- 1 Ağustos 2019
- 338
- 369
-
- Konu Sahibi Ozgurlestik
Şakadan anlamayan kesim yorum yapmasın yahu.Bizede sevgilim ilgisiz desen bizde pozitif yorum yapardık. Ne kadar tutarsizlik bu yok yok anlatcam zaten yazismalardan kötü algilamaz kötü bir şey yok mesafeli konuşmalar dedin az önce. Sonra 3. Bulcam dedin .Senin kafan çok karışmışşimdi de duygusal yoksunlugu anlatcam diyorsun.
Gece gece gidin başka konuya o zaman alla alla :)Yok ya aşk acısı çektiğini de kabul etmez sürekli ikna etmeye mi ugrascaz
Tintin bir konunu görğcek olursam sadece yargılamaya giricem. Eltim beni dövdü diceksin. Sebebi vardır dicemBen yokum valla.
Bana ne
Gece gece gidin başka konuya o zaman alla alla :)
Şu forumda ilk defa isme dikkat ettim tintin ve siz artık sizin bi derdiniz olsun bakalım. Kocanıza sahur hazırlayın ben erkeklerle flörtleşip oyle sahur yapıcamGitmiyorum konuscaz uyuma
Ahahaha gelTintin bir konunu görğcek olursam sadece yargılamaya giricem. Eltim beni dövdü diceksin. Sebebi vardır dicem
Şu forumda ilk defa isme dikkat ettim tintin ve siz artık sizin bi derdiniz olsun bakalım. Kocanıza sahur hazırlayın ben erkeklerle flörtleşip oyle sahur yapıcam
Sonrası ekstra günah oluyor. O kadar da değilAferin kız sahurdan önce yapıyorsun sen bu işi biliyorsun
Hey gidi koca Ozgurlestik... Millet bıtane bulamazken senın sonuna ler Eki takman nispete giriyor haberin olsun.Şu forumda ilk defa isme dikkat ettim tintin ve siz artık sizin bi derdiniz olsun bakalım. Kocanıza sahur hazırlayın ben erkeklerle flörtleşip oyle sahur yapıcam
Evet evladınız seviyoruz ona bakıyoruz ondan saygı görmek istiyoruz bir gülücük görmek istiyoruz yani beklentiye giriyoruz boş konuşuyor sevgilin...insanlar hep beklentiye girerek sever tek bizi beklentisiz seven Allah c.c dir...tabikide beklentiye giricez tövbe yarabbim :) bence ayrıl ya valla sen anlatırken benim içim sıkıldı..narsist bencedeİnanın suanki sevgilim arada yüzümü güldürcek bişi yapsa. Ömür boyu onu severim. Bana diyorki seven insan beklentiye girmez anne çocuğunu severken beklenti ile mi seviyo falan saçma sapan şeyler ama ben onu mutlu etmek için hep bişeyler yaparım. Sevdiği yemekleri vs.
Evet tintin hanım konularına göz gezdirdim. Tek tek yargılamıcam. Ama bayaaaa lafım var açtığın konulara. Şimdi bu saatte inceleyemicem. Ha istersen okur yargı dagıtırımAhahaha gel
Gerçekte ben deliyim kızım.
30uma merdiven dayadım ay sayıyorum ama şimdiye kadar beni gerçek manada sinirlendirip geri çekilen olmadı. Dövüş raddesine gelirsek ben adam bile öldürürüm
Gusül ve kapanışAferin kız sahurdan önce yapıyorsun sen bu işi biliyorsun
Sonrası ekstra günah oluyor. O kadar da değil
Sonunda mesajlarımdaki isyanı gören ince ruhlu bir hemcinsim. Teşekkür ederim. Ve daha yazmadığım o kadar şey varki.Evet evladınız seviyoruz ona bakıyoruz ondan saygı görmek istiyoruz bir gülücük görmek istiyoruz yani beklentiye giriyoruz boş konuşuyor sevgilin...insanlar hep beklentiye girerek sever tek bizi beklentisiz seven Allah c.c dir...tabikide beklentiye giricez tövbe yarabbim :) bence ayrıl ya valla sen anlatırken benim içim sıkıldı..narsist bencede
Tabiki evlilikte terketme zor,iste kendimce savundugum mesele o.Atilan imza ile sorumluluklar aliniyor.Senelerce birlikte yasanip "senin heyecanin bitti,baskasindan elektirik aldim "deyip terkedemiyorsun.Evlilikte bu asamalar daha sancili gecse de yapaninda yanina kalmiyor iste.Evlenmeden ayni evde yasadigin birinden,ne hak taleb edebilirsin ki?baskasindan hoslanip terkedebilir,birsey yapamazsin ki ,gunumuzde evliler bile bunu yapabiliyorken ustelik.Dediginiz gibi ama bu bir tercih meselesidir,ister evlenilsin,ister farkli bir boyutta olsun iliskiler vicdanli olmali insan,kendine yapilmasini istemedigini karsisindakine yapmamlidir,duygulari bitse bile...Canım birlikte yaşamak tercihtir. Evlilik de tercihtir. Her ikisini de hayatının belli zamanlarında tercih etmiş de olabilirsin. Birlikte yaşamak ya da evlenmek gibi bir kıyaslama yapmak doğru değil.
