- Konu Sahibi rapunzeeel
Kızlar dün giremedim nete, kusura bakmayın. Hemen dönüyorum yazdıklarınıza :)
Tamam tatlım rica ederim :)
Sarımsak ve diğerlerini koyduğum şampuan head and shoulders, son yıkama şampuanımsa otacı diye bitkisel bir şampuan canım. Şampuan tercihin saç tipine uygunsa çok farketmez ama şampuan arayışındaysan otacıyı tavsiye edebilirim :)
Mrb tatlım. Topiğimize hoş geldin o halde. Ne istersen sorabilirsin, merak etme sıkılmam :)
Denemedim ama kestane balı da olur bence. Madem evde varmış, onunla denemeye başlarsın. Memnun kalırsan bittiğinde çam balına geçersin.
Ben de yumurtayı denemeyi düşünüyordum. Bunu söylediğin iyi oldu. Denemiyim o zaman :)
Ben de maşallah diyim :) Bakım yapmanın yeni saç çıkarmadaki etkisi tartışılamaz. Benim de yeni yeni saçlarım çıkmaya başladı .
Saçının uzamasıyla ilgili olarak da bir kaç şey sorucam. Çok fazla ısıtıcı kullanıyor musun, çok fazla şekillendirici (jöle, saç spreyi) kullanıyor musun, çok sık yıkıyor musun, düzenli besleniyor musun ? Saçının uzamasını engelleyen bu gibi şeyler olabilir canım. İnşallah bu sorununu da beraber çözeriz burda :89:
Ben de çok duydum ama aynı senin gibi kullanmayı düşünmedim bile
Hahah tamam canım evde olduğum sürece her gün bakıcam topiğe. Hep destek, tam destek
Ahh tatlım ya kusura bakma. Tam da lazımken yokmuşum. Güzel bir kür olmuş bence. Lavanta kokusu nasıl, memnun musun ? Ben çileği pek sevemedim de :)
1 gün gecikmeli olarak gördüm s.o.s çağrınızı Dün arkadaşıma ders çalıştırdım. Orada kalınca da topiğe bakamadım. Ama aklımdasınız. Topiğim size emanet
Rica ederim canım umarım sen de memnun kalırsın :)
Hadi bakalım, el birliği ile uzatıcaz saçlarımızı. Peki sen yumurtadan memnun musun ?
memnunum canım yumurtadan..hem besliyor hem de yağlar daha kolay çıkıyor saçtan..2 saat bekletiyorum ve tülbent ile sarıyorum başımı..3.yapışım ve 2 haftada 1 cm ızamış ki benim saçım ayda 1 cm anca uzar..
sağol Rapunzelciğim valla...
benim saçları kuaför maşa ile yakmıştı ve şimdi kısacık kaldı,uzatmaya çalışıyorum yeniden..çok da güzeldi ve uzundu saçlar..şimdi ise kısacık,inşallah artık daha çabuk uzar..