Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
:KK53::KK53::KK53: Çok geçmiş olsun canım. Nasıl o kadar derin kestin :KK25: Kaş yapayım derken göz çıkarmak gibi olmuş. Çok üzüldüm. Eğer anlattıkları yolla açamazsan ben anlatayım sana nasıl kırdığımı ampulleri. Şimdi nasıl oldu elin ?[/QUOTE]

vallahi ben de anlamadım o kadar sert tutmuşum ki o hızla parmağıma girdi diyebilirim.parmak sarılı ama dünyanın kanı aktı.dün anestezi yaptıkları için hissemiyordum ama bugün acayip ağrıyor.saçlar uğruna ölmesem bari :KK53::KK53:

:KK53::KK53::KK53: Çok geçmiş olsun canım. Nasıl o kadar derin kestin :KK25: Kaş yapayım derken göz çıkarmak gibi olmuş. Çok üzüldüm. Eğer anlattıkları yolla açamazsan ben anlatayım sana nasıl kırdığımı ampulleri. Şimdi nasıl oldu elin ?

vallahi ben de anlamadım o kadar sert tutmuşum ki o hızla parmağıma girdi diyebilirim.parmak sarılı ama dünyanın kanı aktı.dün anestezi yaptıkları için hissemiyordum ama bugün acayip ağrıyor.saçlar uğruna ölmesem bari :KK53::KK53:[/QUOTE]

bu arada herkesin kandili mübarek olsun....

Allah korusun canım aman dikkat bundan sonra. İnşallah en kısa zamanda düzelir.

Senin ve herkesin de kandili mübarek olsun gecikmeli olarak.

Yarın yeni fotoğraf atıcam kısmetse bu arada :)

geçmiş olsun seyyah1984 dikkatli kır..incecik cam ama felaket acıtıyor :26:
rapunzeell fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum tatlımm :KK52::KK52::KK52:

geçmiş olsun seyyah.bende her seferinde elime batırıyorum kanatıyorum .bu işin püf noktasını biri anlatsa.

rapunzel fotoları bekliyorum canım.

vallahi ben de anlamadım o kadar sert tutmuşum ki o hızla parmağıma girdi diyebilirim.parmak sarılı ama dünyanın kanı aktı.dün anestezi yaptıkları için hissemiyordum ama bugün acayip ağrıyor.saçlar uğruna ölmesem bari :KK53::KK53:

Allah korusun canım aman dikkat bundan sonra. İnşallah en kısa zamanda düzelir.

Senin ve herkesin de kandili mübarek olsun gecikmeli olarak.

Yarın yeni fotoğraf atıcam kısmetse bu arada :)[/QUOTE]

geçmiş olsun seyyah.bende her seferinde elime batırıyorum kanatıyorum .bu işin püf noktasını biri anlatsa.

teşekkür ederim arkadaşlar.benim durum ibret olsun.herkes dikkarli olsun...rapunzel hadi fotoları koy çatlatma adamı :KK1::KK1: ya maşallah da yaz altına.nazara çok inanırım ben.

kızlar bende birkaç kez kestim öyle parmağımı ama dikiş attırıcak kadar büyük bi kesik olmadı şükür ki..:KK53: valla yöntemini bilmiyorum ama ben tık tık 'larımı daha sert vuruyorum ve elime havlu peçete alıp öyle kırıyorum. daha iyi oldu böyle yapmak :KK1:
rapunzell ihmal ediyorsun bizi :KK47:

arkdslr bu hcnin bakım yağı nası sizce ona çam terebentin bemix falan eklesem nasıl olur
içeriğine baktım güzel bir karışım olmuş bence katmanda bir zarar yok ama rapunzel daha iyi bilir.

bende geceden sarımsağı rendeledim zeytinyağında bekletiyorum yarın içine yağlarımı ve sinamekimi katıp bakım yapacağım.bemiks ampülüm yok ama belki çıkıp alıırm yada bu seferde böyle olur.

Kızlar aklımdasınız. Yarın öğlen hem fotoğraf atıcam hem de yazılanları yanıtlıycam. Hepinize tatlı rüyalar rapunzel adaylarım :KK16:

rapunzelcim.bugün yine karmakarışık bir kürle geldim sarılı şu an saçlarım.
hint yağı-susam yağı-badem yağı-zeytinyağı-sarımsak-çam terebentin.
ve :KK1::KK1::KK1:güleceksiniz ama söylemeden edemeyeceğim.dolapta bıldrcın yumurtası vardı düştü çatladı.onuda süreyim ziyan olmasın dedim :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bu arada sanırım bende sorun var ayda 1 cm bile büyümüyor saçlarım.ama işin güzel tarafı yeni saçlar oldukça belirgin.uzamasından ziyade gürleşmesi çok daha önemli belki bunu sağlarım.

rapunzelcim,
şimdi saçımda yumurtalı-yağlı bakımım..10 günde 1 cm uzamış..çok mutluyum...çok...:90::90::90:

harika gozukuyor ya muthisssss bende istiyorummmmmmmmmm :2: :nazar: :nazar::nazar:

Çok teşekkür ederiiim :KK16: Daha güzeli senin olur inşallah :)

teşekkür ederim arkadaşlar.benim durum ibret olsun.herkes dikkarli olsun...rapunzel hadi fotoları koy çatlatma adamı :KK1::KK1: ya maşallah da yaz altına.nazara çok inanırım ben.