Ben birlikte yaşadım senelerce sonra evlendim. Bana sorsan şimdi, birlikte yaşıyorken terk edilince mi koyar, evliyken mi diye.. Evliykeni seçerim. Tüm sülaleye açıkla dur artık adam beni terk etti diye
Yargı dağıt bana, parçala beniEvet tintin hanım konularına göz gezdirdim. Tek tek yargılamıcam. Ama bayaaaa lafım var açtığın konulara. Şimdi bu saatte inceleyemicem. Ha istersen okur yargı dagıtırım
İnsan gibi ayrılıyorsak bişey talep etmem. Niye talep edeyim ki? Malım var param var.Tabiki evlilikte terketme zor,iste kendimce savundugum mesele o.Atilan imza ile sorumluluklar aliniyor.Senelerce birlikte yasanip "senin heyecanin bitti,baskasindan elektirik aldim "deyip terkedemiyorsun.Evlilikte bu asamalar daha sancili gecse de yapaninda yanina kalmiyor iste.Evlenmeden ayni evde yasadigin birinden,ne hak taleb edebilirsin ki?baskasindan hoslanip terkedebilir,birsey yapamazsin ki ,gunumuzde evliler bile bunu yapabiliyorken ustelik.Dediginiz gibi ama bu bir tercih meselesidir,ister evlenilsin,ister farkli bir boyutta olsun iliskiler vicdanli olmali insan,kendine yapilmasini istemedigini karsisindakine yapmamlidir,duygulari bitse bile...
Yargı dağıt bana, parçala beniadafsgagaf töbe yarabbim ya gece gece yoldan çıkardınız beni
İkinizde şu düşen çocuklara Gülen şimarık kızlar varya. Tam öylesiniz.Belli prensiplerin var konunun en başında anlamıştım bunu jdbwjdnj
Çocuk mu?İkinizde şu düşen çocuklara Gülen şimarık kızlar varya. Tam öylesiniz.
Yahu gönül bu. Laf dinler mi. Neden bize acı çektiren insanları seviyoruz laf dinletebiliyomuyuz. Evliykende insan başkasına aşık olabilir. Neden adamın donuna kadar alma derdinde olalım. Yani biraz once kendi ırkımızı tanıyalım. Bastırılmış duygular ile ölüp gidicez. Mutlu olmadığım halde mutluluk kırıntılarıyla ilişkimi hep ayakta tuttum. Artık bende bencil olup mutlu olmak istiyorum sadece. Ayrılırsam üzülücem kokusu aşk kokusu bidaha nerde bulurum.Tabiki evlilikte terketme zor,iste kendimce savundugum mesele o.Atilan imza ile sorumluluklar aliniyor.Senelerce birlikte yasanip "senin heyecanin bitti,baskasindan elektirik aldim "deyip terkedemiyorsun.Evlilikte bu asamalar daha sancili gecse de yapaninda yanina kalmiyor iste.Evlenmeden ayni evde yasadigin birinden,ne hak taleb edebilirsin ki?baskasindan hoslanip terkedebilir,birsey yapamazsin ki ,gunumuzde evliler bile bunu yapabiliyorken ustelik.Dediginiz gibi ama bu bir tercih meselesidir,ister evlenilsin,ister farkli bir boyutta olsun iliskiler vicdanli olmali insan,kendine yapilmasini istemedigini karsisindakine yapmamlidir,duygulari bitse bile...