- 16 Ekim 2007
- 6.289
- 43
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #25.941
Selam kızlarrr nerdesiniz hadi muhabbete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlarrr nerdesiniz hadi muhabbete
Selam canım nasılsın napıyosun :)
İyiyim canım oturdum hem dizi izliyorum hemde nette dolanıyorum :)
Saçımdada maske var bir yandanda bu akşam ellerimede maske yapsam mı acaba diye düşünüyorum :)
Benimki gece vardiyasında oldumu kendimi bakıma veriyorum :)))
intikam mı izliyorsunuz kızlar ?
Ben onu izlemiyorum canım yeni bölüm başlayınca zengin kız fakir oğlanı izleyeceğim birazdan :))
Bugün bende cok bakım yaptımm, şımartım kendimii :))) Yosun maskesi yaptım yüzüme, saç sütüm var keratinli ondan sıktım,vücut losyonumu sürdümmm :) Normalde canım istemez, zor gelir ama bugün istedi
intikam mı izliyorsunuz kızlar ?
Yosun maskesi nasıl oluyor canım ne işe yarıyor :)
Ben her duştan önce bu aralar muhakkak saçıma bir şeyler sürerim çünkü 1 ay öce saçımı açtırdım ve üstüne 2 kere saç boyadım saçlarım acayip yıprandı lastik gibi uzuyor onları toparlamaya çalışıyorum:2:
Vücut losyonumuda duştan sonra ve gün içinde bi kere muhakkak sürerim:) Allahım koku delisiyim illa saçımdan vücudumdan güzel kokular gelicek :))))
Ama tam olarak istediğim vücut losyonunu bulamadım Şu an coconut &creami kullanıyorum hoş kokuyor ama tam olarak istediğim koku değil Önerebileceğin bir şey var mı canım
Ben onu izliyorum canım :)))
kızlar yüzünüze nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz?
canım ben doa kozmetikten melisa kremini kullanıyorum, çooookkk memnunum
Yosun maskesi cildi temizliyormuş canım.Bende sivilce sorunu var gözenekleri temizliyor yani :) Kullandıgımdan beri baya geçti ama :) Benim saclarmda eskiden öyleydi kopuyodu cok kötüydü ama sonra koyu renge boyattım kırıklarımı aldırdım şimdi düzleştiğinde kalçama kadar geliyo Ben orflimenin losyonunu kullanıyorum aynı zamanda cilde aydınlık veriyor kokusuda güzel bence meyve değil ama....
Şunları kullanıyorumm :) Eki Görüntüle 615380
Tekrardan hoş geldin)iyi akşamlar kızlaarr ben geldim tekrardan :)
canım ben doa kozmetikten melisa kremini kullanıyorum, çooookkk memnunum
beğeniceğine eminim canım ben bu kremi sevgilim için almıştım aslında, hem cildi nemlendiriyo hem de traş sonrası tahrişi engelliyomuş, ama ben bi denedim ve bi daha bırakamadım vermedim onateşekkürler canım bi bakayım ona
Tekrardan hoş geldin)
Bendede var melisa ve fesleğen kremi:)
Ne zaman bir şey ısmarlasam hep gönderiyorlar fenalık geldi valla :) Bende dağıtıyorum artık :)
İkisindende birer tane bıraktım kendime o kadar:)
Bir şey ısmarlarsam artık yazıcam krem göndermeyin diye:))
bende salatalık özlü krem kullanıyorum kızlar. baya ferahlatıyor cildimi.
beğeniceğine eminim canım ben bu kremi sevgilim için almıştım aslında, hem cildi nemlendiriyo hem de traş sonrası tahrişi engelliyomuş, ama ben bi denedim ve bi daha bırakamadım vermedim ona
hahah öyle denk geliyo herhalde canım, bana da genelde yağ gönderiyolar, ama en son saç bakım maskesi göndermişler, fakat daha kullanmadım. sen kullandın mı keratinli saç maskesini?