- 8 Mayıs 2019
- 25
- 5
- 1
- Konu Sahibi ruzgarrr92
-
Dediğiniz gibi biri değil benden sonra ne bir kız takip etti nede başka birşey yaptı hep whatsap son görülmesini takip ettim benimle her an konuşan adam whatsapa 7 8 saatte bir girer oldu"Şimdi ben gideyim sağa sola yazılayım.
Seçeneklerim var.
Ama seni de gözden çıkarmak istemiyorum.
Sen yine de bekle.
Daha iyisi gelmezse ben sana dönerim."
Çevirisini yaptım sana
İletisime ara vermedik ki arkadaş olarak konuşuyoruz ariyor mesaj atiyorSana ümit vermek istemiyorum demiş işte açık açıkhoşlanan insan bir şekilde başkasının seni kapmamasi için iletişime ara vermez diye düşünüyorum
Dediğiniz gibi biri değil benden sonra ne bir kız takip etti nede başka birşey yaptı hep whatsap son görülmesini takip ettim benimle her an konuşan adam whatsapa 7 8 saatte bir girer oldu
Hım anladımNereden biliyorsun öyle olmadığını?
1,5 ay konuşmuşsun adamla sadece.
Ben whatsapp e 7-8 saat girmiyorsam birileriyle bi' işler pişiriyorumdur kesin
Kendimden örnek de verdim sana, her şey whatsapp üzerinden ilerlemiyor yani :)
Ohooo.. bu fikirle çok hataya düşersin.. valla ben biriyle flört edip hoslanmadigimda başka bir iş çevirdiğimde whatsapa girmezdim ki beni çevrimiçi görüp yazmasın diye.. kişi kendinden bilir işi misaliDediğiniz gibi biri değil benden sonra ne bir kız takip etti nede başka birşey yaptı hep whatsap son görülmesini takip ettim benimle her an konuşan adam whatsapa 7 8 saatte bir girer oldu
Kendisi 3 kez trafik kazası geçirdi babasıyla büyük kavgaları oldu teyzesini çok seviyordu teyzesi hastalandı iş yerinde sorunlar oldu felan bu tarz şeyler yaniHayatındaki zorluklar nedir mesela?
Her insanın yaşadığı türden mi yoksa travma mı yaşadı onu açıklamamışsın ki "hee olabilir normal" veya "bildiğin bahane" diyebilelim.
Ben de seni izleyebilsem güzel olurduBen de tam seni izlemek üzereydim:)
Konuya da aynı yorumları yapmışız hahah
Ama cidden kendimizden biliyoruz yani bu adam bi işler karıştırıyor
Kendisi 3 kez trafik kazası geçirdi babasıyla büyük kavgaları oldu teyzesini çok seviyordu teyzesi hastalandı iş yerinde sorunlar oldu felan bu tarz şeyler yani
İnsan bu dönemi sevdiği ya da hoşlandığı ile daha kolay atlatır ama yine de sn blrsn krdşm :/ :/Kendisi 3 kez trafik kazası geçirdi babasıyla büyük kavgaları oldu teyzesini çok seviyordu teyzesi hastalandı iş yerinde sorunlar oldu felan bu tarz şeyler yani
Ben de seni izleyebilsem güzel olurduve evet, kesinlikle katılıyorum. Şüphe cekmemeye çalışıyor. Masm kızımız da inanıyor halbuki whatsapa girmeden ne fındıklar kırılıyor
AnladımKendisi 3 kez trafik kazası geçirdi babasıyla büyük kavgaları oldu teyzesini çok seviyordu teyzesi hastalandı iş yerinde sorunlar oldu felan bu tarz şeyler yani
Evet dedim ve o zaman arkadaş kalalım şimdi sevgili olsak ben sana şuan için o kadar yoğunluğun içinde istediğin ilgiyi vs gosteremem sende üzülürsün seni üzmekten korkuyorum suanlik sevgili olmayalım dediAnladım
Hepsi üst üste gelmiş
Sen dedin mi peki olsun ben yanında olmak istiyorum falan diye
Ağzın bal yesin aynısı gecti aklımdan:)"Şimdi ben gideyim sağa sola yazılayım.
Seçeneklerim var.
Ama seni de gözden çıkarmak istemiyorum.
Sen yine de bekle.
Daha iyisi gelmezse ben sana dönerim."
Çevirisini yaptım sana
BilemedimEvet dedim ve o zaman arkadaş kalalım şimdi sevgili olsak ben sana şuan için o kadar yoğunluğun içinde istediğin ilgiyi vs gosteremem sende üzülürsün seni üzmekten korkuyorum suanlik sevgili olmayalım dedi
Hah tamamHalbuki şimdi izleyebilmen lazım, izledim ben seni:)
Profiline tıklayınca üyenin izle seçeneği çıkıyor girmeden de
Ya da ölmüş olması lazım veya uyuyor ama öğle saati o kadar uyunmaz tabi, bilemedim valla insanlar yıllar sonra neler öğreniyor eşleri hakkında bile, 1.5 aylık adam ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?