Sizinki kadar olmasa da 2 yılldır evliyiz daha dolmadı tabii 15 aydır olmuyor bizimdeK29 yaşındayım ve 5 yıl bitti evliliğimizde 5 yıldır da istiyoruz bebek ama olmadı benim gibi uzun süredir bekleyenler gelin burda buluşalım.ne dersiniz ?
Ben kadar beklemezsin inşallah canım gittin mi doktora dicem de gitmişsindir tabiSizinki kadar olmasa da 2 yılldır evliyiz daha dolmadı tabii 15 aydır olmuyor bizimde
Evet eşimde ileri hız sıkıntısı var dr tüp bebek dedi.Ben kadar beklemezsin inşallah canım gittin mi doktora dicem de gitmişsindir tabi
Takviyelerle ilerleme olmuyorsa kendini çok da yorma canım hız problemi sorun olmayacak kadar şans yaratılıyor tüp bebekte sperm seçme yöntemleriyleEvet eşimde ileri hız sıkıntısı var dr tüp bebek dedi.
bende iki yıldır bekliyorumK29 yaşındayım ve 5 yıl bitti evliliğimizde 5 yıldır da istiyoruz bebek ama olmadı benim gibi uzun süredir bekleyenler gelin burda buluşalım.ne dersiniz ?
Neler neler denedik artmyor hız dr da artık uğraşmayın tüp bebek veya aşılama yaptırın dedi. Tamam dedik çıktık :)Takviyelerle ilerleme olmuyorsa kendini çok da yorma canım hız problemi sorun olmayacak kadar şans yaratılıyor tüp bebekte sperm seçme yöntemleriyle
Bende 2 yıllık evliyim tüp bebek denedik Temmuz’da kimyasal gebelik oldu dün değerimin sıfırlandığını gördük bugün doktorumuzla görüştük dondurulmuş 2 embriyom var inşallah hazır hissedince onların transferi olucakK29 yaşındayım ve 5 yıl bitti evliliğimizde 5 yıldır da istiyoruz bebek ama olmadı benim gibi uzun süredir bekleyenler gelin burda buluşalım.ne dersiniz ?
Hadi inşallah bu sefer kucağına almak nasip olsun canım dualarımız hepimize rabbim kk deki herkese çifter çifter versin bebişBende 2 yıllık evliyim tüp bebek denedik Temmuz’da kimyasal gebelik oldu dün değerimin sıfırlandığını gördük bugün doktorumuzla görüştük dondurulmuş 2 embriyom var inşallah hazır hissedince onların transferi olucak
Çok şükür ki embriyoların var canım bu bile çok güzel ben 3 tüp bebek denedim ama embriyom oluşmuyor malesefBende 2 yıllık evliyim tüp bebek denedik Temmuz’da kimyasal gebelik oldu dün değerimin sıfırlandığını gördük bugün doktorumuzla görüştük dondurulmuş 2 embriyom var inşallah hazır hissedince onların transferi olucak
Senin yine yaşın genç. Ben 34 yaşındayım. Bu ay ya aşılama ya da tüp bebek yapılacak. Eşimin değerleri çok düşük olmadığı için devlet desteğiyle olmuyor.K29 yaşındayım ve 5 yıl bitti evliliğimizde 5 yıldır da istiyoruz bebek ama olmadı benim gibi uzun süredir bekleyenler gelin burda buluşalım.ne dersiniz ?
amin inşallah rabbim hepimize nasip ederHadi inşallah bu sefer kucağına almak nasip olsun canım dualarımız hepimize rabbim kk deki herkese çifter çifter versin bebiş
Evet canım seninle başka bir başlık altında konuşmuştuk çok üzücü bizde pozitifi görüp sonra negatif olunca resmen yıkım oldu doktor sperm kalitesinden böyle oluyor dediÇok şükür ki embriyoların var canım bu bile çok güzel ben 3 tüp bebek denedim ama embriyom oluşmuyor malesef
Aşılamayla başladığınıza göre daha önce hiç tüp yapmamışsınız inşallah ilk seferde olur evet yaşım genç ama hikayem uzunSenin yine yaşın genç. Ben 34 yaşındayım. Bu ay ya aşılama ya da tüp bebek yapılacak. Eşimin değerleri çok düşük olmadığı için devlet desteğiyle olmuyor.
Hadi ya hatırlayamadım canım kusura bakma o kadar çok araştırıp okuyorum ki burayıEvet canım seninle başka bir başlık altında konuşmuştuk çok üzücü bizde pozitifi görüp sonra negatif olunca resmen yıkım oldu doktor sperm kalitesinden böyle oluyor dedi
Devlet desteği bizde de yok maddi manevi yorulduk artıkSenin yine yaşın genç. Ben 34 yaşındayım. Bu ay ya aşılama ya da tüp bebek yapılacak. Eşimin değerleri çok düşük olmadığı için devlet desteğiyle olmuyor.
devlet desteğinin şartı neki kızlar ?Senin yine yaşın genç. Ben 34 yaşındayım. Bu ay ya aşılama ya da tüp bebek yapılacak. Eşimin değerleri çok düşük olmadığı için devlet desteğiyle olmuyor.
aşılama denedinizmi ?Neler neler denedik artmyor hız dr da artık uğraşmayın tüp bebek veya aşılama yaptırın dedi. Tamam dedik çıktık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?