Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

25 mi? Fatih buyukmus yaw

Benim sevgilim daha 21 yasinda minigim benim

Sabah uyandiginizda birbirinize gunaydin msji atmiyor musunuz?

Evet yaşı evlemeye müsait bi yaş bende 22 olucam şubatta :) Babası hastalanmadan önce hergün atıyorduk hastalandıgından beri ben atsam bile beyfendi atmıyor baktım o atmıyo bende atmıyorum artık :)

Evet yaşı evlemeye müsait bi yaş bende 22 olucam şubatta :) Babası hastalanmadan önce hergün atıyorduk hastalandıgından beri ben atsam bile beyfendi atmıyor baktım o atmıyo bende atmıyorum artık :)

evet canim yasi cok ideal :)

Benim ailemden biri hasta olduu zaman ben ozellikle sevgilimden ilgi beklerim surekli sorsun surekli konusalim isterim yani

Karakter farkliligi kisiden kisiye degisiyor demek

Fatih'in de karakteri boyle napalim

Nasil benim sevgilim daginik sorumsuz ise

Her erkek farkli farkli :)

Ayyy benımki okadar sorumlu bi erkek ki kaç aydır buluşmuyoruz babası tamamen iyileşene kadarda buluşmayacağız Allahım çok sorumlu ne şanslı bi kızım
Kaç gündür ona çok kızgınım iyi tek bi yönünü göremiyorum

Selam kızlar:2:
Güzel yağmurlu bi günden herkese kucak dolusu sevgililer
Ne yapıyorsunuz bakayım :)

Ahah semiramis sesli guldum millet donup bana bakti ya cok guldurdun beni

Yanlış smiley koymuşum eheheheh
Baştan alayım :)selam kızlarrrr

Aleykum selam canim hosgeldin

Sevgilime dun aksam ne zaman bulusacagiz dedim

Evde kombi bozuk 3 gundur sicak su yok ev de buz giibi dus alamiyorum dedi

Dunyanin tribinu attim legen al su kaynat ne biliyim komsuya git ne biliyim git bi yerde banyo yap bahane sunma bana diye

Basinin etini yedim

Tamam soguk suyla dus alayim yarin bulusalim dedi

Ama kombileri tamir olmus bugun soguk dus almasina gerek kalmayacak

Hoşbuldum canım neler yapıyorsunuz bakayım :) Yağmur varmı oralardada:)
Berceste sen hangi şehirdeydin söylemişmiydin:)

Burda var canım :) Yağmurlu günlerde hep çok hüzünlü olurum en çokta ağlamayı seviyorum kimse anlamıyor çünkü :) Özlü söz gibi oldu ama doğru

Burda var canım :) Yağmurlu günlerde hep çok hüzünlü olurum en çokta ağlamayı seviyorum kimse anlamıyor çünkü :) Özlü söz gibi oldu ama doğru

Ben çok seviyorum canım yağmurlu havaları huzurlu oluyorum :)
Tabi moralim düzgünse :)))
Biraz moralim bozuk olsun içim kararıyor ama şimdi bomba gibiyim o yüzden yağmurun sesi ve görüntüsüyle çok huzurluyum şu anda:)

Ben yazın bile soğuk suyla duş alamam kız adam bu soğukta nasıl soğuk suyla duş alsın cani seni:)

Selam kızlaarr benide aranıza alırmısınız??
moralim çok bozuk.. 3 buçuk seneyi bulacak ilişkiimiz neredeyse ama ben onu hala tanıyamıyorum..
bazen o kadar umursamaz,o kadar gamsız oluyorki..
en basit bi örnek vereyim.. bugun mesela mutsuzdum elimizde olmayan bi sebepten dolayı,ofise girmeden beni arayacaktı sözde..
1 saat geçti ses yok 2 saat geçti ses yok. neyi bekliyosun ? dedim. bi süre sonra mesaj geldi müşteri var haber veremedim diye.
ne yaparsan yap seni bekleyende kabahat dedim.. insan düşünemez mi.. bu kız bana darılmış gönlüünü alayım arıyayım diye.. yarında belki buluşabilirdik sormuyo bile ne yapacağız selen diye.. öylece duruyo bu durumlardada ölse cevap vermez. kavga etmek istemiyomuş beyefendi. benimde en çok ilgi beklediğim zamanlardır aslında.. ne yapayım şimdi ben..

Kızlar bişey sorucam özel albüm yaptığımda dışarıdan birileri o fotoyu görebiliyor mu ? Yorum falan yapıldığındada ? Benim açık fotolarım var ama yüzümü kapattım beni devamlı takip eden bi kaç kişi var laf falan sokan çalınma olmasın diye kapatmıştım.Şimdi özel albüme bi foto koydum ama sanki bana birisi görebiliyolar yorum yapıldıgında demişti kafam karıştı :44:

Selam Selena hoş geldin aramıza :) Valla bende benzer durumlardan muzdarip olduğumdan bende üzgünüm baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…