Gebeliğe Hazırlık Uzun süredir bekleyenler gelin dertleşelim bilgilenelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dondurulmuş embriyo transferinde masraf ne kadar oluyor bilen varmı acaba

kızlar şimdi arkadaşımla konuştum.. doktor herşey iyiydi demiş tutmamasını bilemeyiz.. mikroenjeksiyon yaptık 3 ay hiç ilaç kullanmayın, birdaha düşünürseniz mikroçip deneriz demiş... lan nasıl bir doktorsun sen !!!!!! hastaya en başından beri söyle belkide en başından öyle yaptıracak... burdan sesleniyorum bütün arkadaşlara.. valla hiç adanada yaptırmayın
Bende adanada yaptırıyorum ama nerde yaptırırsan yaptır allah nasip etmeyince olmuyor kuzenim İstanbul da çok iyi doktora gitti yaptırdı ama tutmadı... siz adanadamı yaptırıyorsunuz hangi hastanede

Bende adanada yaptırıyorum ama nerde yaptırırsan yaptır allah nasip etmeyince olmuyor kuzenim İstanbul da çok iyi doktora gitti yaptırdı ama tutmadı... siz adanadamı yaptırıyorsunuz hangi hastanede
Ben değil cnm.. Mesai arkadaşm acıbademde yaptırdı

Şuan okuduğum kitaptan bir kısım yazmak istedim. Durumumuza uygun diye.
Gözyaşları, öfke ve hayal kırıklığı, uyku veya yeme problemleri, eksik olan yoğunlaşma kapasitesi, başka insanlardan kaçma-tüm bunlar normal durumlara verilecek normal tepkiler. Özellikle bu kadar karmaşık hissetmeniz, vücudunuzun aslında yolunda olmayan bir şeylerin var olduğunun bir göstergesidir. Kendinizi kötü hissetmeye izin verin bu yüzden. Kendinizi berbat hissetmeye izin verin. Kendinizin karşısında biraz esnek davranın. Kendinize, sadece gerekli olanları yapabileceğinizi hatırlatın ve bu da tamamen yeterli zaten....Siz bu sayfaları okuduğunuzda, yaşamaya devam etmektesiniz ve buraya kadar gelebildiğiniz ve kendinize tedavi olmak için ilk adımı atmaya izin verdiğiniz için gurur duymalısınız.-Yenilgilerle Başarı

Back