- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 32
- Konu Sahibi ruzgarrr92
Sanmiyorum pek.. Ama hayirlisi tabi, Allah Bilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle durumlarda iletişime devam etmek iyi bir fikir değil . Psikolojik olarak vs vs arkadaş kalalım demenin açılımı net olarak şudur benim kafamda başka şeyler var ve sen benim ilk secenegim değilsin başkası olursa seninle tamamen bitiririm olmazsa seni deneyebilirim böylece aldatmış da olmam.Biz sevgili olmamıştık 1 buçuk aya yakın konuştuk sonra hayatında bir takim olaylar oldu zorluklar cekmeye başladı ve bana zor zamanlar geçiriyorum psikolojikmen bitik durumdayim şuan kimseyle sevgili olmak istemiyorum arkadaş kalalım dedi bende kabul ettim ara sıra konuşup ediyoruz sizce ilerleyen zamanlarda sevgili olmak ister mi ?
Bu kesin biri olmayacağı anlamına mı geliyor? Belki telefonda konuşuyor, mesajlaşmıyorlar nereden bilebilir ki insan. Ya da sürekli yan yanalar gerek kalmıyor mesajlaşmaya. Demem o ki çıkarımınız pek sağlam değil.Dediğiniz gibi biri değil benden sonra ne bir kız takip etti nede başka birşey yaptı hep whatsap son görülmesini takip ettim benimle her an konuşan adam whatsapa 7 8 saatte bir girer oldu
hayır bence gerçekçiyiz:))Çok mu kötü tarafindan bakıyoruz biz olaya acaba
Gerçekçi ve acımasızhayır bence gerçekçiyiz:))
ahahaha e birazcıkGerçekçi ve acımasız
Biz sevgili olmamıştık 1 buçuk aya yakın konuştuk sonra hayatında bir takim olaylar oldu zorluklar cekmeye başladı ve bana zor zamanlar geçiriyorum psikolojikmen bitik durumdayim şuan kimseyle sevgili olmak istemiyorum arkadaş kalalım dedi bende kabul ettim ara sıra konuşup ediyoruz sizce ilerleyen zamanlarda sevgili olmak ister mi ?
Kendisi 3 kez trafik kazası geçirdi babasıyla büyük kavgaları oldu teyzesini çok seviyordu teyzesi hastalandı iş yerinde sorunlar oldu felan bu tarz şeyler yani