Uzun süreli bir ilişkim var fakat benim kalbim başkasına kayıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kafa karışıklığınız ilişki anlayışınıza da yansımış, sağlıklı düşünemediğinizi düşünüyorum.
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla 2 ana sorun var:
Ne yapmalıyım o kadar düşünemiyorum ki. İhanet veya kimseyi kırmadan herkes mutlu olsun istiyorum. Bende hayalimdeki hayatı yaşamak istiyorum.
Heyecan bitti ayrılalım mı dicem.
Aslında siz zaten bitirmeyi aklınıza koymuşsunuz, nasıl kılıf uyduracağınızı bilemediğiniz için bize danışıyorsunuz. Geçin karşısına ve artık yorulduğunuzu, ilişkiye devam etmek istemediğinizi söyleyin. Bu kadar basit. O adama da yazık.
Bu çocuğa numaramı versem konussak çok mu ayıp ederim.
Buna gelecek olursam evet ayıp edersiniz -ki zaten çoktan ayıp yaptığınız. Aynısı size yapılsa nasıl hissederdiniz? Bildiğiniz flörtleşmek bu. Amacım sizi yargılamak değil, dışarıdan nasıl gözüktüğü aktarmak. Kafanızı toparlayın ve erkek arkadaşınızı daha fazla kandırmadan bir yol seçin.

Benim diğer insanla olan iletişimim çok seviyeli. İlişki boyutu yok. Yani erkek arkadaşım da okusa beni aldattın diyemez. Konuyu takipte kalın. Şu aldatıyosun diyenlere inat 3. Yü de bulasım var :) yaşasın bekarlık
Aldatma için illa fiili bir sey mi gerekli? Benim için eşimin başka biriyle sohbet ederken gülümsemesi, o kişi için ruh eşim demesi net bir şekilde aldatmadır. Illa ki elini tutmasına yatağına girmesine gerek yok. Siz bu noktayı anlayamıyorsunuz. Ve size bu masumane geliyor

Benim diğer insanla olan iletişimim çok seviyeli. İlişki boyutu yok. Yani erkek arkadaşım da okusa beni aldattın diyemez. Konuyu takipte kalın. Şu aldatıyosun diyenlere inat 3. Yü de bulasım var :) yaşasın bekarlık
Seviyorsun bu hayatı derken bunu kastetmiştim iste ozgurlestık, dunya yansa sigaranı ıcer izlersin. Sefan olsun.

Bize inat bişey yapmana ne gerek var? Bizi ilgilendiren bir şey yok bu konuda. Konuya yorum istedin, cevabımızı verdik şimdi bizimle inada çevirdin olayı.
İster 2 bul, ister üç, dört, beş, beşte yetmez 7 tane bul.
:KK53: :KK53: :super:

Ne oldu hani az önce siz ne anlarsınız bekara karı bosamak kolay diyordun. 😂 Çok sıkılmışsın bacım sen karantina yaramamış libido patlamasından bunlar. 😂

Anlat anlat burda yazdığın gibi anlat sonra bize de söyle lütfen tepkisini.
Eminim pozitif yaklaşacaktır.
Bi erkekle muhabbet ettiğimi anlatmıcam heralde yaşadığım duygu yoksunluğu ve ilgisizlikten. Artık bu durumdan cıkmak istediğimi. Yani o bana daha pozitif çözümler bulurdu. Değişmiceğine eminim. En azından bir yolunu yapmıs olurum. Daha önce mutsuzum çok dedim ama hiç bişi yapmadı. Yıldönümümüxü bile sözlü olarak 2 çift bişi yazar insan. Yani çok şey istemiyorumki. Erkeklerin ödüllüsünü kabul etmek istemiyorum sadece

Bize inat bişey yapmana ne gerek var? Bizi ilgilendiren bir şey yok bu konuda. Konuya yorum istedin, cevabımızı verdik şimdi bizimle inada çevirdin olayı.
İster 2 bul, ister üç, dört, beş, beşte yetmez 7 tane bul.
:KK53: :KK53: :super:
Aynen öyle. Terbiyesizliğin de böylesi. Ne denebilir ki? Karaktersizlik ne zamandan beri inat malzemesi olmuş!?

