımda bulunmadım hiç çünkü durumum müsait olmadı. Çok az bi miktar yanında yoktur vermişimdir ama onun dışında olmadı.
Hani onun durumu daha iyi bana göre o yüzden gidişimi ayarlamasını istedim fakat sürekli ondan yardım bekler gibi mi oluyor :44:

Sen sodayı bırakınca mı kilo almaya başladın ?
Sanırım benim yapım böyle belkide diğer insanlara göre çok yemiyorumdur bu benim düşüncem :)
Mesela annem az yediğimi söyler ama bana göre fazla bile yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…