Arkadaşlar ben size resim koysam siz diyeceksiniz ki bununla o aynı değil,boya olduğundan dolayı kulp takanlarınız olucak. Dediğim gibi kanıtlamak için uğraş veremem size. denerseniz neticeyi illaki alırsınız.konuşarak muhalefet olarak olmaz uygulama yapın bi kaç ay sonra deyinki sen haklı değilsin. Ben çevremdeki herkese tavsiye ettim ve kuaför arkadaşım dahi uyguladı.Çamberetini mi ne öyle bir yağ kullanıyordu uzadı fakat saç uçları hala yanıktı.Turp suyu ve dediğim karışımı yaptı ve şuan bu karışımı satıyor salonunda.Tabi ki bir çok yöntem var ben sadece netice aldığım uygulamayı yaptım.Şu iyi oluyormuş bu saçı besliyormuş deneyeceğim yapacağım demedim.Ayrıca pek tabi kişiden kişiye değişir,fakat saçınıza ne ölçüde yarar ve zarar verdiğiniz önemli olan.Örneğin ben saçlarımı öyle yaz ayları hariç günde bir kere yada iki günde bir yıkamam.ilk gün salıktır işlem görmüştür fön,maşa vs. ikinci gün biraz daha kirli olacağından topuz yaparım.hem dış görünüş açısından hemde saçlarımın yağlanması açısından.mide bulandrıcı gelebilir ama saçın dışardan değil önce kendi yağına ihtiyacı vardır ki saç derisi beslensin. bu dermotologların da hem fikir olduğu bir konudur. her gün oturup düzleştirmem sprey sıkmam jöle kullanıp saçlarıma zarar vermem,daha doğrusu hem güzel görünüp hemde saçlarınıza vereceğiniz zararı minimuma indirebilrsiniz.Eskiden maşa mı varmış.Pipetle kıvırırım,örüp sabah iş gitmeden çözer şekil veririm.çok acilse maşa yapar geçerim.Biz kadınlar kolayı ve güzelliği severiz ama bu bazen vücudumuza saçımıza vs zarar veriyor malesef.O bakımdan son kez yazıyorum isteyen uygular görür istemeyen acaba der cm ni süresi sorgular,bazı şeyler kendi elinizde.Sen hor kullan saçını sonra gel olmaz de,olmadı de böyle bir dünya yok.Mucize beklemeyeceksiniz,kendiniz oluşturucaksınız. :) Saygılar -sevgiler...