- 16 Mart 2020
- 7
- 1
- 36
-
- Konu Sahibi zeyno26341017
Haziran da %20 zam gelecek arabalara diye okudum sanki e bebekte alacaksanız elinizi çabuk tutmalısınızMerhaba, tahmini kasım ayında doğum yapacağım. Şu an bebek arabalarına bakmaya başladık. Açıkçası kafamız çok karıştı. Bebeğim kış aylarında doğacağı için pek dışarı çıkamayacağımızı düşünüyorum. Dışarı çıkarsak da genellikle arabamızla bir yerlere gidebiliriz. Bu sebeple pahalı, hantal ve kısa süre kullanacağımız bir bebek arabası almak istemiyorum. Okuduğum birçok forumda travel sistemden sonra baston tipi bebek arabası alındığını görüyorum. Sizce bebek arabasını hemen almak çok elzem mi benim durumumda? Bir ana kucağı ve sling/kanguru alsam yeterli olur mu? Yeterli olmadığını düşünüyorsanız; en uzun süre faydalanabileceğimiz bebek arabası için önerileriniz var mı?
Bebeğim kısın doğdu. 4 aylıkken aldık. Zaten kısın çıkmayız dıye. Katlanabılır hafif bi araba aldık. Tam yatıs pozisyonuda var. Oturmayı ogrenene kadar yatısta kullandık. Simdi 1.5 yasında oturur sekılde kullanıyrm. Travel çk hantal ve asırı yer kaplıyor. İndir kaldır anne tek basına yapamaz. Tabı traveller bebek için çok konforludur ama kullanılacak gbı degıl bence. Bazen kızım kucagımda canta sırtımda elimde arabayla eve girip çıkıyorum travel olsa mümkün degıl.Merhaba, tahmini kasım ayında doğum yapacağım. Şu an bebek arabalarına bakmaya başladık. Açıkçası kafamız çok karıştı. Bebeğim kış aylarında doğacağı için pek dışarı çıkamayacağımızı düşünüyorum. Dışarı çıkarsak da genellikle arabamızla bir yerlere gidebiliriz. Bu sebeple pahalı, hantal ve kısa süre kullanacağımız bir bebek arabası almak istemiyorum. Okuduğum birçok forumda travel sistemden sonra baston tipi bebek arabası alındığını görüyorum. Sizce bebek arabasını hemen almak çok elzem mi benim durumumda? Bir ana kucağı ve sling/kanguru alsam yeterli olur mu? Yeterli olmadığını düşünüyorsanız; en uzun süre faydalanabileceğimiz bebek arabası için önerileriniz var mı?
evet bende hemen almak istiyorum zam gelmeden. o yüzden araştırma yapıyorumHaziran da %20 zam gelecek arabalara diye okudum sanki e bebekte alacaksanız elinizi çabuk tutmalısınız
markası nedir ? memnun musunuz ? bizde 4 ayliyiz. zam gelecekmiş. bundan sonra kullanırım diye düşünüyorum bebek arabasınıBebeğim kısın doğdu. 4 aylıkken aldık. Zaten kısın çıkmayız dıye. Katlanabılır hafif bi araba aldık. Tam yatıs pozisyonuda var. Oturmayı ogrenene kadar yatısta kullandık. Simdi 1.5 yasında oturur sekılde kullanıyrm. Travel çk hantal ve asırı yer kaplıyor. İndir kaldır anne tek basına yapamaz. Tabı traveller bebek için çok konforludur ama kullanılacak gbı degıl bence. Bazen kızım kucagımda canta sırtımda elimde arabayla eve girip çıkıyorum travel olsa mümkün degıl.
Kraft you aldım. Çevremdeki annelerde boyle pratık modeller aldılar. Memnunum simdilik. Çok konforlu degıl ama pratık. 800 liraya almıstm. Belkı 2. Çocuga yetısmez ama fiyatıda ona göre zatenmarkası nedir ? memnun musunuz ? bizde 4 ayliyiz. zam gelecekmiş. bundan sonra kullanırım diye düşünüyorum bebek arabasını
Zaten o sebeple erkenden bakmaya başladıkHaziran da %20 zam gelecek arabalara diye okudum sanki e bebekte alacaksanız elinizi çabuk tutmalısınız
markası nedir ?Benimki baston ve travel.beraber.
Çok memnunum hem küçükken rahat kullandm hem arabada kullandık hem de simdi baston
Ust kısmını çıkardık baston olarak kullanıyoruz şu an
markası nedir ?
Civilde buna da baktık. Güzel görünüyordu beğendik. Beyaz oluşu beni düşündürdü biraz.Şuna da bakabilirsiniz
renk seçenekleri vardı ama aksine beyaz olması benim hoşuma gitmişti. siyahı da var renk olarakCivilde buna da baktık. Güzel görünüyordu beğendik. Beyaz oluşu beni düşündürdü biraz.