Kızlar hemen yüklüyorum fotoğraf, beklettim birazcık kusura bakmayın :)

kızlar bende birkaç kez kestim öyle parmağımı ama dikiş attırıcak kadar büyük bi kesik olmadı şükür ki..:KK53: valla yöntemini bilmiyorum ama ben tık tık 'larımı daha sert vuruyorum ve elime havlu peçete alıp öyle kırıyorum. daha iyi oldu böyle yapmak :KK1:
rapunzell ihmal ediyorsun bizi :KK47:

Canım aklımdasınız. Geç girdiğim için dönemedim. Daha sık bakarım, merak etme sen :)

arkdslr bu hcnin bakım yağı nası sizce ona çam terebentin bemix falan eklesem nasıl olur

içeriğine baktım güzel bir karışım olmuş bence katmanda bir zarar yok ama rapunzel daha iyi bilir.

bende geceden sarımsağı rendeledim zeytinyağında bekletiyorum yarın içine yağlarımı ve sinamekimi katıp bakım yapacağım.bemiks ampülüm yok ama belki çıkıp alıırm yada bu seferde böyle olur.

Canım kullanmadığım için net bir şey söyleyemem ama içeriğine baktım. Pek matah bir şey yok. Onun yerine çok daha uygun fiyata en azından daha doğal karışımlar yapabilirsin yağlardan. Bu konuda yardım olurum hatta istersen. Ayrıca hc kullanan birinin yorumunu buldum forumdan. Aynen aktarıyorum bilgi sahibi olman için.
'' ben kullandım hc.
kullandığım süre boyunca saçım hiç dökülmedi desem yeridir, yeni saç çıkarttı mı bilemiyorum, benim kafamı karıştıran noktası; saçımıza en ufağından yumurtalı bakım maskesi bile yapsak farkı farkediyoruz haftada bir yapsak bile iyi geliyor öyle değil mi? oysa bu hc yi kullanmayı bıraktığın günden itibaren saçınız eskisi gb dökülmeye başlıyor! yani en azından bir hafta daha saçınız sağlıklı görünmüyor! ki ben şişeyi tamamen bitirdim. bi ömür boyu da hc kullanacak değilim.
açıkçası bu tür ürünlerin para tuzağı olduğunu düşünüyorum, inanın evde hazırladığımız bakım kürleri bunlardan çok daha faydalıdır üstelik çok daha ekonomik...''
Tercih senin tabi yine de :)

rapunzelcim.bugün yine karmakarışık bir kürle geldim sarılı şu an saçlarım.
hint yağı-susam yağı-badem yağı-zeytinyağı-sarımsak-çam terebentin.
ve :KK1::KK1::KK1:güleceksiniz ama söylemeden edemeyeceğim.dolapta bıldrcın yumurtası vardı düştü çatladı.onuda süreyim ziyan olmasın dedim :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bu arada sanırım bende sorun var ayda 1 cm bile büyümüyor saçlarım.ama işin güzel tarafı yeni saçlar oldukça belirgin.uzamasından ziyade gürleşmesi çok daha önemli belki bunu sağlarım.

:KK1::KK1: Güzel bir kür olmuş. Ben de çambalını öyle keşfetmiştim. Bakarsın bıldırcın yumurtası da yeni bir buluş olur :KK1: Gürlük konusunda kesinlikle etkili. Ve yeni çıkan saçlar çok sağlıklı çıkıyor. Ama dediğin kadar az bir uzama da pek normal değil. Emin misin ?

Ayrıca ampul kırmayla ilgili olarak başta ben de zorlanmıştım. Şimdi ampulün ağız kısmını lavabonun mermerine dayayıp ufak bir bıçak darbesi yaparak kırıyorum. Elimi kesme tehlikesi bile atlatmıyorum bu şekilde. Siz de öyle yapabilirsiniz :)

:KK1::KK1: Güzel bir kür olmuş. Ben de çambalını öyle keşfetmiştim. Bakarsın bıldırcın yumurtası da yeni bir buluş olur :KK1: Gürlük konusunda kesinlikle etkili. Ve yeni çıkan saçlar çok sağlıklı çıkıyor. Ama dediğin kadar az bir uzama da pek normal değil. Emin misin ?
canım bencede bıldırcın yumurtası yeni bir kaım olabilir çünkü içindeki vitamin değerleri tavuk yumurtasının 8 katı falan.:KK61:

uzamaya gelince boyayalı henüz 15 gün oldu fakat dipten sadece mm.göründü.1 ay dolsun durumu yazacağım buraya.

Fotoğrafımı da yükliyim. Gün sonu olduğu için dağınık yine saçlarım. Gün başında da çekerim yarın kısmetse. seyyah1984 arkadaşımızın önerisiyle bir maşallahı esirgemesek mutlu olurum :) Nazardan korkar oldum çünkü :)

hoşgeldin rapunzelim sen de bizim aklımızdasın o yüzden hep burayı kontrol ediyoruz geldin mi acaba diye. :KK71:

dearmother bence senin beslenme alışkanlığında bir eksiklik olmalı..dıştan iyi güzel müdahale ediyorsun ama içten ne kadar düzenli beslenebiliyorsun bunu bir araştır bakalım. ne yersen ne içersen saçın başın uzar diye bir bak bakalım.:44: çünkü saçlarının o kadar müdahaleye tepki vermemesi bizde de sinir stres yaratmaya başladı, seni kimbilir nasıl sinir hastası ediyordur düşünemiyorum bile :44: ya da sen mi çok acele ediyorsun olumlu sonuç görebilmek için. bu bakım kürlerini ne zamandır yapıyorum demiştin?

canım bencede bıldırcın yumurtası yeni bir kaım olabilir çünkü içindeki vitamin değerleri tavuk yumurtasının 8 katı falan.:KK61:

uzamaya gelince boyayalı henüz 15 gün oldu fakat dipten sadece mm.göründü.1 ay dolsun durumu yazacağım buraya.

Kullan bakalım, memnun kalırsan biz de başlarız canım :) Kürün dinlenme süresinde uzayan saçlardan mı olacak seninkiler de acaba :44:

X