- 26 Mart 2018
- 28.455
- 127.979
- 598
Aslında doktor direkt tüp bebek dedi. Sağ tüpüm alındı. Polip alındı. Endometriyozus başlangıcı var. Eşimle konuşmadım daha. Kendim de çalışıyorum ama tek verilecek bir karar değil.Aşılamayla başladığınıza göre daha önce hiç tüp yapmamışsınız inşallah ilk seferde olur evet yaşım genç ama hikayem uzun
Hatırlamazsın cnm ben ismimi değiştirdim çünkü inşallah yaşatmaz rabbim yaş geçiyor çok şükür benim ilk evliliğimden 2 oğlum var ama eşim hiç evlenmemiş ve ikimizin çocuğu olsun istiyorum oda çok istiyor olmayınca o benden çok üzüldüHadi ya hatırlayamadım canım kusura bakma o kadar çok araştırıp okuyorum ki burayıinşallah bir daha yaşamazsın o yıkımı
Bildiğim kadarıyla 3 yıllık evlilik ve üç başarısız aşılama tabi kadında erken menopoz ya da erkekte şiddetli infertelite varsa bunlar gerekmiyor sanırımdevlet desteğinin şartı neki kızlar ?
Ya eşinin ürolojiden tüp bebek dışında olmaz raporu olacak, yani son üç sperm testi çok düşük olacak, ya da bayanın iki tüpü olmayacak, ya da yumurtada büyük sıkıntılar olacak. Bunlar yoksa da 2 aşılama yapılıp tutmamış olacak.devlet desteğinin şartı neki kızlar ?
Heh şimdi hatırladım canım :) oy oy o üzüntü de çok zorHatırlamazsın cnm ben ismimi değiştirdim çünkü inşallah yaşatmaz rabbim yaş geçiyor çok şükür benim ilk evliliğimden 2 oğlum var ama eşim hiç evlenmemiş ve ikimizin çocuğu olsun istiyorum oda çok istiyor olmayınca o benden çok üzüldü
benim eşimde hız ve sayı problemi var.. bunu bilmiyordum ben.. araştırayım eğer öyleyse hiç vakit kaybetmiyim o zaman tüp bebek yaptırayım eğer eşimin değerleri 3 ayda düzelmezse.. tşk ederimBildiğim kadarıyla 3 yıllık evlilik ve üç başarısız aşılama tabi kadında erken menopoz ya da erkekte şiddetli infertelite varsa bunlar gerekmiyor sanırım
Tabi ki eşinle beraber karar almalısın ki o da bu süreçte destekçin olsunAslında doktor direkt tüp bebek dedi. Sağ tüpüm alındı. Polip alındı. Endometriyozus başlangıcı var. Eşimle konuşmadım daha. Kendim de çalışıyorum ama tek verilecek bir karar değil.
Teşekkür ederim... son 3 test detayınıda öğrenmiş oldum :) umarım düzelir gerek kalmaz... tedaviye 15 gündür başladık daha.. ama düzelmesse en azından bilgim olduYa eşinin ürolojiden tüp bebek dışında olmaz raporu olacak, yani son üç sperm testi çok düşük olacak, ya da bayanın iki tüpü olmayacak, ya da yumurtada büyük sıkıntılar olacak. Bunlar yoksa da 2 aşılama yapılıp tutmamış olacak.
Bizdede aynı problem var ama aşılama önermediler bile yaşımız ileri olduğu için tüp dedilerbenim eşimde hız ve sayı problemi var.. bunu bilmiyordum ben.. araştırayım eğer öyleyse hiç vakit kaybetmiyim o zaman tüp bebek yaptırayım eğer eşimin değerleri 3 ayda düzelmezse.. tşk ederim
kaç yaşındasınız siz ve eşinizBizdede aynı problem var ama aşılama önermediler bile yaşımız ileri olduğu için tüp dediler
Hayırlısı diyoruz be yapalım kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruzHeh şimdi hatırladım canım :) oy oy o üzüntü de çok zor
Aynen öyle canım kaderde ne varsa o üzülüp ağlıyoruz ama nafile hakkımızda hayırlısı olsun inşallahHayırlısı diyoruz be yapalım kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz
Canım sen daha çok çok yenisin zaten hemen devlet desteğini falan düşünme eşinin değerleri düzelir inşallahkızlar 3 yıllık evli olmak lazımmış birde :) bu kriteri karşılamıyorum ben 13 aydır evliyim.. 5 aydır cocuk istiyoruz ama bu ay eşimin sıkıntısını öğrendik.. yani ohooo bana cok var :)
Yok.. Daha gitmedik dr ama aşılama yerine tüp bebek isityoruz direktaşılama denedinizmi ?
ay İnşallah.. zaten korunduğum için pişmanım.. keşke en başından bilseydim... etrafımdaki herkese artık mutlaka test yaptırın korunarak vakit kaybetmeyin diye uyarıyorumCanım sen daha çok çok yenisin zaten hemen devlet desteğini falan düşünme eşinin değerleri düzelir inşallah
aşılama tutmuyormuş genellikle diyorlar ama benim eşimin değeri azda olsa düzelirse.. anında aşılama deneyecem.. kısmet bakalımYok.. Daha gitmedik dr ama aşılama yerine tüp bebek isityoruz direkt
Bizde 1 yıldan kaybediyoruz yani 3 yıl çok yaa 1 yıl hadi 2 yıl olmuyorsa yeterli bir süreç 3 çok parası olmayan 3 yıl nasıl bekleyecekkızlar 3 yıllık evli olmak lazımmış birde :) bu kriteri karşılamıyorum ben 13 aydır evliyim.. 5 aydır cocuk istiyoruz ama bu ay eşimin sıkıntısını öğrendik.. yani ohooo bana cok var :)
Korunan pişman korunmayan bin pişman ben hiç korunmadım bazen diyorum keşke ilk yıl korunsaydım da bari bir sene üzülmedim derdim :)ay İnşallah.. zaten korunduğum için pişmanım.. keşke en başından bilseydim... etrafımdaki herkese artık mutlaka test yaptırın korunarak vakit kaybetmeyin diye uyarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?