Merhabalar cnm yas 25 ve 1 seneyi geçti bebek isteyeli aslında eşim istiyordu Bende olursa olur kafasındaydım ama gün geçtikçe olmadıkça taktım bnde taktım derken kafama değil ama sağlıklıyız neden olmuyo dedim neyse geçen ay değerim 32 ye çıktı hamileydim ama 3 gün Sonra düşük yaptım ama bunada şükür daha kötü de olabilirdi şimdilik beklemedeyim zaten yeni kanamam durdu hayırlısı Allahtan hepimiz içinK29 yaşındayım ve 5 yıl bitti evliliğimizde 5 yıldır da istiyoruz bebek ama olmadı benim gibi uzun süredir bekleyenler gelin burda buluşalım.ne dersiniz ?
Kliniğe göre değişiyor ve ilaçlara.. Ama aşağı yıkarı 10- 15 arası değşşiyorTüp bebek fiyatları ne kadar arkadaşlar. Tam bilginiz var mı
hastaneden hastaneye değişiyor ama söylenene göre hastane masrafı değilde; ilaçla iğneler en çok para tutanmış.. her hastanenin önerdiği ilaç ve iğnelerde değişiyor tabi... en son benim mesai arkadaşım adana acıbadem tüp bebek merkezinde yaptırdı ilaçlarla birlikte toplam 15.000,00 tl mal olmuş ama dün sonucu aldılar.. malesef negatifTüp bebek fiyatları ne kadar arkadaşlar. Tam bilginiz var mı
Hoş geldin canım geçmiş olsun ama bak doğal gebe kalıyorsun bu bile umutMerhabalar cnm yas 25 ve 1 seneyi geçti bebek isteyeli aslında eşim istiyordu Bende olursa olur kafasındaydım ama gün geçtikçe olmadıkça taktım bnde taktım derken kafama değil ama sağlıklıyız neden olmuyo dedim neyse geçen ay değerim 32 ye çıktı hamileydim ama 3 gün Sonra düşük yaptım ama bunada şükür daha kötü de olabilirdi şimdilik beklemedeyim zaten yeni kanamam durdu hayırlısı Allahtan hepimiz için
aşılama tutmuyormuş genellikle diyorlar ama benim eşimin değeri azda olsa düzelirse.. anında aşılama deneyecem.. kısmet bakalım
Kliniğe göre değişiyor ve ilaçlara.. Ama aşağı yıkarı 10- 15 arası değşşiyor
3 kez deneyen biri olarak fiyatları yazmaya elim gitmiyorhastaneden hastaneye değişiyor ama söylenene göre hastane masrafı değilde; ilaçla iğneler en çok para tutanmış.. her hastanenin önerdiği ilaç ve iğnelerde değişiyor tabi... en son benim mesai arkadaşım adana acıbadem tüp bebek merkezinde yaptırdı ilaçlarla birlikte toplam 15.000,00 tl mal olmuş ama dün sonucu aldılar.. malesef negatif
Teşekkür ederim cnm tabiki de umut ve çok şükür kürtaj olmadan kendiliğinden düştü iç kanama da olmadım şükür .. 3 içinde öğrendim ve düştü daha hamileliğin sokunu atlatmadan gitti zaten .. her günümüze şükür olsun ve Rabbim hepimize nasip etsinHoş geldin canım geçmiş olsun ama bak doğal gebe kalıyorsun bu bile umut
aynen aynen sana katılıyorum.. arkadaş yine doğal yolla gebe kalmış... arkadaşlar ben tüp bebek konusunda benim garibime giden şeyler var.. yumurtalar olgunluğa getiriliyor.. spermler yıkanıyor seçiliyor... enjekte ediliyor çatlatılıyor.. herşeyin en iyisi yapılıyor.. neden tutmuyor anlamıyorum çok garip.. bizim arkadaş hiç birşey dememişler neden negatif olduğuna dairHoş geldin canım geçmiş olsun ama bak doğal gebe kalıyorsun bu bile umut
