Uzun süre hayatımda kimseyi istemiyorum arkadaş kalalım diyen erkek??

Sanmiyorum pek.. Ama hayirlisi tabi, Allah Bilir.

Böyle durumlarda iletişime devam etmek iyi bir fikir değil . Psikolojik olarak vs vs arkadaş kalalım demenin açılımı net olarak şudur benim kafamda başka şeyler var ve sen benim ilk secenegim değilsin başkası olursa seninle tamamen bitiririm olmazsa seni deneyebilirim böylece aldatmış da olmam.
Ona göre davranın.

Dediğiniz gibi biri değil benden sonra ne bir kız takip etti nede başka birşey yaptı hep whatsap son görülmesini takip ettim benimle her an konuşan adam whatsapa 7 8 saatte bir girer oldu
Bu kesin biri olmayacağı anlamına mı geliyor? Belki telefonda konuşuyor, mesajlaşmıyorlar nereden bilebilir ki insan. Ya da sürekli yan yanalar gerek kalmıyor mesajlaşmaya. Demem o ki çıkarımınız pek sağlam değil.
Bir de dertlerinden sana bahsetti mi?

Bana göre "Psikolojim bozuk kimseyi istemiyorum diyenler = Daha çok istediğim birkaç kişi var onlar olmazsa sana geleceğim."dir.

Psikolojisi bozuk, hayatında yeni biri istemeyen birisi ne diye durduk yere bir kızla tanışıp konuşsun.

hem ayranım dökülmesin hem gözüm öpülmesin erkeği bu en kıl olduğum. yavaş yavaş iletişimi kesmeye bakın derim birden görüşmeyi kesemeseniz de

Uff bırak bosver bi ise yaramaz güzel bi dille seni redetmis üzgünüm

Yapan olmuş mudur bilmiyorum ama ben erkek dilinden tercüme yapayım size.

Seni beğendim ama yeterince beğenmedim, biraz daha aranayım senden iyisini bulamazsam gelirim, sen şimdilik kenarda bekleyiver demiş.

Kendisi 3 kez trafik kazası geçirdi babasıyla büyük kavgaları oldu teyzesini çok seviyordu teyzesi hastalandı iş yerinde sorunlar oldu felan bu tarz şeyler yani

Bir insan 1.5 ayda 3 kez trafik kazası geçiriyorsa ya dünyanın en şanssız insanıdır ya da yalan söylüyordur. İkinci seçenek %99 ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…