Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Selam canım nasılsın napıyosun :)

İyiyim canım oturdum hem dizi izliyorum hemde nette dolanıyorum :)
Saçımdada maske var bir yandanda bu akşam ellerimede maske yapsam mı acaba diye düşünüyorum :)
Benimki gece vardiyasında oldumu kendimi bakıma veriyorum :)))

İyiyim canım oturdum hem dizi izliyorum hemde nette dolanıyorum :)
Saçımdada maske var bir yandanda bu akşam ellerimede maske yapsam mı acaba diye düşünüyorum :)
Benimki gece vardiyasında oldumu kendimi bakıma veriyorum :)))

Bugün bende cok bakım yaptımm, şımartım kendimii :))) Yosun maskesi yaptım yüzüme, saç sütüm var keratinli ondan sıktım,vücut losyonumu sürdümmm :) Normalde canım istemez, zor gelir ama bugün istedi :KK12::KK1:

Bugün bende cok bakım yaptımm, şımartım kendimii :))) Yosun maskesi yaptım yüzüme, saç sütüm var keratinli ondan sıktım,vücut losyonumu sürdümmm :) Normalde canım istemez, zor gelir ama bugün istedi :KK12::KK1:

Yosun maskesi nasıl oluyor canım ne işe yarıyor :)
Ben her duştan önce bu aralar muhakkak saçıma bir şeyler sürerim çünkü 1 ay öce saçımı açtırdım ve üstüne 2 kere saç boyadım saçlarım acayip yıprandı lastik gibi uzuyor onları toparlamaya çalışıyorum:2:
Vücut losyonumuda duştan sonra ve gün içinde bi kere muhakkak sürerim:) Allahım koku delisiyim illa saçımdan vücudumdan güzel kokular gelicek :))))
Ama tam olarak istediğim vücut losyonunu bulamadım :KK43: Şu an coconut &creami kullanıyorum hoş kokuyor ama tam olarak istediğim koku değil :KK43: Önerebileceğin bir şey var mı canım
intikam mı izliyorsunuz kızlar ?

Ben onu izliyorum canım :)))

Yosun maskesi nasıl oluyor canım ne işe yarıyor :)
Ben her duştan önce bu aralar muhakkak saçıma bir şeyler sürerim çünkü 1 ay öce saçımı açtırdım ve üstüne 2 kere saç boyadım saçlarım acayip yıprandı lastik gibi uzuyor onları toparlamaya çalışıyorum:2:
Vücut losyonumuda duştan sonra ve gün içinde bi kere muhakkak sürerim:) Allahım koku delisiyim illa saçımdan vücudumdan güzel kokular gelicek :))))
Ama tam olarak istediğim vücut losyonunu bulamadım :KK43: Şu an coconut &creami kullanıyorum hoş kokuyor ama tam olarak istediğim koku değil :KK43: Önerebileceğin bir şey var mı canım

Ben onu izliyorum canım :)))

Yosun maskesi cildi temizliyormuş canım.Bende sivilce sorunu var gözenekleri temizliyor yani :) Kullandıgımdan beri baya geçti ama :) Benim saclarmda eskiden öyleydi kopuyodu cok kötüydü ama sonra koyu renge boyattım kırıklarımı aldırdım şimdi düzleştiğinde kalçama kadar geliyo:nazar::KK1: Ben orflimenin losyonunu kullanıyorum aynı zamanda cilde aydınlık veriyor kokusuda güzel bence meyve değil ama....
Şunları kullanıyorumm :)
$ess-fairness.jpg

selam kızçelerrr :KK3:
evde misafir var sabahtan beri hiç ders çalışamadım, başım çatlıyo ağrıdan, çalışcak da hal kalmadı bende vallahi, bi size uğrıyayım dedim :KK31:

Yosun maskesi cildi temizliyormuş canım.Bende sivilce sorunu var gözenekleri temizliyor yani :) Kullandıgımdan beri baya geçti ama :) Benim saclarmda eskiden öyleydi kopuyodu cok kötüydü ama sonra koyu renge boyattım kırıklarımı aldırdım şimdi düzleştiğinde kalçama kadar geliyo:nazar::KK1: Ben orflimenin losyonunu kullanıyorum aynı zamanda cilde aydınlık veriyor kokusuda güzel bence meyve değil ama....
Şunları kullanıyorumm :)
Eki Görüntüle 615380

Parfüm gibi mi canım kokusu bunun ben bir tane kullanmıştım parfüm gibi kokuyordu böyle hafif freşh çiçeksi bi kokusu vardı çokta uzun sürüyordu ama uzun zaman oldu adını hiç hatırlamıyorum çok güzeldi:KK43:
Bu arada bende açtırdıktan sonra yine koyu renge boyatmak zorunda kaldım saçlarımı ama kuaföre gidemem kırık aldırmak için yoksa çatır çatır keserler valla saçlarımı :)
Ayda bi kere ben uçlarından kendim kesiyorum:) Belimde olmasına nerdeyse bi karış kaldı ama artık uzatmaktan ziyada bu aralar toparlansın istiyorum :)
Aslında bi kere daha böyle olmuştu sonra kuaföre gitmiştim bi bakım yapmıştı lastik gibi halinden eser kalmamıştı ama çokta tuzluya patlamıştı bana o yüzden gidemiyorum da şimdi :)
Bu arada bu yosun maskesini aktardan mı alıyorsun canım:)Bu aralar amma uzun yazıyorum :)

iyi akşamlar kızlaarr ben geldim tekrardan :)
Tekrardan hoş geldin)
canım ben doa kozmetikten melisa kremini kullanıyorum, çooookkk memnunum

Bendede var melisa ve fesleğen kremi:)
Ne zaman bir şey ısmarlasam hep gönderiyorlar fenalık geldi valla :) Bende dağıtıyorum artık :)
İkisindende birer tane bıraktım kendime o kadar:)
Bir şey ısmarlarsam artık yazıcam krem göndermeyin diye:))

teşekkürler canım bi bakayım ona :KK70:
beğeniceğine eminim canım :KK12: ben bu kremi sevgilim için almıştım aslında, hem cildi nemlendiriyo hem de traş sonrası tahrişi engelliyomuş, ama ben bi denedim ve bi daha bırakamadım vermedim ona :KK1:
Tekrardan hoş geldin)

Bendede var melisa ve fesleğen kremi:)
Ne zaman bir şey ısmarlasam hep gönderiyorlar fenalık geldi valla :) Bende dağıtıyorum artık :)
İkisindende birer tane bıraktım kendime o kadar:)
Bir şey ısmarlarsam artık yazıcam krem göndermeyin diye:))

hahah :KK1: öyle denk geliyo herhalde canım, bana da genelde yağ gönderiyolar, ama en son saç bakım maskesi göndermişler, fakat daha kullanmadım. sen kullandın mı keratinli saç maskesini?

beğeniceğine eminim canım :KK12: ben bu kremi sevgilim için almıştım aslında, hem cildi nemlendiriyo hem de traş sonrası tahrişi engelliyomuş, ama ben bi denedim ve bi daha bırakamadım vermedim ona :KK1:

hahah :KK1: öyle denk geliyo herhalde canım, bana da genelde yağ gönderiyolar, ama en son saç bakım maskesi göndermişler, fakat daha kullanmadım. sen kullandın mı keratinli saç maskesini?

Bana da yağ göndersinler :)))
Şu an o maske saçımda :)
Ama bir şey farkettim ki eski gönderdikleri maske kokuluydu bunda koku yok :)
Bu yeni göndereni ilk defa kullanıyorum :)

X