canım sizde sorun ne ?3 kez deneyen biri olarak fiyatları yazmaya elim gitmiyortoplamda 40.000 para harcadık sadece tüp bebeğe takviyeler hariç evet ilaçlar da pahalı ama büyük kısmı merkeze gidiyor
hastaneden hastaneye değişiyor ama söylenene göre hastane masrafı değilde; ilaçla iğneler en çok para tutanmış.. her hastanenin önerdiği ilaç ve iğnelerde değişiyor tabi... en son benim mesai arkadaşım adana acıbadem tüp bebek merkezinde yaptırdı ilaçlarla birlikte toplam 15.000,00 tl mal olmuş ama dün sonucu aldılar.. malesef negatif
Hoş geldin canım sen de aramıza. Bende de hafif pko varmış ama hormon ve adetler düzenlidir benim. Daha iki ay diyorsun kafana takma canım en başındasın yolun inşallah olacakselam kızlar bende 2 aydır deniyorum allah yardımcımız olsun 1.5 senelik evliyim eşim korunuyodu bende doktor pco olduğumu söledi sölediği günden itibaren kafamdan çıkmıyor acaba olucak mı olmayacak mı ınsallah hepimize nasip eder bende 26 yaşındayım
çok sağol canım benimde adetlerim düzenli hormon testi yaptırdım ama cumartesi göstercem bakalım çok strestliymiş beklemek amin hepimiz için olur insallahHoş geldin canım sen de aramıza. Bende de hafif pko varmış ama hormon ve adetler düzenlidir benim. Daha iki ay diyorsun kafana takma canım en başındasın yolun inşallah olacak
O psikolojiyi çooook iyi biliyorum ve yaşıyorum kıskançlık değil asla insan kendine üzülüyor2 yıl oldu. Tüp bebek yaptırdım. Transfer olamadım yakında inş oda.
En yakın kardeşim dediğim arkadaşım evlenip ilk ayda hamile kaldı. Bu aralar onun için mutlu, kendim için üzgünüm. Psikolojisi farklı oluyor işte.
Malesef doktorlar böyle neymiş tıp basamak basamakmış birini geçmeden biri olmazmış eee nerde psikoloji nerde maddi güç malesefkızlar şimdi arkadaşımla konuştum.. doktor herşey iyiydi demiş tutmamasını bilemeyiz.. mikroenjeksiyon yaptık 3 ay hiç ilaç kullanmayın, birdaha düşünürseniz mikroçip deneriz demiş... lan nasıl bir doktorsun sen !!!!!! hastaya en başından beri söyle belkide en başından öyle yaptıracak... burdan sesleniyorum bütün arkadaşlara.. valla hiç adanada yaptırmayın
aaaa böyle basakmı olur arakdaşım.. neden o kadar para veriyoruz... ben biraz daha fazlasını öder adam akıllı cocuğuma kavuşurum... nasıl vicdandır... sanırım tüp bebek için en iyi yer KIBRIS... araştırmalarıma göre.. ama oldukça pahallı..Malesef doktorlar böyle neymiş tıp basamak basamakmış birini geçmeden biri olmazmış eee nerde psikoloji nerde maddi güç malesef
İnsan çok etkileniyor. Ablam 2.yi istediği ay hamile kaldı geçen yıl.Yeğenim kuzum şimdi 6 aylık nerdeyse. Ölüyorum ona ama içim de çok üzgün2 yıl oldu. Tüp bebek yaptırdım. Transfer olamadım yakında inş oda.
En yakın kardeşim dediğim arkadaşım evlenip ilk ayda hamile kaldı. Bu aralar onun için mutlu, kendim için üzgünüm. Psikolojisi farklı oluyor işte.
Ortada bir sorun yok canım her şey iyi güzel ama embriyo oluşmuyorcanım sizde sorun ne ?
İnsan çok etkileniyor. Ablam 2.yi istediği ay hamile kaldı geçen yıl.Yeğenim kuzum şimdi 6 aylık nerdeyse. Ölüyorum ona ama içim de çok üzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?