Bi erkekle muhabbet ettiğimi anlatmıcam heralde yaşadığım duygu yoksunluğu ve ilgisizlikten. Artık bu durumdan cıkmak istediğimi. Yani o bana daha pozitif çözümler bulurdu. Değişmiceğine eminim. En azından bir yolunu yapmıs olurum. Daha önce mutsuzum çok dedim ama hiç bişi yapmadı. Yıldönümümüxü bile sözlü olarak 2 çift bişi yazar insan. Yani çok şey istemiyorumki. Erkeklerin ödüllüsünü kabul etmek istemiyorum sadece
Ama olmaz öyle. Bu konuda eksik bilgi vermek aldatmak oluyor zaten, yani bizce..
Bence de ki, benim ilgi görmem el üstünde tutulmam lazım ve konuştuğum çocuk bunu yapıyor. Heyecanlandırıyor beni. Ruh eşim sanki. Ama sende öyle olursan ayrılmayız de. Sonra o düşünür pozitif çözümü.

Bizede sevgilim ilgisiz desen bizde pozitif yorum yapardık. Ne kadar tutarsizlik bu yok yok anlatcam zaten yazismalardan kötü algilamaz kötü bir şey yok mesafeli konuşmalar dedin az önce. Sonra 3. Bulcam dedin .Senin kafan çok karışmış 😂 şimdi de duygusal yoksunlugu anlatcam diyorsun.😂

kafa karışıklığınız ilişki anlayışınıza da yansımış, sağlıklı düşünemediğinizi düşünüyorum.
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla 2 ana sorun var:

Aslında siz zaten bitirmeyi aklınıza koymuşsunuz, nasıl kılıf uyduracağınızı bilemediğiniz için bize danışıyorsunuz. Geçin karşısına ve artık yorulduğunuzu, ilişkiye devam etmek istemediğinizi söyleyin. Bu kadar basit. O adama da yazık.

Buna gelecek olursam evet ayıp edersiniz -ki zaten çoktan ayıp yaptığınız. Aynısı size yapılsa nasıl hissederdiniz? Bildiğiniz flörtleşmek bu. Amacım sizi yargılamak değil, dışarıdan nasıl gözüktüğü aktarmak. Kafanızı toparlayın ve erkek arkadaşınızı daha fazla kandırmadan bir yol seçin.
Teşekkürler. Suanki durumdan dışarıdan nasıl göründüğümü bilmiyorum ama karmaşa içindeyim. Ben erkek arkadaşımla konuşmam lazım once ilişkimiz hakkında. Dediğim gibi farklı konularımız memnun olmadığım. Yada onun memnun olmadığı konular hakkında. Bu konuştuğum kişi ile yaşadığım duygu uyanış oldu. İlişkimi sorgulattı.

Ama olmaz öyle. Bu konuda eksik bilgi vermek aldatmak oluyor zaten, yani bizce..
Bence de ki, benim ilgi görmem el üstünde tutulmam lazım ve konuştuğum çocuk bunu yapıyor. Heyecanlandırıyor beni. Ruh eşim sanki. Ama sende öyle olursan ayrılmayız de. Sonra o düşünür pozitif çözümü.
Yanlız benim konuştuğum kişi beni el üstünde falan tutmuyor ilişkide nasıl hiç bilmiyorum. Yaşam biçimi ve hayata bakış açımız aynı diyorum. Yani belki bana güllerle gelse istemicem. Onu tanımıyorum bile tam. Kıyaslama yok yani arada. Ben sevgilimde eksik bulduğum istediğim şeyleri anlattım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X