Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma formülü :)).

gozumle gorduklerim var saclari duz ve kaliteli olduktan snra neden olmasin. sekiz ay az bi sure deyil. kisiden kisiye cok fatkediyo zeybunun bi kac cm hatasi olsada ayda 2.5 3. cm uzarmis kisiden kisiye de demsti. bana a-z vitamin hapida verdi tahlillerimde folik asit alimim iyi olmasina ragmen ama kullanmadim . vitamin kullanip uzatma hizi dahada artar bu yizden gorduyum ve dr.da dahil duyduklarmdan imkansiz deyil.

gozumle gorduklerim var saclari duz ve kaliteli olduktan snra neden olmasin. sekiz ay az bi sure deyil. kisiden kisiye cok fatkediyo zeybunun bi kac cm hatasi olsada ayda 2.5 3. cm uzarmis kisiden kisiye de demsti. bana a-z vitamin hapida verdi tahlillerimde folik asit alimim iyi olmasina ragmen ama kullanmadim . vitamin kullanip uzatma hizi dahada artar bu yizden gorduyum ve dr.da dahil duyduklarmdan imkansiz deyil.

benimde ayda 3 cm uzuyor ama nedense göğüs hizamdaki saç bile belime gelmedi henüz.
BİLEMİCEM AMA, kişinin boyu da çok önemli bence bunu da bir düşünün siz.:KK48: ayrıca nedense bi anda dr hastane hayatınıza geçmişiniz konudan konuya yani.. :KK43::KK66:

vitamin bende kullandım arkadaşım haklısın uzama katkı sağlar ama ayda 5 cm uzasa o saç 8 ayda kulaktan bele gelir belki

sac kokleri kiminde 2 kiminde 6 yildir omru ve sac omru dort yil olan bi sac naparsan yap bele gelmez belli boy seviyeleri vardir . internette arastirirsan acikliyo. bu yuzden kisiden kisiye deyisir horumuna saygi duyarim buda benim gorusum ne tartisma nede hakli cikma derdimdeym tek isteyim saclarmi istediyim boya kisa zamanda getirmek.. bu arada gec yazabiliyorum arada oglumla ilgileniyorm.;-)

2 -6 yıl arası ömrü olduğunu bende biliyorum.benimde haklı çıkmak tartışmak övmek- yergi yapmak gibi bir derdim yok.inşAllah istediğiniz boya istediğiniz sürede gelir.
kolay gelsin.
iyi günler.

tv programini izlemissinizdir hande polat sac izatma formulu.. yalniz ben serum sekilinde satin almak yerine urunleri tek tek satin aldim. ve her iki gunde bir bu yaglari karistiril saclarimda 4saat beklettim. dun 5. yapisimdi. malz.. 1tatli k. sinemaki ekstrasi 2baobab yagi 3hint yagi 4jojoba yagi 5 corek otu yagi 6 ceviz yazgi 7 badem yagi ve zeytin yagi.. birer tatli k. olmak kaydiyla sac diplerine yediriyoruz inanin cok faydasi var.
baobab yağını hiç duymadım, araştırdım besleyici bir yağmış kendisi vitamin falan içeren değerli bir yağ sanırım. O elimde yok ama onsuz bi karışım yapıcam. Tarif için teşekürler, en akla yatkın formül bu gibi geldi şuan

Dogum kontrol hapını ezip şampuana karıştırdım uzatıyomuş diyollaaa bakcam artıkım olursa bişeyler paylaşırım :)))

Arkadaşlar ben size resim koysam siz diyeceksiniz ki bununla o aynı değil,boya olduğundan dolayı kulp takanlarınız olucak. Dediğim gibi kanıtlamak için uğraş veremem size. denerseniz neticeyi illaki alırsınız.konuşarak muhalefet olarak olmaz uygulama yapın bi kaç ay sonra deyinki sen haklı değilsin. Ben çevremdeki herkese tavsiye ettim ve kuaför arkadaşım dahi uyguladı.Çamberetini mi ne öyle bir yağ kullanıyordu uzadı fakat saç uçları hala yanıktı.Turp suyu ve dediğim karışımı yaptı ve şuan bu karışımı satıyor salonunda.Tabi ki bir çok yöntem var ben sadece netice aldığım uygulamayı yaptım.Şu iyi oluyormuş bu saçı besliyormuş deneyeceğim yapacağım demedim.Ayrıca pek tabi kişiden kişiye değişir,fakat saçınıza ne ölçüde yarar ve zarar verdiğiniz önemli olan.Örneğin ben saçlarımı öyle yaz ayları hariç günde bir kere yada iki günde bir yıkamam.ilk gün salıktır işlem görmüştür fön,maşa vs. ikinci gün biraz daha kirli olacağından topuz yaparım.hem dış görünüş açısından hemde saçlarımın yağlanması açısından.mide bulandrıcı gelebilir ama saçın dışardan değil önce kendi yağına ihtiyacı vardır ki saç derisi beslensin. bu dermotologların da hem fikir olduğu bir konudur. her gün oturup düzleştirmem sprey sıkmam jöle kullanıp saçlarıma zarar vermem,daha doğrusu hem güzel görünüp hemde saçlarınıza vereceğiniz zararı minimuma indirebilrsiniz.Eskiden maşa mı varmış.Pipetle kıvırırım,örüp sabah iş gitmeden çözer şekil veririm.çok acilse maşa yapar geçerim.Biz kadınlar kolayı ve güzelliği severiz ama bu bazen vücudumuza saçımıza vs zarar veriyor malesef.O bakımdan son kez yazıyorum isteyen uygular görür istemeyen acaba der cm ni süresi sorgular,bazı şeyler kendi elinizde.Sen hor kullan saçını sonra gel olmaz de,olmadı de böyle bir dünya yok.Mucize beklemeyeceksiniz,kendiniz oluşturucaksınız. :) Saygılar -sevgiler...

Bu arada arkadaşım,denemek istersen tabi ki dene müdahil olmak için yazmıyorum.Doğum kontrol hapları zaten vucuda zararlı olabildiğince kullanmamak gerekiyor.Evet uzatıyor bu yazdığım yöntemi denemeden uygulamak istedim fakat doktora danıştığımda kesinlikle tavsiye etmedi.Kafa derisinde kuruluğa saç dökülmesine saç kırana ve saç köklerinin kapanmasına kadar gdiyormuş ilerleyen zamanlarda.onu yapana kadar eğer dediğim yöntemi uygulayacak zamanın yoksa sarımsak doğra sadece bir küçük diş oda uzatıyor zaten doğal antibiotik bildiğiniz gibi,ama süreç biraz uzun oluyor birazcıkda kokulu iyi durulanmadığında tabi. :)

Back